Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, tek sad nece - da znas !meni ako treba lista salje mi svaki, osim International do sad nije hteo.....
O brukanju, postenju i obrazu cemo neki drugi put !Mozda ja gresim ali cilj je posle stotina i stotina tema otvorenih i hiljada pa i miliona postova da svako sebi nadje sam liste , ulazi u panele i ulazi gde god moze i nemoze.
Ok ljudi koji dodju na forum i pocetnici su u ovom njima treba dati i pomoci.
Ali ovi koji su tu 5-6 godina svaki dan i kad vidim neke postove pa stvarno nemogu da verujem .
Pojavi se s vremena na vreme nesto novo i to treba da se probije i nadje nacin i za to potraziti savet i pomoc to razumem .
Ali da se brukas i pitas javno ko ti je vise listi dao to govori vise o tebi nego o onom koga pokusavas da prozoves, tuzno je to.
Onako kako ja to vidimOpet ja, sa jednim kviz pitanjem !
Ko vam je vise dobrih lista dao - International ili Sota ?
Meni International !
I, sto je najzanimljivije, nikada mi nista nije trazio !
Neka ti je na cast ovo sto govoris (pises) !Onako kako ja to vidim
Posto ti imas sve tebi nije ni potrebno
Imali smo prepisku kad je bila rijec o Avax mislim da je bio il tako nesta slicno ja sam tebi poslao na Pm onako od sebe samog nov status jer si bio javno pitao koji je novi status
Poslije tog je taj isti status riknuo a ja ga nisam skenirao dok ti jesi i okacio si sliku e sad nisi sjetio one stare "Dobro se dobrim vraca" nebitno ja sam ukratko nakon tvog posta sa statusom kojeg si slikao postavio to isto
Ja i ti ustvari ja sam sa tobom pokusao da komuniciram onako kao covjek sa covjekom na osnovu tvojih prozivanja moje malenkosti u tim istim prepiskama JA sam tebi poslao 2 ili 3 liste morao bih se podsjetiti i napisao NE salji nista nazad samo.... i ja sam dobijao takve slicne Pm u kojoj mi covjek napisao NE salji nista JA sam ipak poslao na neki nacin se oduzio
Dok smo to JA i TI onomad imali prepisku TI si mene pljuvao tamo gdje si bio a ja nisam dobro znas koja tema a sliku tvog pljuvanja na mene sam ostavio za sebe kao dokaz i tu istu sliku ces dobiti uskoro na Pm od mene da ti se zahvalim na ljepim rijecima
Ako nisam davao tebi ili tebi slicnima ima onih xxxxx clanova kojima sam davao MOJE od mene pronadjene liste a to isto "Pomazem ljude sa listama i Dan danas" MOJIM pronadjenim koje nisam izneo iz VIP teme a nisam ih ni stavio jer se STROGO pridrzavam pravila VIP teme mada mi doticni clanovi NE brane iz te teme da mojim prijateljima podarim bilo koju listu samo da se ne postuje u javnost ono sto je u VIP temi
E sad kom si ti sta dao?? Mislim da ce slabo ko da te pohvali tj. Sta si TI pridonijeo SF Forumu? Ja mislim NISTA al ok tvoje pravo ne ulazim u to
Za razliku od mene i tebe ja sam Covjek "CISTOG OBRAZA" ne S***em po ljudima kao ti eto napisao sam ti moje SADASNJE misljenje o tebi i sumnjam da cu ga ikad promijeniti jer... ja sam sa tobom pokusao par puta na ljep ljudski nacin ali.. Vuk dlaku mijenja Cud NIKAD tako je i sa tobom iskreno u Facu bez predomisljaja bez pljuvanja po tebi unaokolo tj. Bez tvog prisustva kao sto si ti mene pljuvao znaci bez ogovaranja tebe sa moje sttane
Sta vise da ti napisem?? Ovo sto sam napisao za tebe je Milion na 100 istina mogu i Sliku tvog pljuvanja ovdje da javno okacim ako je potrebno da se SVI VI uvjerite da je ono sto pricam ISTINA
Normalno u svakom mom postu napisem Pozdrav ali tebe nije vrijedno pozdraviti
Meni na Cast?? Nemoj meni o casti molim te jer ces me natjerat da okacim sliku kako po meni pljujes u temi u kojoj ja onomad nisam bio e sad ko je od nas dva castan?? A o brukanju i postenju nemas sta da kazes jer si se vec obrukao a posten nisi jer da jesi nebi radio to sto radis i sta sad?? Imas li koju po bilo kom pitanju bljuvotinu da napises o meni ? NEMAS jer je nema i sa ovim bi da zavrsimo duskusiju jer i sam znas da si S***a po meni sto bi ja tebi i tebi slicnima cutio? Kraj priceN
Neka ti je na cast ovo sto govoris (pises) !