iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
@nenadsenn
Za neku sledecu reviziju prevoda, kada dodjete na odrediste i pritisnete onu zastavicu, dole stoji: "I have arrived". Pozz.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Bio sam odsutan par dana pa sam sa zakašnjenjem video da je bilo zanimljivosti na temi. Najviše mi se svidelo ono sa brojem licenci a pošto sam izgubio sate i sate na izbacivanje nepotrebnih evo predlažem da se takmičimo. Onaj ko natera nextgen da besprekorno radi sa najmanjim brojem licenci dobije bambi.

Moj broj je 7 - ima l' ko manji?

Učlanjen(a)
27.08.2014
Poruka
27
Bio sam odsutan par dana pa sam sa zakašnjenjem video da je bilo zanimljivosti na temi. Najviše mi se svidelo ono sa brojem licenci a pošto sam izgubio sate i sate na izbacivanje nepotrebnih evo predlažem da se takmičimo. Onaj ko natera nextgen da besprekorno radi sa najmanjim brojem licenci dobije bambi.

Jel ima lyc za najnoviji top map ?

Učlanjen(a)
10.09.2012
Poruka
349

Pa sto ih ne okači na neki Cloud da vidimo koje su :cool: :gl_wacko:

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
To na kraju takmicenja, kad vidimo kome ide bambi :D

@pepkovic - i ja bih se strašno obradovao licencama za TopMap... Čak i da su se pojavile ja to ne bih znao jer par dana nisam imao vremena ni da dišem. Čekaćemo, kad bude biće.

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Contrast-ova mapa za Srbiju je i dalje najbolje odradjena od svih proizvodjaca mapa i najdetaljnija, iako jos nema ucrtan Pupinov most za Borcu. Bilo bi dobro kada bi bilo licenci...

Učlanjen(a)
02.12.2013
Poruka
6

Cisto sumnjam da moze manje od ovoga sa jednim providerom mapa. Ja koristim Here Navteq 2015.Q2 i imam 30 licenci. Znam da su mnoge bespotrebne i jedva cekam da ih se resim. Od mene imas bambija.:dance2:

Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
440
Contrast-ova mapa za Srbiju je i dalje najbolje odradjena od svih proizvodjaca mapa i najdetaljnija, iako jos nema ucrtan Pupinov most za Borcu. Bilo bi dobro kada bi bilo licenci...

kako nema.
Nekad dan sam isao preko mosta i rekao mi je da mi treba specijalna dozvola ?

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Cisto sumnjam da moze manje od ovoga sa jednim providerom mapa. Ja koristim Here Navteq 2015.Q2 i imam 30 licenci. Znam da su mnoge bespotrebne i jedva cekam da ih se resim. Od mene imas bambija.:dance2:
7 ih je i za Here i za TomTom. I sve radi sem 3d orijentira i profila inteligentne rute za TomTom. Ali pošto se buildings mogu kombinovati onda kao stvarni nedostatak možemo računati samo neimanje licence za TomTom .fps.
...opet, pošto za Srbiju ni ne postoji TomTom .fps, oni koji navigaciju koriste samo u Srbiji time i nisu uskraćeni.

Napisao bih jedno zapažanje koje može biti korisno onima koji još nisu primetili... ...zbog toga što se buildings mogu kombinovati dovoljno je da u folderu budu samo oni koje je izdao Here + nng. Petrol. Nema potrebe za ostalima a čak je i suvišno jer se objekti prepliću, pa npr. Imamo staru i ružnu saveznu skupštinu koja prekriva novu i lepu.

EDIT: ... Verujem da ni virusdll među onih 120 licenci nema 3d orijentire i profile inteligentne rute za TomTom što onda znači da je sve sem ovih sedam suvišno. Evo ih pod spojlerom:

Poslednja izmena:
Natrag