Ja još uvek na mom SGS2 (Android 4.1.2 JB i NEAT ROM 4.9.1 ako je bitno) koristim iGO Primo 9.6.22.297071. Da bih koristio ThemeChanger v5.3
1. da li treba da posebno pravim neke foldere u iGO folderu i šta u njih ubacujem (da li treba da imam tamo neke fajlove)?
2. ako sam dobro shvatio sa ovom v.5.3 dobijamo i ugrađen mapchanger a za njega da li osim pravljenja map i POI foldera za NQ (Navteq), TT (TomTom) i OT (za lokalne provajdere poput Contrast-a) treba još nešto posebno dodavati u iGO folder ili menjati u sys.txt fajlu?
Ili to ova aplikacija ThemeChanger v5.3 sve sama odradi?
Da ... treba ti tkzv "Themechanger Package 2.1b" u kojem se nalaze folderi sa fajlovima potrebnim za funkcionisanje TC aplikacije. Link i dalje postoji ali je "mrtav" (ili je barem BIO takav dok sam ovo pisao). U tom paketu imas foldere :
-
scheme ... sa dve seme i to : autochanger.zip i autochanger-night.zip koje treba da kopiras u vec postojeci folder na sd kartici (mnt>iGO>content>scheme) njih treba da selektujes u aplikaciji iGO ... vise>podesavanja>podesavanje mape>dnevna boja mape (autochanger) .... vise>podesavanja>podesavanje mape>nocna boja mape (autochanger-night).
-
gftc ... koji treba da kopiras u root foldera iGO (mnt>iGO).
-
themechanger ... koji treba da kopiras u root foldera iGO (mnt>iGO). Ovaj folder sadrzi foldere "lesscro" i "meteoV4". Ovaj folder "meteoV4" slobodno obrisi jer vise nije kompatibilan sa aplikacijom TC 5.3 vec ti treba "meteoV5" koji je u paketu
http://www.upl.me/S1Ud8U
Normalno, potrebno je da instalises TC 5.3, da ga pokrenes ... Potrebna ti je i internet konekcija ... kada ti TC aplikacija pronadje lokaciju i da trenutnu vremensku prognozu idi na "go" ... Aplikacija iGO ce se automatski startovati i izgled neba ce zavisiti od trenutne vremenske prognoze. Ovo je bio deo "Themechanger", znaci promena tema koja zavisi od godisnjeg doba i od trenutne vremenske prognoze.
"Mapchanger" deo se sastoji u tome da u folderu iGO>content napravis foldere :
-map_ot ... za Contrast mape
-poi_ot ... za Contrast poi
-map_ta ... za TomTom mape
-poi_ta ... za TomTom poi
u njih kopiras mape i poi fajlove zavisno od proizvodjaca - Contrast u _ot ... TomTom u _ta. Ako ne koristis Navteq i TomTom mape, foldere ostavi prazne (stavi samo Basemap), ali OBAVEZNO ih moras imati ili Mapchanger nece raditi.
U vec postojece foldere map i poi stavi "Navteq (Here)" mape i poi. Sada kada pokrenes TC aplikaciju imaces ona tri "radio buttona" kojima inace biras proizvodjaca mape. Sve u svemu to je to ... molio bih Vlada da ponovo uploaduje TC_Package_2.1b, pa kada sve to skines, prebacis i pokrenes, pa ne bude radilo ... javi se - pa da sredimo