Još jedan je u nizu lažnih, ljudskom rukom izazvanih "armagedona".
Ne mogu nista reci kada ce tacno kraj, ali jedno znam, tim ljudima koji spas traze na ulici, treba pomoci i dovesti ih u crkvu ka Hristu!
Deretić nije romantičar. Pogledala sam video točno minutu i pol i odmah mi je bilo jasno zašto se u narodu kaže
"najgora je školovana budala".
Deretic je skolovan?
Evo ja sam romanticaticar, ali ne za Jugoslavijom. Vec za vremenima kada smo ziveli u miru. Da smo imali normalne drzavnike Hrvatska i Srbija bi danas bile najveci saveznici i prijatelji i ne bi se nikada desio rat!
Drugo pitanje nisi ni dotakao a to je sa čime se ne slažeš tačno u Deklaraciji prava čoveka i građanina?
Citiraj tu deklaraciju i sta u njoj pise? Pa ces dobiti odgovor!
Demokratija je najgori oblik vladanja!
Kod Boga nema demokratije, imas pravo da biras, ali ako izaberes greh, bez milosti umires!
I djavo je na nebu trazio veca "prava", tvrdeci da Bog svojim stvorenjima uskracuje slobodu, i da se zakoni moraju menjati! Proizveo je pobunu, obecavajuci svakome slobodu ko stane uz njega, i veca prava!
Zato pedofili, lezbejke, satanisti, narkomani i vestice danas traze svoja prava, pozivajuci se na demokratiju, od djavola podstaknuti, tako su i na nebu nagovarani da to cine..
To je isti scenario!
Demokratija dakle omogucava glasanje i preglasavanje, uvodjenje sve vecih sloboda, svakog dana..
Zato i imamo pobune, proteste, demonstracije i nerede na ulicama.. Ljudi traze svoja prava, a demokratija ce im to dati! Ona neminovno vodi u propast! Jer pokusava da udovolji svima!
Npr. danas i deca imaju "svoja prava", dok je roditeljima uskraceno da ih vaspitavaju. Ako udaris sosptveno dete zbog neke pogreske, mozes i zatvor da zaglavis. A potom ce da ti oduzmu dete i predaju ga nekoj homoseks harniteljskoj porodici, jer Boze moj, ti ugrozavas "pravo deteta"!
Znas li ti da ako musko dete pocne da ti se oblaci kao devojcica ti ne smes da ga udaris!? Ako ga udaris zato sto se obukao kao devojcica, ti krsis njegova decja prava da izrazava svoju seksualnost!!! Pazi dete od 5 godina zna sta je seksualnost!?
Jesi li ti svestan kakav ti sistem podrzavas!
Citiracu Sokrata (bar se njemu pripisuju ove reci):
"Demokratija će ispaštati zato što će pokušati svima da ugodi. Siromasi će zahtevati imovinu bogatih. A demokratija će im to dati. Mladi će zahtevati da budu uvažavani kao i stari, žene će želeti da budu kao muškarci, stranci će zahtevati prava starosedelaca. A demokratija će im to dati. Lopovi i prevaranti će želeti važne državne funkcije. A demokratija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže za moći, nastaće gora tiranija nego u vreme bilo koje prethodne monarhije ili oligarhije."
I da budem jasan na kraju ---> Ja ne da ne podrzavam deklaraciju "prava coveka i gradjanina", ja se na to gadim!
Podrzavam Bozji sistem vladavine u kojem takva prava uopste ne postoje. Zna se tacno dokle ti kao gradjanin smes da ides, a preko cega ne smes da predjes! I nema nikakve pobune, ko se buni metak i u glavu! I ako prekrsis zakon - metak u glavu, bices ubijen i odstranjen iz drustva kao kuga - da ne zarazis i ostale!
Ja sam za zakone koji se "ne mogu menjati"! Dok demokratija nudi fleksibilne zakone, koje svako moze da promeni po svom nahodjenju (kako se stavovi drustva menjaju, tako se i zakon menja) , pa cak i smrtna kazna vise ne vredi i ona je promenjena u dozivotnu! Na kraju ce i pedofiliju legalizovati (i to se i najavljuje), ili bilo sta drugo! Jer kako se menjaju i stavovi, tako i greh i perverzija postaju normalnije pojave, pa se i zakoni tome prilagođavaju! Kod demokratije je sve moguce, a bice legalizovane i najgore perverzije!
Nije slucajno sto se ovaj sistem naziva - DEMONOKRATIJA!