Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ee, to mi je drago da čujem. shout

Hteo bih da pitam Mars da li je primetila kako je lepo na forumu kad nema "velikih zvezda", nekako je idilično... :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Htela bih da kažem drugu Titu...
vidim da mi je nešto čudno, osvrćem se, osluškujem... :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I meni bilo isprva čudno, al navikne se čovek na dobro vrlo brzo. stink.

Zezam se, šta bi mi bez naših zvezda...:???::)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Šteta što nisu tu! Znam da bi imali mnogo toga da kažu!yes3 Posebno tebi! :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šteta što nisu tu! Znam da bi imali mnogo toga da kažu!yes3 Posebno tebi! :lol:

Ne znam šta nam je sa Dumkom, a glavnu mušku zvezdu sam poslao na kondicione pripreme i uplatio mu časove kod džokeja. stink. I zabranio sam mu da govori za medije, jer mnogo priča, a sve nepovezano. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hteo bih da kažem Mars i Titu Pulu da forum nije isti bez Delije i Dum.
Oseća se da fali prisustvo osoba kojima je trebalo neko vreme da počnu otvorenije da se izražavaju...eto kako utiče na ljude i zašto je dobar ovaj forum :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Moram da kažem forumašima: Mars, Titu i Deathu....;)

Džaba se radujete da me nema, samo vas posmatram....:lol:
I pored gužve u kojoj se nalazim, videh da sam spominjana...Tu sam...Znam da dan nije isti bez mene...Potpuna je monotonija...Ne znam da li sam vam rekla, ali pojedini lekari prepisuju moje reči i dela kao recept....Ja Vam dođem ko melem na dušu...
E što volim da se samohvalim....:lol: Nema nikog, baš me briga..Ovo neće niko ni videti....stink.
Usput, pozdravio vas Delija, i rekao, da me slušate...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Deathu da je ovaj forum zaista čudo: Od anonimusa pravi zvezde, a od skromnih alave... stink.

Hteo bih da kažem Dum da me iznenađuje kako se malo nahvalila, mogla si ti to i bolje. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne znam šta nam je sa Dumkom, a glavnu mušku zvezdu sam poslao na kondicione pripreme i uplatio mu časove kod džokeja. stink. I zabranio sam mu da govori za medije, jer mnogo priča, a sve nepovezano. :lol:

Hteo bih da kažem Mars i Titu Pulu da forum nije isti bez Delije i Dum.
Oseća se da fali prisustvo osoba kojima je trebalo neko vreme da počnu otvorenije da se izražavaju...eto kako utiče na ljude i zašto je dobar ovaj forum :lol:

:lol:

Hteo bih da kažem Titi da je k'o tv Pink. yes3 Širi kretenizam, debilizam, dilentatizam, idiotizam... :lol:

Džaba si ti trenirao ovu našu mušku zvezdu Death-a i zabranio mu da govori, eno ga u sportskim diskusijama i dalje priča nepovezano, ne možeš da dođeš od reči zbog njegove raspaljene brbljivosti. :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag