Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Eto...predsednika više ne spominješ. Vidim da si pauzu na forumu iskoristio da napraviš Preokret u svom ponašanju :mrgreen:

Nema potrebe da predsednika spominjem, on broji svoje poslednje dane. stink. A ti obrati pažnju na ovu koaliciju Preokret. Sve moj do mojega. stink. Njihov vođa još uvek ne može bez ''hemijskih štaka'' - kokain, dok je Vuk odavno politički zglajzao, njemu je zadnjica čistija od obraza, a jedina dobra stvar kod njega je što se više ne snabdeva zamotuljcima marihuane. stink. Ti se pazi Mlađe, spremio je novu slatku prevaru za narod. Moram da te upozorim, jer znam da umeš da budeš naivan k'o đak prvak. :mrgreen:

Pa 'de si Delija, dok ti povlačiš trupe iz Iraka, ovde se Tole raspištoljio na -10, potpuno neometan. :mrgreen:

Dum će uvek u nama imati bezrezervnu podršku da postane popularna. yes3 Nebitno je što je dosad svaki pokušaj završavao neuspešno, in Dum we trust do kraja. :mrgreen:

Pa što si dozvolio da se raspištolji? Mada, poznajući te, znao sam da nećeš ništa preduzeti. yes3 Palamuditi, mrsomuditi, lenjstvovati i gledati svoj interes, to je Titova filozofija. :lol:

Ja sam primetio da od kako je Dumkina popularnost u opadanju, da je tvoja duhovitost naglašenija. :lol: Nemoj da si zao, napiši joj neki komentar podrške, a ti čim vidiš da ''pati'' za svojom popularnošću, postaješ Titosprd. :lol:

Jel si primetio da kritikuje sve "grobare" osim jednog? :lol:

Ako mislimo na istog grobarčića, čuo sam da ga je Čović ponovo razj*bo u njihovom duelu. stink. Ja sam primetio da ti sve više zadovoljstvo nalaziš u lažima, za koj' moj ti je to potrebno, nemoj da se brukaš k'o Dinamo Zagreb u ligi šampiona. :lol:

E da, što bre kao ja noćas nisi odmah sa slave otiš'o u krevet, nego si u alkoholisanom stanju doš'o na forum. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nadam se da ćeš sačuvati fotelju i da te vlast neće promeniti, u suprotnom, ja i Tito možda pokrenemo još jednu revoluciju. yes3 stink.

Uh, ne znam kad ces ovo pricati ali malopre videh... Vezala sam svoju fotelju, kod Dum je osigurana ( trenutak ludosti...) a za revoluciju ne brinem, i u prvoj ste se bas pokazali :curtsey::blum3:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa što si dozvolio da se raspištolji? Mada, poznajući te, znao sam da nećeš ništa preduzeti. yes3 Palamuditi, mrsomuditi, lenjstvovati i gledati svoj interes, to je Titova filozofija. :lol:

Ne mogu ja tu ništa, tu je potrebna neka luda puna ideala, latentni evropejac, demokrata, dobitnik nagrade za forumsku izuzetnost i beskompromisni borac za kulturnu dekontaminaciju - dakle, Delija. :lol:

Ako mislimo na istog grobarčića, čuo sam da ga je Čović ponovo razj*bo u njihovom duelu. stink.

Aludirao sam na "Stiroporca", ali dobro si me podsetio i na tog, on je drugi grobar kojem se diviš do imbecilnosti. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Htela bih da kazem Deliji da mi se dopada njegov nov avatar :(

( Ovo je bilo jace od mene sorry )

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Delija,presladak si,nemoj da menjas.
evo od mene skoman poklo da ne budes usamljen.

images

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija,presladak si,nemoj da menjas.
evo od mene skoman poklo da ne budes usamljen.

images

Što si ti neki fin devojčurak Ivanjuška. stink. Ne brini, nisam usamljen. yes3 Uskoro mi se useljuje u kuću moja buduća supruga, vreme je da se zapapučarim, ovaj skrasim. stink. Fala na poklonu, ali dreši kesu pa mi pokloni neko markirano odelo. stink.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Jednom fina,uvek fina.
Jel po volji ovako nesto?

clip_image002.jpg

Ako ne,samo reci,ima da nadjemo neko po meri,pa ne zenis se ti sto puta!
Ili mozda

297_IMG_1578-30-01.jpg

i

muska-odela-1.jpg

pa ti pusti masti na volju.

Natrag