Hteo bih da kažem članu foruma...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Rusa i posle toliko godina muče ista pitanja...

CONSPIRACY-THEORY-DID-WE-LAND-ON-THE-MOON.jpg

I da li ovako izgledao da je vanzemaljac

1209916150lD1FKw.jpg

:lol:

Eeee, da ti je znat šta Rus zna. Samo da mu nije lijeno pisat, svašta bi ti sazno očiju razrogačenih od čuđenja a glava bi ti svjetlila ko ovome sjeđivu gore... jer bi bio prosvjetljen.:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hteo bih da pitam Dum, da li i danas možemo očekivati njeno napadno samoreklamerstvo? stink.

Htela bih da kažem Deliji....;)

Ma htela sam da budem popularna ja,
Ma htela sam da budem publike jedini izbor,
Ma htela sam, al' šta vredi,
kad mi neda Database error :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Eeee, da ti je znat šta Rus zna. Samo da mu nije lijeno pisat, svašta bi ti sazno očiju razrogačenih od čuđenja a glava bi ti svjetlila ko ovome sjeđivu gore... jer bi bio prosvjetljen.

Ahaaa, znači zato si ti otvorio temu Geopolitika...navlačiš pošten svet da izrazi svoje mišljenje, da bi proveravao "kakvo je raspoloženje u narodu" :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506

Ahaaa, znači zato si ti otvorio temu Geopolitika...navlačiš pošten svet da izrazi svoje mišljenje, da bi proveravao "kakvo je raspoloženje u narodu" :lol:

Šta fali Geopolitici? To je najsadržajnija tema u Aktuelnostima. Ko ima uši da sluša i oči da gleda može svašta da nauči. Pogotovo što su izvori informacija dijametralno suprotni izvorima naše idiotske dnevne štampe i periodike. Nisu ni Tanjug, Beta i Fonet daleko odmakli od stupidne šeme kopiranja "istine" koju im plasiraju Associated Press, Reuters, France Press i ostale agencije zapadnog svijeta. Autori su potpisani punim imenom i prezimenom i u svakom napisanom članku debelo obrazlože svoje zaključke i mišljenje. Toliko smisleno i debelo da na Zapadu postoje čitavi timovi koji analiziraju svako javno napisano slovo jedne Tatjane Gračeve, Aleksandra Dugina ili Leonida Ivašova.

Pročitaj ti ponovo ovaj članak, u njemu ti je dat odgovor na svu sadašnju srpsku muku (ako budeš htio da shvatiš)yes3:

http://serbianforum.org/svet/176203-geopolitika-geostrategija-analize-trendovi-13.html#post816472

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hehehe...ne fali ništa Geopolitici samo ovaj tekst, da bi razumele široke narodne mase zahteva određeno predznanje jer je maksimalno sažet. Opet u tekstu ništa novo i senzacionalno nije otkriveno kada je reč o činjenicama, a njihova analiza je u ličnom doživljanju komentara pojedinaca koji se u tekstu pominju :yea:

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Hteo bih da kažem članu foruma CrnkaFull da mi nedostaje. Svaka svađa sa njom je bila slatka :) Šalu na stranu, ako čita ovo pozdrav za nju :)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Seath... ne relativiziraj.yes3

Belja bio neki dan u Vršcu. Mislio ostat jedan dan ali srete Crnku i ostade tri. Kaže bolja je no ikad, pojo bi joj govno ko sarmu kolko je dobra. Siroma Belja, kad je platio hotelski račun i pride polomljen krevet što mu zaračunaše, moro stopirat nazad do Obrenovca. Al nije mu žao. Nemaš šanse Andrija, ko prvi djevojci, sam u nju upada... a Belja bio prvi.

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
PYC bre nisam mislio da ženim Crnku, ona mi je samo simpatična ništa više. A Belji, ako je stvarno sa njom, želim sreću i to iskreno :) I punoooooooooo dece :) "sam u nju upada" hahahaha ti si "lud" čovek :D

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Seath... ne relativiziraj.yes3

Belja bio neki dan u Vršcu. Mislio ostat jedan dan ali srete Crnku i ostade tri. Kaže bolja je no ikad, pojo bi joj govno ko sarmu kolko je dobra. Siroma Belja, kad je platio hotelski račun i pride polomljen krevet što mu zaračunaše, moro stopirat nazad do Obrenovca. Al nije mu žao. Nemaš šanse Andrija, ko prvi djevojci, sam u nju upada... a Belja bio prvi.

Crnka Full je moja prijateljica. I kada je ima na forumu, i kada je nema. A ja stojim uz svoje prijatelje. yes3

PYC, ovo što si napisao u najmanju ruku nije lijepo i nije u skladu sa propisima SF. Ni ti pretpostavljam ne bi volio ovakvo nešto pročitati o nekoj svojoj dragoj prijateljici sa SF.
Molim te potraži ljudskost u sebi i izbriši iz posta sve što se tiče Crnke Full.

Nemoj se pretvoriti u kreaturu protiv kakvih sa PIGGY borila. wacko2

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Crnka Full je moja prijateljica. I kada je ima na forumu, i kada je nema. A ja stojim uz svoje prijatelje. yes3

PYC, ovo što si napisao u najmanju ruku nije lijepo i nije u skladu sa propisima SF. Ni ti pretpostavljam ne bi volio ovakvo nešto pročitati o nekoj svojoj dragoj prijateljici sa SF.
Molim te potraži ljudskost u sebi i izbriši iz posta sve što se tiče Crnke Full.

Nemoj se pretvoriti u kreaturu protiv kakvih sa PIGGY borila. wacko2

POVUCIVODUVECE.gif

Povuci vodu Tarzane i obriši se bodljikavom žicom.

RENDA-TARIGUZ.gif

Natrag