- Učlanjen(a)
- 10.08.2012
- Poruka
- 26
moda je problem u licencamaNisam 100% siguran, ali mislim da se "problem" pojavio kad sam HERE Q3 zamenio sa Q4.
Mape se zaista promene, ali ostaje oznaka TT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moda je problem u licencamaNisam 100% siguran, ali mislim da se "problem" pojavio kad sam HERE Q3 zamenio sa Q4.
Mape se zaista promene, ali ostaje oznaka TT.
Skinuo sam sa 1. strane zadnju verziju igo nextgen igo_basar i sve radi osim što kad menjam mape uvek mi u gornjem levom uglu stoje here mape, a kad prebacim na tomtom opet stoji oznaka H (here). Ima li rešenja za to. Probao sam obrisati iz telefona (LG G3) i ponovo uradio instalaciju komplet igo_basar,ali mi se dešava isto.
Licence su sa prve strane,da li treba neke drugeja sam imao isti problem,i kad sam sredio licence,proradilo!
Licence su sa prve strane,da li treba neke druge
Probaj sa ovim ima mnogo toga pa vidi da li ti odgovara -instalirao sam Android basarsoft_nextgen_v9.18.27.627562.do
Moje pitanje je dali moze da se doda neki branding.zip da bi se videle stvarne ikonice benzinskih pumpi, kao kod iGO Primo
Izvini, a kako da uđem u root sd card.
Probaj sa ovim ima mnogo toga pa vidi da li ti odgovara -
http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-gps-navigacija.571773/page-39#post-1761318