Internet mi restartuje računar

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.392
Da li je skoro radjen update nekog drajvera? Vrlo lako moze da se desi da je to uzrok, ili na primer otkazuje hard disk pa se gube neki sistemski podaci, ili je ram ili slot za ram... Suvise mogucnosti ima da bi nagadjali. Sledeci put kada se desi, ne koristite ccleaner niti kakav program za ciscenje vec odmah preskenirajte programom who crashed za dump fajl...
Zasto ne CCliener.Nista ne moze da pokvari,a moze pokazati kakav je problem i nekad i moze da ga i resi,samo ne koristiti ciscenjr registrija.Sigurniji je od AdwCleaner koji moze oboriti i OS ako se ne pazi snjim.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Zato sto ako je ukljucena opcija u ccleaner da cisti logove, nece biti loga sacuvanog :D

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.392
Ne treba nista da ga dira posle instalacije vec smo da preskenira,na oznaci ciscenje,a da ne dira registri i nista ne moze da pokvari,ako vec zalazi u podesavanja i menja komande,to je njegova odgovornost.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Ma moze i da koristi i sa opcijom brisanja logova, i windows event logova, ali neka prvo preskenira, i proveri dump fajl :D Sasvim je nebitno kako ko koristi ccleaner, tesko da moze nesto da zezne sa njim(nije nemoguce), samo sam predlozio da ne koristi, radi dijagnostikovanja problema, neposredno posle pojavljivanja BSOD...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Prvi put sam ga skinuo sa jednog linka koji je neko psotavio u diskusijama, kao ti ovde, pa sam računao da je to pouzdan izvor. I bio je. Sada je ovo novija verzija. Poz

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Hardver nisam jer je reč o lap topu. Ne smem da otvaram i čačkam ništa. Napajanje normalno, baterija je loša pa je stalno na kablu. Ali m ebuni to što se prvo zamrzne slika na TV, pa se zakuje internet. Nekada se samo odblokira, nekada mram da restarrtujem ruter.
I, etsartujem ruter, počnem da radim, i u momentu se ugasi, iskoče ta slova i restart...
I to seu uvek dešava posle igranja preferansa na Fejsbuku... Moda slučajnost ali baš tolika...

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Поздрав, опет ја..
Ево неколико дана, по неколико пута дневно, АВГ ми избаци прозорчић где каже да треба да рестартује рачунар због неких апдејтовања. Остави ми опцију одмах, за сат, 2 сата, до максимум 24 сата. Послушам га, рачунам да ће то да заврши. Кад он за пар сати опет тражи да га рестартује.

Natrag