Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Što kažu, tko sam ja? Pitao je Isus svoje učenike.

Židovi: Iv 10,33: Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."

Kuran: Меѕіh, ѕіn Меrјеmіn, ѕаmо је роѕlаnіk – і рrіје nјеgа ѕu dоlаzіlі і оdlаzіlі роѕlаnісі – а mајkа nјеgоvа је uvіјеk іѕtіnu gоvоrіlа; і оbоје ѕu hrаnu јеlі. Роglеdај kаkо Мі іznоѕіmо јаѕnе dоkаzе, і роglеdај, zаtіm, nјіh kаkо ѕе оdmеću.

Masoni: Isus Krist je samo čovjek i u rangu je religioznih propovjedika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra, ....

Thomas Paine - "protestantski prosvjetitelj": Po rođenju i po vjeroispovijedi bio je Židov [Isus] i bio je Božji sin na isti način kao i svaka druga osoba, jer je Stvoritelj Otac Sviju.

Jovan Prezviter je napisao(la):
Pismo veli da je Isus samo Čovek.

Objasni kako se ti nađe u društvu antikrista.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesi čuo hita "Mogao sam biti feudalac..ostalih klasa gospodarac..nisam hteo ludo sam te zavoleo". De to čuj pa da nastavimo diskusiju...Ovako ako Mileta Kitića ne poštuješ ja sa tobom nema šta da pričam. :)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Što kažu, tko sam ja? Pitao je Isus svoje učenike.

Židovi: Iv 10,33: Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."

Kuran: Меѕіh, ѕіn Меrјеmіn, ѕаmо је роѕlаnіk – і рrіје nјеgа ѕu dоlаzіlі і оdlаzіlі роѕlаnісі – а mајkа nјеgоvа је uvіјеk іѕtіnu gоvоrіlа; і оbоје ѕu hrаnu јеlі. Роglеdај kаkо Мі іznоѕіmо јаѕnе dоkаzе, і роglеdај, zаtіm, nјіh kаkо ѕе оdmеću.

Masoni: Isus Krist je samo čovjek i u rangu je religioznih propovjedika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra, ....

Thomas Paine - "protestantski prosvjetitelj": Po rođenju i po vjeroispovijedi bio je Židov [Isus] i bio je Božji sin na isti način kao i svaka druga osoba, jer je Stvoritelj Otac Sviju.

Objasni kako se ti nađe u društvu antikrista.

Očitova li se?

Teško je tom duhu se očitovati pod pravim imenom, boji se... iz dva razloga.

Prvi je jer imitira Boga u svemu, pa i u tome....

a

Drugi jer ako li mu se ime sazna, izgubit će "moć"..

No mi mu ime znamo, a znamo i kako ga natjerati da se očituje.

Ps. Isti je duh otac židova koji Isusa ne prepoznaše, isti je duh koji se naziva al-lahom, isti je duh "Veliki arhitekta" masona, isti je duh kockar s Oriona Ellen Gould Harmon White... isti je to duh koji genderizme, feminizme, pederizme i ostale izme izmisli da "usreći ljude".... duh koji je "humanista od iskona"....

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"član 11: "Slobodno iznošenje misli i mišljenja je jedno od najdragoceniji prava čoveka: svaki građanin može govoriti, pisati i štampati slobodno ako te slobode ne zloupotrebljava u slučajevima utvrđenih zakonom"

Dakle, šta je ovde nehrišćanski? gde su ovde ugušene religiozne i građanske slobode?

U lipnju 1794. Komitet je izglasao zakon kojim osuđeni nije imao pravo na branitelja pa je tako u posljednjem mjesecu državnog terora ubijeno najviše ljudi. (Herve LUXARDO, Povijest ljudskog roda: Francuska revolucija 1789)

Ovo još nisam vidio, "slobodari" izglasali zakon po kojemu osuđeni nema pravo na branitelja. Ovo čak nisu napravile ni tvoje komunjare. Provjerit ću još je li možda Sjeverna Koreja dosegla ovakve "vrhunce ljudskih sloboda i prava", kao što su ih dosegli ovi tvoji ljubimci prosvjetiteljski divljaci.

P.S.
Čim saznam za Sjevernu Koreju obavijestit ću vas sve.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko te pita za 1794 i komitet Javnog spasa?

Možeš li išta naći u Deklaraciji iz 1789? I jedan član koji zabranjuje religiju?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ko te pita za 1794 i komitet Javnog spasa?

Možeš li išta naći u Deklaraciji iz 1789? I jedan član koji zabranjuje religiju?

Eno ti gore. Upravo su koristili Deklaraciju iz 1789., članak 11, u kojem stoji, citiram tvoj tekst:

"član 11: "Slobodno iznošenje misli i mišljenja je jedno od najdragoceniji prava čoveka: svaki građanin može govoriti, pisati i štampati slobodno ako te slobode ne zloupotrebljava u slučajevima utvrđenih zakonom"

A onda, upravo koristeći i ovaj članak Deklaracije donose zakon kojim određuju: Osuđeni nema pravo na branitelja.

P.S.
Sjeverna Koreja može biti samo slobodnija i slobodarskija od ovih prosvjetitelja divljaka i zločinaca.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Potpuno isto kao i za ovo gore. Evo, koristim tvoj tekst članka 10.:

član 10: "Niko ne može biti pozvan na odgovornost zbog mišljenja, pa i religioznoga ukoliko njegovo iskazivanje ne ometa javni red utvrđen zakonom".

A onda, samo dva mjeseca nakon izglasavanja ove Deklaracije, baš ovi koji su Delaraciju donijeli, i upravo koristeći odredbu 10. članka Deklaracije - da mogu zakonom utvrđivati ovo pitanje kako je njih volja, čine slijedeće:

- Revolucionarna skupština je 2. studenog 1789. (67 dana nakon donošenja "Deklaracije o pravima čovjeka") preuzela svu imovinu u vlasništvu Crkve, a slijedećeg mjeseca uslijedila je opća rasprodaja te imovine.

- Revolucionarna skupština je 13. veljače 1790. prisilno zatvorila sve muške i ženske samostane, te naredila raspuštanje svih vjerskih redova.
-------------------------
Kako god okreneš, vidiš francuske prosvjetitelje divljake i zločince. Ni Sjeverna Koreja im nije ravna.

P.S. Zašto ti JOvane ne odseliš u Sjevernu Koreju?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kako god okreneš, vidiš francuske prosvjetitelje divljake i zločince. Ni Sjeverna Koreja im nije ravna.

Pa i nije im ravna. Retko se kada dogodi da učenik nadmaši učitelja.

Ps. Dogodilo se to u nešto izmenjenom obliku u SSSR-u, Nacističkoj Nemačkoj, i naravno Kini u periodu 1961 - 1976 (Kulturna revolucija, tokom koje su uništavani kako ljudski životi tako i hramovi, spomenici milenijumske kineske povjesti)

A svemu je prethodilo divljanje Ikonoklasta tokom VIII i IX stoljeća, te protestanata tokom XVI i XVII stoljeća.

Činl li se to meni ili doista postoji neprekinuta nit koja povezuje sve ovo? ;)

Natrag