Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Samo se ti bavi sa mnom dok vam se oduzimaju idoli. Naravno duhovni bednici se hrane tuđim grehom.
A kako da se ne bavimo tobom kada ti nasrces na nas i nasu licnost i nasu crkvu? Ti mislis da mozes da se bavis tudjom licnoscu i gresima a da se tvoja licnost ne dovede u pitanje?
I kad smo ispitali tvoju licnost, videli smo da si ti sve samo ne besprekoran. Sto bi morao biti s obzirom na optuzbe, jer samo svetac moze uzeti kamenje u ruke! A ti to nisi!
Dobro si rekao, duhovni bednici se hrane tudjim grehom, (kao i fariseji sto su hvatali kamenje). To si ti!
1 Mojsijeva 2: 7 Jehova Bog je stvorio čoveka od zemaljskog praha i udahnuo mu u nozdrve dah života,
i čovek je postao živa duša
"A dusa je telu U KRVI" kaze tekst, sto pokazuje da 'nije sam covek dusa' on IMA DUSU!
Kada se kaze da je "postao ziva dusa", samo ti hoce reci da je DUSA U NJEMU OZIVELA!
Naime, pre nego je Bog stvorio coveku dusu ona nije ni postojala!
Cak je i Ilija je molio "Gospode Bože moj, neka se povrati u dete dusa njegova" (1. car. 17:21) ---> sto pokazuje da je 'dusa van tela' i da nije sam 'covek dusa'!
.....
Sto se tice 'duha' on je treca komponenta (nasa licnost) i on se vraca Bogu nakon smrti! I nije to nikakva 'energija', jer mu se u tom slucaju ne bi ni vracala! Pa nije Bog elektrana da mu se vraca 'struja'!
Hristos kada umire kaze - "Oce u ruke tvoje PREDAJEM DUH SVOJ!". I apostol Stefan umiruci govori "Gospode Isuse PRIMI DUH MOJ!" ---> zar svi ovi mole da im Bog primi 'struju' nazad, koju mu oni salju???
Svasta! Vi totalne gluposti pisete!
Sto rece Slap, treba da nabavis bibliju koja ima i Novi Zavet! A ni Stari nisi razumela.
Poslednja izmena: