Internet mi restartuje računar

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Поздрав, опет ја..
Ево неколико дана, по неколико пута дневно, АВГ ми избаци прозорчић где каже да треба да рестартује рачунар због неких апдејтовања. Остави ми опцију одмах, за сат, 2 сата, до максимум 24 сата. Послушам га, рачунам да ће то да заврши. Кад он за пар сати опет тражи да га рестартује.

Jer si uopste proveravao temperature sa Aida 64 programom?

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Никад чуо. Иначе, ја сам добар са Вордом, Екселом, а све у вези система сам приучен, тек понешто знам...
Иначе, лаптоп је у питању, кога нисам чистио 7 година од како је купљен. Не смем да га отварам.
Има обичај да лети мало кочи, када је претопло и њему и мени. Али ништа страшно, лети га мало чешће гасим...
Сад ћу да прогуглам ту Аиду
Поздрав

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Никад чуо. Иначе, ја сам добар са Вордом, Екселом, а све у вези система сам приучен, тек понешто знам...
Иначе, лаптоп је у питању, кога нисам чистио 7 година од како је купљен. Не смем да га отварам.
Има обичај да лети мало кочи, када је претопло и њему и мени. Али ништа страшно, лети га мало чешће гасим...
Сад ћу да прогуглам ту Аиду
Поздрав

Imas na torentu nadji neku sa licencom!Skini verziju 5.20 ili 5.30 nemij skidati ovu zadnju 5.50 jer ne radi kako treba(bar kod mene)

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Pošalji to AVG s**** odmah u kantu za smeće
Meni bi iste sekunde letio,pogotovo kada bi tražio restartovanja svake minute
Ne znam kakve veze ima temperatura sa restartovanjem laptopa
Iz osobnog iskustva bih ti preporučio da očistiš laptop jer sam i ja tako odgađao sa čišćenjem
Jednom kada sam ga rastvorio,očistio,to je za ne povjerovati kolika je razlika

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Ево уградих Аиду, али не разумем чему служи. Даје ми извештај шта је шта и како се зове, али не видим шта би ми могло ту бити од користи..
Позз

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Ево уградих Аиду, али не разумем чему служи. Даје ми извештај шта је шта и како се зове, али не видим шта би ми могло ту бити од користи..
Позз

Ides na computer pa sensors tu ces videti sve temperature komponenata!
A posto kazes da nije ciscen 7 godina onda ti to ne gine ciscenje i menjanje temalne paste na procesoru!To ti je najverovatnije i uzrok restartovabja!To ces morati da uradis pre ili kasnije a bolje pre nego sto ti se nesto osteti u njemu!Ili da ga odneses u servis ili sam to da uradis!

Koji je to lap top u pitanju Model marka?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Фучитсу

Однео бих га у сервис, али сервис за њега, неки Микрос, мења адресе као чарапе, не знам како их наћи

ево слике ставке Сензор у Аиди

Prilozi

• AIDA.jpg
    AIDA.jpg
    33,5 KB · Pregleda: 7
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Фучитсу

Однео бих га у сервис, али сервис за њега, неки Микрос, мења адресе као чарапе, не знам како их наћи

ево слике ставке Сензор у Аиди

Znaci proc mu radi na 57 stepeni!Po meni je malo vise nego sto treba!
Pa odnesi u bilo koji servis da urade ciscenje i zamenu paste ne mora bas u taj!

Fudzitsu ali koji model?

Učlanjen(a)
15.05.2011
Poruka
126
Prvo ga odnesi na ciscenje u bilo koji servis jer mu to sigurno nece skoditi vec samo koristiti a onda javi dal ima i dalje problem pa da pomazemo.

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Видећу да га однесем. него, не питах "Дилерика" који антивирус да уградим уместо АВГ. Аваст је такође нула. Пре 3 године га уградио, лепо писало FREE а потом почео сваки дан да избацује овакве поруке:
Ваш програм је илегалан, угасиће се за 700 дана. Како илегалан када сте написали да је фри? Нисам га ни крековао ни торентисао..
Па за 699..Па 698...
И све док није истекао...

Natrag