- Učlanjen(a)
- 09.10.2011
- Poruka
- 274
Testirao sam navigaciju u realnoj voznji sa oba sys.txt fajla koja si prilozio u svom paketu, i evo mojih zapazanja:Super, značila bi mi povratna informacija u vezi eventualnog poboljšanja stabilnosti konekcije sa satelitima jer na osnovu samo jednog uređaja i samo jednog testera ne možemo znati da li poboljšanja ima ili nema.
Sa modifikovanim sys.txt koji se nalazio u root-u iGO_Avic foldera navigacija radi stabilno, konstantno pokazuje 12 satelita i u samoj voznji nema nikakvih problema. Prilikom zaustavljanja na semaforu u dva navrata mi je menjala poziciju kursora (strelice) za 180 stepeni uz vec cuveno, "izracunati ponovo". Inace, ona tackica (GPS modul) i dalje ima odstupanja od kursora i verujem da to ipak zavisi od kvaliteta samog modula u telefonu.
E sad, ono sto sam primetio i sto mi je bilo interesantno, je da kada sam ubacio "strejt" sys.txt iz foldera backup, vise se ne pojavljuje trenutna pozicija GPS-a - tackica, i sada strelica vise ne "luduje" toliko, jer ne menja poziciju u odnosu na tackicu. Rekao bih da radi malo stabilnije, ili mi se to samo cini. Inace i ovde je signal prilicno dobar, izmedju 10-12 satelita. I jos da dodam da audio obavestenja za kamere rade bez ikakvih problema. Testirano na ruti Bul. M. Milankovica - Kosovska (preko B. mosta) i nazad preko Gazele.