iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.279
Drustvo kako se menjaju karte u ovoj verziji iz posta 780 posto u content ima i i here i tomtom ali u meniju nema nigde mogucnost izbora. Dali treba mozda jos nesto da se doda?

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
Drustvo kako se menjaju karte u ovoj verziji iz posta 780 posto u content ima i i here i tomtom ali u meniju nema nigde mogucnost izbora. Dali treba mozda jos nesto da se doda?
Ubaci map_changer_here_tomtom u ux folder u opcijama ćeš dobiti izaberire vrstu mapa
Moraš i tomtom i here mape ubaciti u folder map, isto uradi sa poi ubaci u folder poi

Prilozi

• map_changer_here_tomtom.zip
    14,8 KB · Pregleda: 17
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.279
@edoxedox ubacio sam ovo u ux i dobio opciju izmene ali nece da promeni kad pokusam da promenim navi se resetuje pokrene ponovo ali u sadrzaju uvek prikazuje here nece da promeni na tomtom. Koja je tacna lokacija za here a koja za tomtom za ovaj changer. Probao sam content\map (za here) i content\map_TT (za tomtom) a probao sam i da sve strpam u content\map ali nece ni jedna varijanta.

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
@edoxedox ubacio sam ovo u ux i dobio opciju izmene ali nece da promeni kad pokusam da promenim navi se resetuje pokrene ponovo ali u sadrzaju uvek prikazuje here nece da promeni na tomtom. Koja je tacna lokacija za here a koja za tomtom za ovaj changer. Probao sam content\map (za here) i content\map_TT (za tomtom) a probao sam i da sve strpam u content\map ali nece ni jedna varijanta.
Sve mape zajdno trebaju da budu u folderu map, a poi u folderu poi. Ostale foldere map i poi izbriši.
Ako ne može koristi pongo skin

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Nije tačno! I kad su puni oni ne mogu biti razlog za disfunkciju pongovog mapchangera. Greška je bila u tebi. A sve ovo smo na ovoj temi apsolvirali još pre par meseci.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Moram novi post, prijvljuje mi neku grešku u vezi attachmenta...

Zahvaljujući @arunass

TomTom_2015.09 licenca je pod spojlerom:

...a zbog toga što je neko linkove na moj, meni važan cloud, postavljao nezaštićene na druge forume, ja sam pobrisao sve što sam do sada ovde linkovao. A tako ću uraditi i sa ovim linkom, biće živ par sati dok redovni posetioci teme ne skinu licencu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ma da, zarad par lajkova, a što ću ja možda ostati bez 2TB važnih stvari to nema veze. Hehehe od sad i licenca ima da ide torrent protokolom. :D

Natrag