Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@navigas . Sto se tice UX foldera prica je malo drugacija. Ovaj navi je paketnog tipa pa svaki korisnik moze sebi da napakuje sta mu je volja. Svaki dodati fail u UX folderu vam daje vam nove opcije i funkcije. Tu nastaju problemi...
@bresjanacp Za connected_error_handling i connected_settings nisam siguran cemu sluze ali su bitni podaci. Prilikom testiranja bez jednog od ova dva podatka nisam modao da pokrenem navi.
@virusdll, najpre da ti se zahvalim u vezi objašnjenja za UX fajlove. Samo ću ti reći, "Hvala, nije trebalo". Jer, sigurno daleko više znam od tebe, i o UX fajlovima, i o ovoj navigaciji, pa i o drugim. Za tvoju informaciju, pošto si to već "stavio" kao deo tvog imena, UX fajlovi se suštinski ne razlikuju od DLL. I jedni i drugi služe samo kao link ka jednoj biblioteci. Namena im je za modularno programiranje, gde se iz biblioteke pozivaju prema potrebi...
Da se pohvalim.Druže, vidim da ti niko ne odgovara. Mogu samo da ti ilustrujem kakve ja informacije dobijam. Slike su u prilogu. Možda ti neću pomoći, ali da se bar potrudim.
Po uključenju navigacije, sa uključenim WiFi, dobijam poruku "Da nemam još aktiviran neki onlajn servis". Kako se to aktivira ja ne znam, pretpostavljam da je neophodno otići na sajt NNG...To je prva slika.
Iako sam na sledećih pet, navodno aktivirao, na sledećoj slici (šestoj) Screenshot_2015-12-04-12-08-26 piše da moja pretplata na onlaj servis ističe za 0 dana, dakle, već je istekla. Možda je potrebna licenca, možda nešto drugo. Ja ne znam, samo ti postavljam slike sa moje verzije. Na sledećoj slici je ista informacija i po pitanju online parkinga.
Na kraju, ono što je tebe interesovalo, slika Screenshot_2015-12-04-12-16-11, piše da "Usluga onlajn pretrage nije dostupna u mom regionu".
Ne znam da li sam ti pomogao. Sebi sam razjasnio.
P.S. Što se tiče veličine slika, opravdana je primedba urednika @vladcepesh (post #480) da smanjimo veličinu slika. Teško se prate i stranica postaje nepregledna. Ti kažeš da to ne umeš. Verovatno znaš da u opciji "Dodati datoteku" možeš ubaciti sliku i ostaviti je da NE BUDE puna slika. Mislim da se ovo može izvesti i kada se uploaduje i slika sa telefona. Ja nisam probao. Ovo nije prigovor tebi, već pokušaj da ti i pomognem oko veličine slike u postu.
Pogledaj u temi Igo mape. Pa sam odaberi proizvodjacapozz, trebam mape za ovu navigaciju ,molim vas pomozite dajte mi download link.