iGO NextGen Navigacija

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Posle sam, reda radi, promenio putanju na sdcard1, što mi je interna memorija. Dakle, program na eksternoj, addons na internoj!?! RADI!
Programski folder je na sdcard0
Ovako ne radi
Screenshot_2016-01-28-02-31-27.png
a ovako radi
Screenshot_2016-01-28-02-31-50.png

I cela ova teorija bi imala smisao, kada i Primo ne bi radio, ali on radi.

Poslednja izmena:

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Ta ti linija nije potrebna a možeš dati bilo koji naziv folderu umesto addons. U zavisnosti od toga koja je ona druga aplikacija (ili aplikacije) nemoj se iznenaditi ako bude bilo potrebno i da, recimo sopstvene foldere lang, smestiš u instalacione foldere svake od aplikacija.

EDIT: ne moraš imati te prazne foldere
E sada mi tek ništa nije jasno!!!
Ovo zadebljano je bila ključna rečenica za NextGen, ali zašto..... nemam pojma!
Naime, pošto priča sa addons folderom na sdcard nije išla za NextGen, iz očaja sam content sa map, poi, .... snimio u folder iGO_Maps i upisao tu putanju u sys.txt.

I šta? Radi!

Ima li logičnog objašnjenja (a da ja razumem)

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Instalaciju tog problematičnog .apk si dakle i pokrenuo sa sdcard1 (ili nisi obrisao stare device.nng). A naravoučenije bi bilo - manje veruj sebi i UVEK iz file explorera utvrdi stvarnu putanju.

Super što na kraju sve radi. :)

EDIT: gornji deo poruke je vezan za pretposlednju tvoju poruku a nastavak za poslednju ...

...haotično si se ponašao umesto da budeš korenit i radiš strogo po P.S-u
Ako bi sada sve ponovio uz kvalitetnu deinstalaciju i brisanje device.nng i save foldera - sve bi ti radilo i sa folderom addons. Ako je putanja tačna i nemaš duplirane foldere a instalaciju si započeo sa one particije na kojoj ili jeste ili želiš da bude instalacioni folder, onda MORA sve da radi kako očekuješ.

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: WOB

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Ma jok, bre. Sve mi je na sdcard0, koji mi je eksterna sd, koja je označena kao default write disc, a na koju Android instalira programe. Ne znam zašto sa addons neće, a sa iGO_Maps hoće?!?

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ostajem pri poslednjem pasusu - ako ne veruješ proveri ali postupajući baš kao što sam napisao. Mislim, kao dokaz ove tvrdnje mogu se pozvati na onaj svoj paket čiji sam link pobrisao a nalazio se u postu #694. Njega je, da ja znam, nekoliko ljudi upotrebilo bez ikakvih problema a i tamo su korišteni Avic+Primo uz content folder koji je u folderu addons.

• Sviđa mi se
Reactions: WOB

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Ne sporim ništa što si napisao. I u pravu si.
Šta više, nijednu aplikaciju nisam deinstalirao, nisam brisao device.nng, sve sam radio mimo PS ... Samo sam menjao i budžio. (moram da probam, zar ne).
Tvoja pomoć je bila neizmerna i hvala ti. Dok ne dobiješ i tuđe mišljenje, nećeš napredovati u razvoju. (Da ne kažem "ako misliš pobijediti, ne smeš izgubiti).
Sad sam ovo rešio, a za par dana će mi verovatno dosaditi, pa ću početi da čačkam dalje.
Očekujem podršku.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Jedini "problem" u svemu ovome je što sam promašio temu.
Sva ova čačkanja su bila zbog NextGen-a, a ne Prima.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
:D:D:D
Na kraju će nas još i izbrisati :warning:

Tu sam za buduću podršku (ukoliko i sam budem znao odgovore) ...koliko god imao animozitet prema padobrancima koji ne pročitaju CELU temu a postavljaju neobrazložena ili već odgovorena pitanja, toliko mi nije teško da sa stalnim posetiocima tema i kvalitetnim sagovornicima razglabam na kilometar. ;)

Natrag