Nisi me razumeo. Ne radi se o tome da nesto sto je novo i bolje nije dobro, naprotiv! I ja sam pobornik toga, vec da ovo sve polako pocinje da prerasta u "ludilo". Mislim na ove silne izmene, dodatke, modifikovane sys.txt, data.zip, ux foldere, skinove itd. Naime, sto se tice navigacija, sve teme na ovom forumu, kao i na nekim drugim, procitao sam od prve do poslednje strane. I ne samo to, nego sam mnogim svojim drugarima i prijateljima pomogao da instaliraju i podese navigacije na razno raznim telefonima i tabletima. U moru onoga sto je bilo sa starijim verzijama Igo Primo, Barasoft, Israel, brandinga, themechangera, mapchangera, menjanja rezolucija... da te glava zaboli, cak sam sve bio batalio i presao na Here maps sa Play prodavnice, bas zbog jednostavnosti. I onda se pojavi novi Nextgen, rekoh super, to je to, novi korisnicki interfejs, nema vise problema sa rezolucijama ekrana, funkcionalna bez suvisnih opcija itd. Kad ono, malo po malo, polako se vracamo na pricu sa pocetka ovog izlaganja, sve zahtevnija, natrpana svakakvim dodatcima, vise ne tako brza... Pojavi se AvicSync Pioneer verzija, sve skockam, podesim, radi OK., kad evo nam opet nekog update-a. I tako u nedogled! Ako cenis da ovaj novi data.zip moze da unapredi verziju koju koristim, naravno da cu to i da probam. Na koje vece rezolucije si mislio, zar to ne moze da se podesi u sys.txt u dpi, i kakva su tvoja iskustva po pitanju Pozicije kursora u kokpitu i cemu sluze ove HOV trake u Here mapama?