Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Da ti nadjem odelo sa eitketom na rukavu?:lol:

Ako me budes zvao u svatove,ima da ti napravim tortu od kile oraja.Mora da bude najlepsa.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Da ti nadjem odelo sa eitketom na rukavu?:lol:

Ako me budes zvao u svatove,ima da ti napravim tortu od kile oraja.Mora da bude najlepsa.

Zvaću te Ivanjuška, biće to svadba na nivou, i Javni servis će direktno izveštavati sa mesta događaja. stink. (može torta, a ne bi bilo loše i po neki zelembać stink.)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Imam Australijskog zelembaca,dobila na rodjenju od dalekog rodjaka.Doduse,nemam pojma dal je jos u opticaju,ima neka ovcica na njemu.

Cek,ne moze javni servis.Prvo ono za ljubav,pa svadba,pa tek onda vreme je za bebe,ne moze preko reda.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Imam Australijskog zelembaca,dobila na rodjenju od dalekog rodjaka.Doduse,nemam pojma dal je jos u opticaju,ima neka ovcica na njemu.

Cek,ne moze javni servis.Prvo ono za ljubav,pa svadba,pa tek onda vreme je za bebe,ne moze preko reda.
Fala Ivanjuška :D (morao sam da editujem post, izblamirao sam se stink.) Pozz Ivanjuška :al:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nemoj da mi tu usitnjavas font,i onako slabo vidim,a sad me teras da trazim sliku doticne ovce,koja je usput i zelena i papirna...a i dolar je.

australian-dollar.jpg

Evo dolar a evo i ovca.Rodjak bio velikodusan kad me video.:roll:

A to sto sam na ovo pisanje sa tobom u temi gde se racunaju postovi procerdala verno cuvani broj ,to ce mi naknadno platis.

To je plivanje slobodnim stilom, a ne blam,nemoj da si toliko kritican prema sebi.stink.(tvoj omiljeni smajli).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
P:S: Dosta je bilo,ima da te nataknem na kriv i nenamascen kolac,jel ti jasno!Nemoj vise da mi se obracas u ovoj temi.Sad sam zbog tebe...1862.:aikido:
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ziveo je brzo i umro mlad. tebi se ne zivi,a?

od tebe nece ostati ni fleka na zidu.:lol:

Slusaj ovu pesmu,potpuno odgovarajuca u ovom bankarskom trenutku,

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
P:S: Dosta je bilo,ima da te nataknem na kriv i nenamascen kolac,jel ti jasno!Nemoj vise da mi se obracas u ovoj temi.Sad sam zbog tebe...1862.:aikido:

Leleee, smrzo se od straha, srce mi udara k'o kad štalski konj udara o pod. stink. Ja rekoh da si ti fino anđelče, ali sad vidim da si Ivanjuška ipak vraško devojče. stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela bih da poručim Deliji i ivanjuški da spuste razgovor na ''konferencijski'' nivo, ovde ima i ozbiljnih ljudi koji ovo čitaju...Evo na primer ja...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Htela bih da kazem samoj sebi kako ne videh ovo ranije?E da i Nadi bih htela da kazem da procita tekst o tome koliko puta dnevno ljudi slazu.Konferencijski nivo,ozbiljna,idi begaj prijatelju!:lol:

Natrag