- Učlanjen(a)
- 30.03.2014
- Poruka
- 1.005
Izgleda da si pogriješio temu***Hidden content cannot be quoted.***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izgleda da si pogriješio temu***Hidden content cannot be quoted.***
Ja bi rekao da i ti zezas krizu sa
sdghrshdg/193.ts
Mislim da gresis,kolko ja znam covek je izasao svakom u susret kad god mu je neko zatrazio listu,sto je kod drugih retkost,vrv.ce mnogi clanovi foruma potvrditi isto moju konstataciju...Ja bi rekao da i ti zezas krizu sa
ako ti tako sve liste rade po 3 min ima oni kojima si poslao da se nagledajuKod:sdghrshdg/193.ts
tj. Lako moguce da i ti nekog zastupas?? isto tako kad dajes liste javljaju se uvijek jedni te isti tj. i oni koji se nikad NE javljaju ovdje na forumu nego samo u datom momentu kad ti nudis javno listu ili liste malo cudno zar ne?? Cudne ste vi biljke hahaha
Ovo je samo moje subjektivno misljenje
Pozdrav
liste rade i dugo ce jos raditi...ja ne zastupam nikoga ,i svima rade ,liste super nadavao sam se listi na stotine .to znaju mnogi ovdje , i to je bas draz ja nezastupam nikoga ,naravno da ta radi samo 3 minuta jer je javna ,ios nesto ,na yuwa bits koji je tornt sajt otvrio sam mali dio podforum tv kanali i ima oko 92000 posjeta za 4 mjeseca , i sviam dajem liste i postavljam iz cvistog hobija ,i nika d nije bilo nijedne jedine ruzne rijeci ,i ovdje sam jer volim ovaj frorum ,da ima neki interes nebi bio vdje
Naravno .... imas pravo da mislis .... i meni ce potvrditi oni koje sam potkovao haha bez da ih kontaktiram za podrsku.Mislim da gresis,kolko ja znam covek je izasao svakom u susret kad god mu je neko zatrazio listu,sto je kod drugih retkost,vrv.ce mnogi clanovi foruma potvrditi isto moju konstataciju...
Dobro zboris ljudi u danasnje vrijeme nisu sigurni u sami sebe a kamoli u liste za koje ti garantujes da ce da rade dugo Respect za tvoje misljenje i zagarantovanost svaka Castliste rade i dugo ce jos raditi...
Opet gresis,ali dobro...ko sto kazes svako ima pravo na svoje misljenje,covek nikada nije trazio moju podrsku,samo opet kazem iz licnog iskustva pomogao mi je milion puta a vrv.i mnogima na forumu...eto toliko...pozdrav...Naravno .... imas pravo da mislis .... i meni ce potvrditi oni koje sam potkovao haha bez da ih kontaktiram za podrsku.
Ja sam takodjer izneo kao i ti svoje misljenje i to je to tj. nisi citao sta sam pisao al nije bitno kog briga ...
Pozdrav
Ma nista nije vecno pa ni liste,uvek se nadje neko pametan koji ce to da srusi...tako da dok radi-radi...bice lista i lista,bitno je prijateljstvo i druzenje...Dobro zboris ljudi u danasnje vrijeme nisu sigurni u sami sebe a kamoli u liste za koje ti garantujes da ce da rade dugo Respect za tvoje misljenje i zagarantovanost svaka Cast
Pozdravljam