Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slape, koja od vovih lazi je za tebe istina?
Klanjanje Bibliji također je idolopoklonstvo.
Klanjanje osnivačima sekti također je idolopoklonstvo.
Klanjanje spisima osnivača sekti također je idolopoklonstvo.
Klanjanje danu također je idolopoklonstvo.
Klanjanje zdravoj prehrani također je idolopoklonstvo.
A najveće idolopoklonstvo je klanjanje vlastitoj pameti.
Ako ces reci da je ijedna, onda govoris neistinu, a ako govoris nestinu i nisi hriscanin.
Ako tako nastavis onda si sramota za sebe i svoju crkvu!
Sve što sam gore naveo je istina, a sada ću dokazat samo za jednu, najvažniju. Činjenica je da vi nećete iz sekte isključiti one koji odbacuju Trojstvo. Evo ti primjera tripe i kainosa. S druge strane, sigurno ćete izbaciti one koji bi deklarirali da odbacuju bogonadahnutost Ellen White i njenih spisa. Kome se onda vi klanjate????? Trojstvenom Bogu ili Ellen White?????
Čekajući odgovor akolita "prosvetiteljstva EGW",
Slape, nista od ovoga sto si tu napisao nije istina. To je samo tvoja fantazija i zbir lazi i nista drugo.Evo ja cu ti reci: Sve napisano je istina!
Pa sad i mene optuzi da lazem?
Nije Slap ja sam MireSlape, nista od ovoga sto si tu napisao nije istina. To je samo tvoja fantazija i zbir lazi i nista drugo.
Dakle zasto ne iskljucis Tripa iz crkve?
Klanjanje Bibliji također je idolopoklonstvo.
Klanjanje osnivačima sekti također je idolopoklonstvo.
Klanjanje spisima osnivača sekti također je idolopoklonstvo.
Klanjanje danu također je idolopoklonstvo.
Klanjanje zdravoj prehrani također je idolopoklonstvo.
A najveće idolopoklonstvo je klanjanje vlastitoj pameti.
2. Klanjenje osnivacu. To je bezumlje koje onoga ko tako tvrdi upucuje na psihijatra.
3. Klanjanje spisima. Mi postujemo spise, ali svako zna da im se ne klanjamo. Ako vi postujete spise Ctkvrnih otaca, prema vasem standardu i vi ste idolopoklonici.