Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Naravno da očekujem....Da i ti meni osmisliš neki ''hvalospev'', da pothranim malo ege...:lol:

Odmah ću se revanširati. yes3 Dum je duša našeg foruma. Čim se pojavi, odmah donosi forumu smeh i radost. yes3

Uvek je raspoložna i spremna na saradnju, ništa ne traži, samo da bude kako ona hoće. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da pitam Death-a i Tita, da li Dum i dalje ima vašu punu i bezrezervnu podršku u nastojanjima da postane popularna? stink.

Takođe, želim da kažem Death-u da se ostavi priča u prazno, nego da je vreme da se dela. yes3 Pridruži mi se da oteramo ovo krdo ludaka na vlasti i zatočenike zapada, i sigurno će naša hrabrost biti opevana jednog dana u epskim pesmama srpskog naroda. stink.

Sendi, čestitam na novoj funkciji. yes3 Moderatorska fotelja je sigurno daleko bolji miloguz nego urednička. stink.

Veliki pozdrav i za moju sestru Mars. :D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Brate Delija, samo da ti kažem, dobro nam došao i dobro nam ostao!:D:al:
I nemoj više da nestaješ!yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Takođe, želim da kažem Death-u da se ostavi priča u prazno, nego da je vreme da se dela. yes3 Pridruži mi se da oteramo ovo krdo ludaka na vlasti i zatočenike zapada, i sigurno će naša hrabrost biti opevana jednog dana u epskim pesmama srpskog naroda. stink.

Hteo bih da kažem Deliji da mi je sumnjivo njegovo ponašanje, čas je na forumu čas ga nema, čas se oprašta, onda provocira kritikovanje vlasti od strane poštenih forumaša i ko zna kome posle o tome - peva :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Htela bih da zahvalim Deliji i da mu kazem da je moja fotelja jos uvek ista yes3
Nadam se da ćeš sačuvati fotelju i da te vlast neće promeniti, u suprotnom, ja i Tito možda pokrenemo još jednu revoluciju. yes3 stink.

Hteo bih da kažem Deliji da mi je sumnjivo njegovo ponašanje, čas je na forumu čas ga nema, čas se oprašta, onda provocira kritikovanje vlasti od strane poštenih forumaša i ko zna kome posle o tome - peva :mrgreen:
Neću opet biti tu. Morao sam da izvršim veliki pritisak na šefa kako bi mi dao tri slobodna dana. stink.
Nemoj da sumnjaš u mene, nisam saradnik ni DB-a, špijun CIE, Mosada, kao ni tajni agent MI-6. stink. Ne radim ništa protiv svoje države kao ova trojica na slici. stink.

246.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Neću opet biti tu. Morao sam da izvršim veliki pritisak na šefa kako bi mi dao tri slobodna dana. stink.
Nemoj da sumnjaš u mene, nisam saradnik ni DB-a, špijun CIE, Mosada, kao ni tajni agent MI-6. stink. Ne radim ništa protiv svoje države kao ova trojica na slici. stink.

Pogledajte prilog 21509

Eto...predsednika više ne spominješ. Vidim da si pauzu na forumu iskoristio da napraviš Preokret u svom ponašanju :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da pitam Death-a i Tita, da li Dum i dalje ima vašu punu i bezrezervnu podršku u nastojanjima da postane popularna? stink.

Pa 'de si Delija, dok ti povlačiš trupe iz Iraka, ovde se Tole raspištoljio na -10, potpuno neometan. :mrgreen:

Dum će uvek u nama imati bezrezervnu podršku da postane popularna. yes3 Nebitno je što je dosad svaki pokušaj završavao neuspešno, in Dum we trust do kraja. :mrgreen:

Kao i svaki obaveštajac, sedi na nekoliko stolica. Ali ja sam shvatio ko mu je prvi pik. yes3 Jel si primetio da kritikuje sve "grobare" osim jednog? :lol:

Natrag