Hteo bih da kazem svim zvezdasima, Marcus Williams jeste dobar igrac, Amerikanac kakav u Srbiju odavno nije dosao, ali on nije za ovakav tim Zvezde, njega Radonjic nece moci da iskoristi u svojoj igri. Williams je stovren za pick and roll igru 2 na 2, za njega je Boza Maljkovic rekao da je najbolji u ovoj akciji. Ovo je gotova stvar, Sportando sto prenese, znaci da ce i biti i sta je tu je, verovatno i nase poslednje pojacanje uz moguc ostanak Radenovica sto je sve izvesnije.
Meni ostaje veliki zal sto nismo uspeli dovesti Dariusa Morrisa, pa i da smo mu izasli u susret i dali 600 000 za sezonu koliko je trazio, siguran sam da bi se isplatilo. Prvo, prosao je trenazni proces kod Grega Popovica, skroman decko, njega je ionako tiha publika Clippersa nosila svakog minuta provedenog na parketu, mogu samo da zamislim kakav bi sou pravio pred delijama. Ja otvoreno od dolaska Radonjica sam protiv njega, koliko god on bio posvecen radu, on psihicki sam ne moze da podnese veliku utakmicu a kamoli da spremi tim i mislio sam da bi dolaskom Morrisa i on sam se opustio i lakse obavljao svoj posao kad su vec resili da ga ostave na klupi.
Zvezda ove godine ima mnogo jeftiniji tim nego prosle ( po nekim jos uvek ne iznesenim podacima pred medije, Williams ce primiti 250000 +50 000 ako se Zvezda plasira u Evroligu + 50 000 ako osvojimo prvenstvo) , domaci igraci ce za par godina, mozda vec na EURU 2016. u Francuskoj biti veliki igraci u reprezentaciji i to je jako dobro za sve (osim Vujosevica
).
Da se ne zavaravamo, Partizan po obicaju ce tek sredinom septembra dovesti Amerikanca, Pavlovic ce im ostati, Milosavljevic dok se uklopi kao kapiten i ovi novi dok im se uigraju mladi igraci, a bez Evrolige na koju su njihovi naviajci navikli, dosta drugacije ce sve to izgledati i ako Radonjic psihicki spremi igrace mislim da ove godine titula mora doci.
Za Jadransku ligu ce najveca prepreka ka prvom mestu biti Cedevita mada pokazalo se prosle godine da to prvo mesto nije presudno, ali ove godine se krece sa play-off sistemom i tesko je ocekivati da ne presudi kvalitet pa samim tim mislim da ce Zvezda obezbediti jos jedno ucesce u Evroligi.
Mnogo struja postoji u KK Crvena Zvezda, mnogo nekih politickih pitanja je prisutno i to mi se nimalo ne svidja, ali ko god je pravio ovaj tim ( mozda Edin Avdic
), sigurno zna sta radi i da pravi tim za duzi period ili za neku vecu sumu novca od prodaje igraca, a sigurno je da ce nasa tri (osim ako ih povrede ne sprece u tome, ne daj Boze) igrati u NBA za par sezona.
Veliki pozdrav svim zvezdasma, zeljno iscekujemo nadam se svi predstojecu sezonu, timu treba pruziti podrsku i ne stvarati pritisak.