Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I dalje ne odgovraš jesi li za Deklaraciju ili ne.

Nisi ni ti odgovorio što bi rađe bio - govno ili vrana?

Drugo pitanje je protiv čega si u toj Deklaraciji?

Ona se mene uopće ne tiče. Ona se tiče vas protestantsko-prosvjetiteljskih divljaka. Lijepo sam ti napisao i pojasnio kako su katolici ropstvo pobijedili još u 11. stoljeću. A moja prava kao čovjeka proističu iz ove deklaracije: Doista, koji ste god u Krista kršteni, Kristom se zaodjenuste. Nema više: Židov - Grk! Nema više: rob - slobodnjak! Nema više: muško - žensko! Svi ste vi Jedan u Kristu Isusu! (Gal 3,27-28)

Čekam odgovor na ova dva pitanja pa da nastavimo. Bez odgovora konkretnog nema dalje. Sve drugo je što kaže Laki, mlaćenje.

Dobio si odgovore, a dalje ne možemo dok tri ne odgovoriš - Što bi rađe bio, govno ili vrana. ;)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisi ni ti odgovorio što bi rađe bio - govno ili vrana?

A Mile Kitić? Slišali ga. E takav je tvoj odogovor.

Dobio si odgovore,

Navedi samo gde..odgovor na pitanje da li se slažeš sa Delakaracijom prava čoveka i građanina taj da ti kažeš..ja se slažem sa dekalracijom nekom drugom od pre 1750 gdoina. Dakle, ja jedno pitam a ti nisi odgovorio. Nisi odgovrio i zato koristiš po tvom oprobanom receptu bljuvotine...fuj...

Drugo pitanje nisi ni dotakao a to je sa čime se ne slažeš tačno u Deklaraciji prava čoveka i građanina? Dakle, to hoću da odgovriš jer nisi odgovorio .A i drugi vide da nisi.

Znači, ostaje samo da si zagriženi feudalac, za feudalnu despotiju koju je hvala Bogu srušila Deklaracija o pravu čoveka i grđanina.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Navedi samo gde..odgovor na pitanje da li se slažeš sa Delakaracijom prava čoveka i građanina taj da ti kažeš..ja se slažem sa dekalracijom nekom drugom od pre 1750 gdoina. Dakle, ja jedno pitam a ti nisi odgovorio. Nisi odgovrio i zato koristiš po tvom oprobanom receptu bljuvotine...fuj...

Moje pitanje što bi ti rađe bio, vrana ili govno je starije od ovoga tvoga pitanja. Dakle, izvoli na ovo pitanje odgovoriti a hoćeš diskutirati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Treći put...sada brojim koliko će "ludilo" zataškavanja trajati...treći put pitam: Da li se slažeš sa Deklaracijom i sa čime se u njoj ne slažeš?

Nemaš odgovora...zaravo odgovor koji bi dao samo potvrđuje tvoje feudalne i retro stavove.

Idemo...znači treće izbegavanje...brojimo

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Treći put...sada brojim koliko će "ludilo" zataškavanja trajati...treći put pitam: Da li se slažeš sa Deklaracijom i sa čime se u njoj ne slažeš?

Nemaš odgovora...zaravo odgovor koji bi dao samo potvrđuje tvoje feudalne i retro stavove.

:ludd/:

Idemo...znači treće izbegavanje...brojimo

Ne idemo. Sada ja potpuno mijenjam pravila. Nema diskusije s tobom dok se ne očituješ o tome kako si se našao u društvu - Židova koji su ubili Isusa, muhamedanaca, Masona i protestantsko-prosvjetiteljskih divljaka. Evo, to ću ti argumentirati:

Što kažu, tko sam ja? Pitao je Isus svoje učenike.

Židovi: Iv 10,33: Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."

Kuran: Меѕіh, ѕіn Меrјеmіn, ѕаmо је роѕlаnіk – і рrіје nјеgа ѕu dоlаzіlі і оdlаzіlі роѕlаnісі – а mајkа nјеgоvа је uvіјеk іѕtіnu gоvоrіlа; і оbоје ѕu hrаnu јеlі. Роglеdај kаkо Мі іznоѕіmо јаѕnе dоkаzе, і роglеdај, zаtіm, nјіh kаkо ѕе оdmеću.

Masoni: Isus Krist je samo čovjek i u rangu je religioznih propovjedika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra, ....

Thomas Paine - "protestantski prosvjetitelj": Po rođenju i po vjeroispovijedi bio je Židov [Isus] i bio je Božji sin na isti način kao i svaka druga osoba, jer je Stvoritelj Otac Sviju.

Jovan Prezviter je napisao(la):
Pismo veli da je Isus samo Čovek.
Ponavljam - kad se očituješ o ovome možemo nastaviti diskusiju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nemoraš odgovoriti. Jasno je da si protivnik Deklaracije. Samim tim protivnik demokaratksih načela te deklaracije. Da te vijam neću, dovljno si rekao.

Naravno, ovo je četvrti put da si izbegao odgovor a biće uskoro i peti a ja dalje namam portrebu jer je jasno.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nije se očitovao. Ponosi se židovstvom, ponosi se muhamedanstvom, ponosi se, po naslijeđu od proročice, učenjem o "Velikom Arhitektu", ponosi se protestantskim prosvjetiteljstvom, a strah ili sram ga odgovoriti kako to da se našao u njihovom društvu. !?!?!?!?

Boji se da se suoči s istinom.

Naime, on je sebe "našao" u tom društvu i za to društvo će prodati sve, pa i Boga samog.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Nemoraš odgovoriti. Jasno je da si protivnik Deklaracije. Samim tim protivnik demokaratksih načela te deklaracije. Da te vijam neću, dovljno si rekao.

Naravno, ovo je četvrti put da si izbegao odgovor a biće uskoro i peti a ja dalje namam portrebu jer je jasno.

Jovane po trgovačkom pravu se drugoj strani šalje samo tri puta. Ako nakon trećeg pokušaja nema odgovora, znači da je druga strana prihvatila ponudu.

Natrag