Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kažem Deliji da mi je bog dao dar da za*ebem takve kao on kad god hoću...:roll:

Opet si zapao u neke trenutke magnovenja. stink. Trudiš se ti da nekog podj*bavaš, ali ti je realizacija uvek kilava, tako bolje prestani sa ovim tvojim impotentnim komentarima. stink. :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Opet si zapao u neke trenutke megnovenja. stink. Trudiš se ti da nekog podj*bavaš, ali ti je realizacija uvek kilava, tako bolje prestani sa ovim tvojim impotentnim komentarima. stink. :lol:

U pravu si, za tebe ne moram ni da se trudim, previše je lako. :lol:

Hteo bih da pitam Deliju dal se "pazio" u dalekom svetu? stink.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Htela bih da kazem drugu Titu...
Druže Titoooo!

Tito Pulo has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
U pravu si, za tebe ne moram ni da se trudim, previše je lako. :lol:

Hteo bih da pitam Deliju dal se "pazio" u dalekom svetu? stink.

Baš tako, bolje i da se ne trudiš, kad znaš da ćeš popiti nokaut. stink. Ne znaš ni šta pišeš, mislim da je i tvoja glava počela da te obmanjuje i da se sprda sa tobom. :lol:

Na pitanje ću ti odgovoriti kad ti odgovoriš na moje. yes3 stink.
Odoh malo na fudbal, a ti Tito budi tu i sutra, nastaviću da te je*em u glavu. yes3 :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela sam da kažem drugu Deliji...
Ti si svetlo ovog foruma, ne daj da te ugase....

Priznaj, da je ovo bilo srceparajuće....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Htela sam da kažem drugu Deliji...
Ti si svetlo ovog foruma, ne daj da te ugase....

Priznaj, da je ovo bilo srceparajuće....:lol:

Jao Dum, kanu mi suza iz očiju. :clapping::lol: Počela si mnogo da me hvališ, a znaš kako ljudi kažu - ne veruj onome koji te mnogo hvali, jer zauzvrat nešto očekuje. stink.

Natrag