Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U "dobra vremena" razumni i normalni ljudi bi potjerali divljake, a sada vi divljaci normalnim ljudima poručujete: Begajte!

Nisu svi Francuzi divljaci, ali si ti ovdje pokazao da si popriličan divljak.
Pa begaj...begaj od civilizacije, demokratije. Sve ovo je za tebe divljaštvo, gde god su zagarantovana prava čoveka i građanina, pa traži sebi stari feudalni poredak ako ga igde ima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo divljak francuske revolucionare divljake prispodobljuje s civilizacijom. Eto, francuski revolucionari su donijeli zakon kojim je zabranjeno da optuženi ima branitelja, a divljak ih proglašava "slobodarima" i veliča ih.

P.S. Nažalost, postoje i neizlječive bolesti.
Pa zaista čudno kako Francuzi i dalje baštine tekovine revolucije. Zaista, oni su toliko glupi da ništa ne znaju. Našao je jedan Balkanac, da ih opameti. A i ceo demokratski svet tako glup, pa ne zna Francuzi kazniti ili naterati da se odreknu tih tekovina, ali jedan Balkanac pametniji od celog sveta...jel tako.

Pa visoko imaš mišljenje o sebi. Bravo

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa zaista čudno kako Francuzi i dalje baštine tekovine revolucije.

Nije ništa čudno. I Kinezi se ponose svojom komunističkom revolucijom i njenim tekovinama. E tekovine su joj, kao kod Francuza, zločini divljaka. Dakle, nisu čudni ni Kinezi ni Francuzi, kriju svoje zločince i zločine, ali su čudni ovakvi kao ti koji veličaju i slave "tuđe zločince". Zato i rekoh da je tebe sam sotona u to upregnuo, jer je Francuska revolucija divljački nasrnula na Kristovu Crkvu, a ti si time zadivljen, očaran, misliš - dobila je Kurva po p.z.i.

Zaista, oni su toliko glupi da ništa ne znaju.

Nisu glupi, nego pokvareni. Glup si ti kojemu su prodali "jaja pod bubrege".
,
Našao je jedan Balkanac, da ih opameti.

Griješiš. Nemoj nikada više druge ljude cijeniti i suditi prema sebi. Nemoj nikada više ovako zaključivati - ja sam Balkanac i glup sam, dakle, si Balkanci su glupi.

A i ceo demokratski svet tako glup,

Ne, većina je pokvarena, a od velikih i moćnih svi su pokvareni. :) Znaš li onu izreku o dvije vrane.

pa ne zna Francuzi kazniti ili naterati da se odreknu tih tekovina, ali jedan Balkanac pametniji od celog sveta...jel tako.

Zašto si ti ovako ljubomoran na mene. Pa, druže Giljotina, da si kod sebe odgajao istinoljubivost, i da si vrijeme koje si potrošio trujući se "duhom proroštva" potrošio na učenje, i ti bi nešto znao, i ne bi imao potrebu drugima zaviditi.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Deretic je skolovan? :)

Ne znam, Mire, :) al' neću ni provjeravati. Neke stvari i neki ljudi jednostavno me ne zanimaju.

Glede tvog prethodnog posta...jučer (nedjelja) sam te se sjetila. Čitalo se Evanđelje o Isusovom čudesnom umnažanju kruha za pet tisuća ljudi, ne računajući žene i djecu, već po običaju. :rolleyes: Nema veze, nek ljudi jedu.
Zapeo mi je za uho onaj dječak: »Ovdje je dječak koji ima pet ječmenih kruhova i dvije ribice!
Ali što je to za tolike?«

U (kaotičnoj) situaciji u kojoj živimo, čini mi se da je ovaj dječak vrlo dobra simbolika i poruka za sve nas.
Umjesto da se živciramo, strahujemo, ispitujemo što se to događa, da li nas lažu, itd. mi možemo Isusu ponuditi samo ono što imamo/vjerujemo i živimo, a onda će Gospodin učiniti ostalo.
Taj dječak je ostao anoniman i čini se nebitan, ali Isus se poslužio baš s njim. Tako da...zna Gospodin s kim može računati, a ja vjerujem da nas ima raspoloživih da učinimo to malo što možemo.

Nije slucajno sto se ovaj sistem naziva - DEMONOKRATIJA!

Da li si gledao film "Idiocracy?"

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Jovan ti je sada bliži džihadistima nego subotarima. Procjenio je da veće zlo Kristovoj Crkvi, a onda i Kristu, u sadašnjoj situaciji mogu nanijeti muhamedanci nego sektaši.

Hmm, opet mu je pogrešna procjena.

Najviše zla ljudima nanosi duh ovoga svijeta. A i jedan i drugi kult su miljenici tog duha. Djeca su njegova.

Da li si gledao film "Idiocracy?"

Ne znam jeli on to gledao, ja sam ga odgledao i potpuno osilikava ono što zločinci, moćnici čine.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne, većina je pokvarena, a od velikih i moćnih svi su pokvareni. :) Znaš li onu izreku o dvije vrane.

A većina povarena i pokvareni su jel, što drže načela slobode i pravde. A šta bi trebali po tebi da urade? Da se odreknu prava čoveka i građanina? Da zavedu feudalni proredak da bi ti bio zadovoljan? Šta bi trebali Francuzi da urade? Kakav ustav treba da imaju?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A većina povarena i pokvareni su jel, što drže načela slobode i pravde.

Ne. Pokvareni su jer svoje divljake slobodarima proglašavaju.

A šta bi trebali po tebi da urade? Da se odreknu prava čoveka i građanina? Da zavedu feudalni proredak da bi ti bio zadovoljan? Šta bi trebali Francuzi da urade? Kakav ustav treba da imaju?

Da divljaštvo nazovu i tretiraju kao divljaštvo. A divljaštvo je donijeki zakon po kojemu osuđenik nema pravo na branitelja, kako su to napravili francuski prosvjetitelji divljaci.

P.S. Trebaju li osuđenici imati pravo na branitelja?

Natrag