Član
- Učlanjen(a)
- 11.08.2009
- Poruka
- 859
7 ih je i za Here i za TomTom. I sve radi sem 3d orijentira i profila inteligentne rute za TomTom. Ali pošto se buildings mogu kombinovati onda kao stvarni nedostatak možemo računati samo neimanje licence za TomTom .fps.
...opet, pošto za Srbiju ni ne postoji TomTom .fps, oni koji navigaciju koriste samo u Srbiji time i nisu uskraćeni.
Napisao bih jedno zapažanje koje može biti korisno onima koji još nisu primetili... ...zbog toga što se buildings mogu kombinovati dovoljno je da u folderu budu samo oni koje je izdao Here + nng. Petrol. Nema potrebe za ostalima a čak je i suvišno jer se objekti prepliću, pa npr. Imamo staru i ružnu saveznu skupštinu koja prekriva novu i lepu.
EDIT: ... Verujem da ni virusdll među onih 120 licenci nema 3d orijentire i profile inteligentne rute za TomTom što onda znači da je sve sem ovih sedam suvišno. Evo ih pod spojlerom:
Druže, evo ti
Iako kod mene radi sa TomTom i HERE sa samo tri licence, sve funkcije koje su meni potrebne.
Kamion nemam, pa mu Truck licence nisu potrebne, ali sam primetio ja ni sa jednom od ovih tvojih licenci ne radi reljef.
Koji dem fajl koristiš?