Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa šta je onda tvoj stvarni problem sa Deklaracijom?

Nemam ja problema s Deklaracijom, nego ti. Ti divljake veličaš, a to su teški problemi.

Židovi koji su razapeli: Iv 10,33: Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."

Kuran: Меѕіh, ѕіn Меrјеmіn, ѕаmо је роѕlаnіk – і рrіје nјеgа ѕu dоlаzіlі і оdlаzіlі роѕlаnісі – а mајkа nјеgоvа је uvіјеk іѕtіnu gоvоrіlа; і оbоје ѕu hrаnu јеlі. Роglеdај kаkо Мі іznоѕіmо јаѕnе dоkаzе, і роglеdај, zаtіm, nјіh kаkо ѕе оdmеću.

Masoni: Isus Krist je samo čovjek i u rangu je religioznih propovjedika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra, ....

Thomas Paine - "protestantski prosvjetitelj": Po rođenju i po vjeroispovijedi bio je Židov [Isus] i bio je Božji sin na isti način kao i svaka druga osoba, jer je Stvoritelj Otac Sviju.

Jovan Prezviter je napisao(la):
Pismo veli da je Isus samo Čovek.

Pogledajte kako se antikristi slažu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
član 9: "Svaki čovek smatra se nedužnim sve dok nije proglašen krivim. Ako je pritvor nužan, zakon mora garantovati zaštitu njegove ličnosti".

Evo ti krivični zakonik. Dakle, ovde i pritoverniku se "moraju garantovati zaštita njegove ličnosti". Dakle, može imati branjenika. Naravno da ima prava da se brani.

Zato te neprestano pozivam da izađeš iz kolotečine svojih misli koje ne razlikuju stvari i sve strtpavaju u isti koš. Pogubno je tako razmišljati. Deklaracija je jedno a kasnije stvari i dešavanja su nešto drugo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nemam ja problema s Deklaracijom, nego ti. Ti divljake veličaš, a to su teški problemi.

Židovi koji su razapeli: Iv 10,33: Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."

Kuran: Меѕіh, ѕіn Меrјеmіn, ѕаmо је роѕlаnіk – і рrіје nјеgа ѕu dоlаzіlі і оdlаzіlі роѕlаnісі – а mајkа nјеgоvа је uvіјеk іѕtіnu gоvоrіlа; і оbоје ѕu hrаnu јеlі. Роglеdај kаkо Мі іznоѕіmо јаѕnе dоkаzе, і роglеdај, zаtіm, nјіh kаkо ѕе оdmеću.

Masoni: Isus Krist je samo čovjek i u rangu je religioznih propovjedika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra, ....

Thomas Paine - "protestantski prosvjetitelj": Po rođenju i po vjeroispovijedi bio je Židov [Isus] i bio je Božji sin na isti način kao i svaka druga osoba, jer je Stvoritelj Otac Sviju.

A stvarno kada ćeš mi na izust neki hit Mileta Kitića iz 84-91? A zaista....nema šta da pričamo dok mi ne nabrojiš hitove Mileta Kitića...

E tako otprilike je ovo tvoje prebacivanje sa teme na temu...nepovezano jedno sa drugim. Kada god to budeš radio, moraćeš mi navoditi po jedan hit Mileta Kitića a kada njega pređemo idemo na Draganu Mirković, pa posle na Šemsu Suljaković..itd..može i Luis tamo 88-90...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Evo jedan "feudalni" hitić od Luisa za našeg Feudalnog. On čežnjivo kaže "evo me opet dolazim, vraćam se tebi ja"...Tj. feudalizmu. :).

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zato te neprestano pozivam da izađeš iz kolotečine svojih misli koje ne razlikuju stvari i sve strtpavaju u isti koš. Pogubno je tako razmišljati.

Ja tebe ne pozivam, jer iz duhovno moralnog ponora u kojem jesi naprosto nije moguće ni izići. Ja neću reći da mi je drago, ali slijediti 'proročicu ' alkoholičarku i ne može bolje završiti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti to možeš samo reći ali argumentovati kao ja ne možeš. Jer ti zaista u Deklaraciji ne možeš pronaći ništa od onoga što možeš pripisati kasnijem pojedincima ili fazama revolucije. Zato ako to ne možeš razlikovati onda nema ozbiljne diskusije. Da bi bilo ozbiljno moraju postojati argumenti. Ti nisi u stanju ni jedan član navesti u Deklaraciji za koji optužuješ neke kasnije poteze nekih revolucionara u Francuskoj.

Ti prosto ostaješ slep za to da uvidiš da današnji zakoni jesu zasnovani na Deklaraciji o pravima čoveka i građanina a ne na Robespjeru i zakonima koje je doneo tokom 1793-94. To je potrebno da razlikuješ.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti to možeš samo reći ali argumentovati kao ja ne možeš. Jer ti zaista u Deklaraciji ne možeš pronaći ništa od onoga što možeš pripisati kasnijem pojedincima ili fazama revolucije. Zato ako to ne možeš razlikovati onda nema ozbiljne diskusije. Da bi bilo ozbiljno moraju postojati argumenti. Ti nisi u stanju ni jedan član navesti u Deklaraciji za koji optužuješ neke kasnije poteze nekih revolucionara u Francuskoj.

Ti prosto ostaješ slep za to da uvidiš da današnji zakoni jesu zasnovani na Deklaraciji o pravima čoveka i građanina a ne na Robespjevu i zakonima koje je doneo tokm 1793-94. To je potrebno da razlikuješ.

Ništa ti ne shvaćaš, ali nisi ti kriv, kriva je 'proročica' alkoholičarka. Tvoja je krivnja utoliko što si se navukao na nju, kao ona na ocat.

Natrag