Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kazem da su Dum i Mars postale neverovatno popularne ,zahvaljujuci Deliji,Dearthu i Titu.yes3
Mars je bila solo trkač u trci za popularnost, dok je Dum imala ogromnu našu podršku. yes3 Čak smo i zaposlili neke forumaše da lepe plakate sa njenim likom. Toliko je bila u jednom trenutku popularna, da su forumaši bacali cveće pred njom. yes3 Ali kad se popela na sam vrh, onda je usledila nagla promena. Nije trpela kritike, pojedini forumaši su morali da joj uplačuju zlatnike kako bi ih udostojila da razgovaraju sa njom. :D A posle jedne žestoke kritike koju je na njen račun uputio Tito, danima mu pretila preko pp, da će mu poslati neke žestoke momke, koji će ga strpati u gepeku audija i da će ga odvesti u njihov fotošop na ''prolepšavanje''. stink.

Svoj nik je ugojila da bi još više bila primećena, a verovatno će ovih dana i luksuzno nakinđuriti svoj avatar, koga redovno glanca, kad ga vidi ona mu se i pokloni, a pre nego što ode na spavanje ona ga i poljubi. yes3 :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Seath... ne relativiziraj.yes3

Belja bio neki dan u Vršcu. Mislio ostat jedan dan ali srete Crnku i ostade tri. Kaže bolja je no ikad, pojo bi joj govno ko sarmu kolko je dobra. Siroma Belja, kad je platio hotelski račun i pride polomljen krevet što mu zaračunaše, moro stopirat nazad do Obrenovca. Al nije mu žao. Nemaš šanse Andrija, ko prvi djevojci, sam u nju upada... a Belja bio prvi.

ti nisi normalan ... koje gluposti cu jos procitati :roll:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Htela bih da kažem Titu Pulu...

Da li ti je potrebno ''košenje'' nicka....Pri zlatu sam.....:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jedino joj zameram... što je loša majka svome sinu!:blum3: :lol:
Htela bih da kažem Mars...
Mars, popraviću se....Biću najbolja ''majka'' na svetu negde oko 500-te epizode....tada će mi ''sin'' već biti odrastao i moći će sam sebe da izdržava, a osim toga lepo će se snaći kod ''tetke'', kao vozač kamiona....:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Htela bih da kažem Mars...
Mars, popraviću se....Biću najbolja ''majka'' na svetu negde oko 500-te epizode....tada će mi ''sin'' već biti odrastao i moći će sam sebe da izdržava, a osim toga lepo će se snaći kod ''tetke'', kao vozač kamiona....:lol:

Znala sam da ti to možeš i da samo čekaš "pravu priliku"! :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da pitam Tita Pula, da li su tačne priče koje kruže forumom, da je zbog toga što mu je Bog dao vokalni dar, radio za jednu hot - lajn agenciju? stink.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Deliji da mi je bog dao dar da za*ebem takve kao on kad god hoću...:roll:

Natrag