Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uspeo sam , dobio sam ikonice ali su suvise mali (znam da je negde bilo pisano o tome ali ne uspevam da nadjem)
EDIT: kako da ih povecam?
Uspeo sam , dobio sam ikonice ali su suvise mali (znam da je negde bilo pisano o tome ali ne uspevam da nadjem)
EDIT: kako da ih povecam?
Nije to samo slucaj kod tebe. Koji god skin sam ubacio u Basar, dobio sam manji ili veci lag. Jos uvek nije ni blizu AvicSync Pioneer verziji koja radi tecno i bez kocenja. Mozda nema trajne licence, mada se pojavio patch sa licencom za Contrast, ali je i dalje best bay. Samo jos da se sredi taj mapchanger?Koji god skin da ubacim u moj Basar, sve radi sa zadrškom. Čeka se minimum par sekundi reakcija nakon dodira ekrana, izborom neke funkcije. Ali, kad vratim default skin, sve radi trenutno.
I kod mene su ikonice benzinskih pumpi sitne sa branding.zip, medjutim kada umesto branding-a ubacim poi_petrol_pongo.zip u ux folder, ikonice postanu dosta vece (mada nije kompetan - fali dosta pumpi). E sad, ko moze da pogleda i jedan i drugi fajl, verovatno treba promeniti velicinu ikonica u samom branding.zip, a ne u sys.txt (sva predlozena podesavanja nisu dala rezultat)Ja sam probao 1000 branding.zip-a sve sto je ovde na ovom i drugim forumima postavljeno i dalje imam problem sa sitnim ikonicama na galaxy s7 nikako da resim taj problem samo brisanje branding.zip-a koji je samo obicna sminka i samo pravi probleme. Verovatno je problem u rezoluciji jer na primer na galaxy s3 sa branding.zip ikonice su normalne velicine.
iGO Skin Basarsoft + Mod ux plugins [01.05.2016)
Kod:https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZBMsYZq93L9h1Fb0Q4HloiXDR8nmkcANS7
Probaj varijantisati sa ovim -
[map]
poi_w = 56; the default values are 46x66
poi_h = 79
Za reklamu Slobodno obriši.za šta služi folder
WAŻNE!!!!!