- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Problem je što Jelena (Ellen Gould Harmon White) nije Sveti Duh, nego smrtna žena, udarena u glavu, koja je govorila blasfemije i oholosti.
Izgleda da je ta udarenost u glavu poprilično zarazna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Problem je što Jelena (Ellen Gould Harmon White) nije Sveti Duh, nego smrtna žena, udarena u glavu, koja je govorila blasfemije i oholosti.
Izgleda da je ta udarenost u glavu poprilično zarazna.
zar je istina kada piše neprosti ljudi?
Jel to mijenja značenje? Hoćeš da kažeš pisali jedno, a mislili suprotno?
Ne bi me cudilo da ti tako mislis, kao sto mislis i za dusu, ti mislis da je to telo jer se covek prost tako izrazio!Ne nego mislimo da je telo duh. Mislimo da su to duhovi.
Ovo ću da prosledim svima
Da bi dokazao da je formalizam kod mene moraš dati objašnjenje koje ima smisla.
Kada ti kažeš besmislicu ja te osporim Biblijom
Vašeg lažnog boga ovdje razotkrivam.
Ja sam ubjeđen da ti nećeš od vas niko, ali to meni ništa ne znači, meni je bitno za mene i moje.
Tebi je jedino do tebe i tvojih i stalo!
Pa tako je isto njegov "duh proroštva" i izmislila onu njenu budalaštinu "istražni postupak" jer se prepala za sudbinu svoje dece nakon što je poverovala da je spasenje prestalo 22.10.1844.
I upravo to je samo još jedan dokaz da je ona i njeni samo jedna grupa samozvanih proroka, lažnih objava i ljudskih umotvorina.
Zamisli bilo kog od proroka, onih pravih da objavu menjaju po osećanjima? To u Svetom Pismu naći nećeš. Nigde nećeš naći sem kod "proroka" lažnih bogova.
PS. Takav ti je bio i Muamed, njemu je kao i Ellen, njegov "alah" menjao objavu kako bi se Muamedu svidelo....
Hocemo razresicemoPolako, sve ćemo mi riješiti.
1. Mrtva tijela se polažu u doslovan grob, a to nije šeol, sama si gore ustvrdila.
2. U prijašnjem postu si ustvrdila: Šeol je mjesto na koje ljudi odlaze kada umru.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Vrlo jednostavno pitanje: Ako ljudi nemaju besmrtnu dušu, a mrtva ljudska tijela se sahranjuju u doslovan grob, što onda odlazi u šeol kada ljudi umru, kako ti sama gore ustvrdi!?!?!?
Dali si to imao novo osvedočenjeVrijeme je da vam se oduzmu idoli.
Zar Bog bijaše razapet i umre samo za Adventiste sedmog dana ? Iako naovom svjetu ima preko sedam milijardi ljudi , i svi vjeruju da ima neki oblik života poslje smrti , osim vas Adventista ,i Jehovni svjedoka , koji vas u svjetu ima tek nekoliko milijona , izgleda da vaš Anđeo umro džabaJa sam ubjeđen da ti nećeš od vas niko, ali to meni ništa ne znači, meni je bitno za mene i moje.
Hoćeš reći da Jelena ima duh (Dušu) , pa oni vjeruju da nemaju dušu , nego je samo tjelo , kad rikneš nemate više AlijaNismo lijepo pisali o Ellen White, a to je hula na Duha Svetog. Kaže li tko protiv Oca ili Sina, oprostit će mu se. Ali onome tko što kaže protiv Jelene neće se oprostiti nikada, ni u ovom ni u budućem svijetu.
Dobro veliš neće se naspavat , u nikakvom har disku (grobu) , njega će dočekati sa vilamaTamu si odabrao, tama će te i dočekati. Hoćeš li vapiti i moljakati, ili po svom običaju pokušavati da pravom Bogu dokazuješ svoju "pravednost" mlatarajući Mu nakaradno tumačenom Biblijom pred nosem, to ćeš ti lično videti.
Jedino što je sigurno, spavati nećeš, ni u kakvom Hard Disku... Uopšte spavati nećeš.
Hocemo razresicemo
Nemaju besmrtnu dusu...
Da li znas sta se desava kada covek umre...
Evo sta kaze Biblija
1 Mojsijeva 2: 7 Jehova Bog je stvorio čoveka od zemaljskog praha i udahnuo mu u nozdrve dah života,
Biblija kaze da kad osoba umre, ‘duh se vraca k Bogu, koji ga je dao’ (Propovjednik 12:7)
Tada se prah vraća u zemlju, gdje je i bio, a duh* se vraća pravome Bogu, koji ga je dao.
Biblija kaze da kad osoba umre, ‘duh se vraca k Bogu, koji ga je dao’ (Propovjednik 12:7)
Tada se prah se vraća u zemlju, gdje je i bio, a duh* se vraća pravome Bogu, koji ga je dao.
Dali si to imao novo osvedočenje
Iako naovom svjetu ima preko sedam milijardi ljudi , i svi vjeruju da ima neki oblik života poslje smrti , osim vas Adventista ,i Jehovni svjedoka , koji vas u svjetu ima tek nekoliko milijona , izgleda da vaš Anđeo umro džaba
Ja se plasim da je Tripo bezobrazan, duboko bezobrazan, a da nije onda je zaglupljen. I nece mu Bog suditi po tome da li je on prevaren, nego pre svega koliko je milosti i ljubavi pokazivao prema drugima i da li je govorio iz srca sa dobrom namerom!
Ako neko zeli da vidi koliko covek moze nisko pasti, dovoljno je da pogleda na njega, on se ne ustrucava cak ni svoje da laze! Kainosa je lagao da je on Milos Bogdanovic! A ovamo tvrdi da mu je "stalo do njegovih"?
Pa nije njemu stalo ni do njegovih, vec do njega samoga! On pokusava svojim delovanjem da 'zaradi spasenje', jer misli da se revnoscu skupljaju bodovi ili je prosto ohol i bezobrazan i namerno laze, sto je jos gore, jer time sebe pravi bogom..
I tako on sebe lazno predstavlja 'autoritetom', 'poznavaocem biblije', izmislja da je profesor! Time druge dovodi u zabludu!
A onaj koji ne sprovodi u delo ono sto uci, nije nikakav poznavalac, i nista bolji od ateiste..
Po svemu sudeci brate to je on, a ja se nadam da gresim! Od srca mu zelim da se spasi!
Naravno duhovni bednici se hrane tuđim grehom.