Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
član 10: "Niko ne može biti pozvan na odgovornost zbog mišljenja, pa i religioznoga ukoliko njegovo iskazivanje ne ometa javni red utvrđen zakonom".

Dakle, religiozne i druge slobode dok se niko ne ugrožava tim iskazivanjem.

Imaš li ti neki član koji brani religiju? Gde je..citiraj druže Feudalni.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"član 11: "Slobodno iznošenje misli i mišljenja je jedno od najdragoceniji prava čoveka: svaki građanin može govoriti, pisati i štampati slobodno ako te slobode ne zloupotrebljava u slučajevima utvrđenih zakonom"

Dakle, šta je ovde nehrišćanski? gde su ovde ugušene religiozne i građanske slobode?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Navedi član iz Deklaracije koja zabranjuje religiju. Hajde Feudalni....toliko kukaš na tu Deklaraciju a sad ni reč nemaš reći protivu. Citiraj jedan od 17 članova Deklaracije koji zabranjje religiju. Ako nađeš ja ću priznati da je i Deklaracija antihrišćanska i da sam pogrešio. Samo ti citiraj.

Koga briga hoćeš li ti priznati ili ne. Važno je da su se ljudi osvjedočili da veličaš najveće divljake i zločince koji su vjeru u Boga zabranili.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
član 1: "Ljudi se rađaju i ostaju slobodni i ravnopravni. Društvene razlike mogu biti zasnovane samo na zajedničkoj koristi".

Gde je ovde divljaštvo?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Citirao sam detalje o zabrani vjere, traži druže Giljotina.

Gde, koji član? Evo imam je pred sobom samo mi reci član...ima 17 pa odaberi koji je po tebi divljaštvo? Valda misliš na 10 i 11 gde je dozvoljena sloboda veroispovesti. Valda na to diljaštvo misliš? Je l da? Ne znam..hećeš li reći koji član.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Natrag