Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tripo41 said:
nije moja pobuna od mene i sotone nego mi rekao Bog da ti Mojsije nisi Njegov sluga.
Opet je kurva zdrmana sinoć, jako.
Jaoj umirem hahaha.. Da je nisi ti zdrmo?Opet se trese kurva
Jaoj umirem hahaha.. Da je nisi ti zdrmo?
Hahaha, jao pa ja nisam znao da se i Tripu javlja Bog
Hahaha, jao pa ja nisam znao da se i Tripu javlja Bog
Kako da mu se ne javlja, pa zar si zaboravio da svako od njih kada uđe u "klub" dobije lični email, broj telefona, od "boga"....
DarthShoneu se ne javlja Bog, jer je on sam sebe proglasio sveznajucim Bogom, i za bilo sta nista ne pita Boga, vec sto nabum - to na drum, sto je uglavnom mutna voda.
A i kako bi..
Vidite kako EGWist Laodikeja brani EGWista tripu. Ipak je njima proročica plagijatorica ispred Boga. Pogledajte što je sve uradio i ugovorio Tripo Laodikeji, ali Laodikeja reži na Dartha braneći tripu.
Darth je lazov i sprdac na istinu i protiv istine i Bozje crkve, kao i ti.
A moj sukob sa Tripom je licne prirode, i nema veze sa vama, jer Tripo ne napada crkvu, i Ellen White, vec neka moja licna svedocanstva.
A i Ellen White pise "DA JE I NAJGORI ADVENTISTA BOLJI OD BILO KOG PRIPADNIKA OVOG SVETA"
"OVOG SVETA"
A sta reci za vas protivnike Adventizma i istine.
To i prilici coveku koji je sin satane, i klanjatelj papi, i Svetom Franji Asiskom, a ne precistom Hristu iz cijih usta nikada nije mogla da se cuje ni jedna laz, ili izvrtanje tudjih reci.