Hteo bih da kažem članu foruma...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hteo bih da čestitam rođendan kolegi PYC-u, sa zakašnjenjem.

Hvala Nik ali nije mi tada rođendan. Cijeli datum je izmišljen tako da sam stariji od Broja 1 iz Alan Forda. A drugo, zar misliš da bi jedan horoskopski junfer mogao da ima ovako prgavu narav i karakter? Djevice su drugačije.

Nego, jesi li ti vidio onu mladu na cesti između Bora i Zaječara? Jesi li je pitao kakvu će kafu i šta bi za doručak?:roll:

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Hvala Nik ali nije mi tada rođendan. Cijeli datum je izmišljen tako da sam stariji od Broja 1 iz Alan Forda. A drugo, zar misliš da bi jedan horoskopski junfer mogao da ima ovako prgavu narav i karakter? Djevice su drugačije.

Nego, jesi li ti vidio onu mladu na cesti između Bora i Zaječara? Jesi li je pitao kakvu će kafu i šta bi za doručak?:roll:

Nisam je video pošto spremam ispit. Nego, recite mi, što niste prihvatili titulu VIP-a ili Legend? Dugo ste bili moderator, pa mislim, red je da dobijete neko priznanje. :yea:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nisam je video pošto spremam ispit. Nego, recite mi, što niste prihvatili titulu VIP-a ili Legend? Dugo ste bili moderator, pa mislim, red je da dobijete neko priznanje. :yea:

Šta će mi. Rekao sam da ne želim nikakve titule, da hoću da budem običan član.

Ajd sad dosta o mojoj ostavci, uzbunio si pola foruma svojim pp-ovima sa potvrdom čitanja i pitanjima o tome. Baš si radoznao.

Šteta što si bio zauzet, osta mlada neudate.:roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kažem svim Titovim prijateljima, da se Tito Pulo zaposlio, i da je zbog toga sve manje na forumu. yes3

Ovo na slici je on, uslikan prvog radnog dana na poslu, vidite i sami da je nasmejan i raspoložen. yes3 stink.

1305900702photo06.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem članovima foruma da je Delija baš fino pocrneo na moru, a potom pazario novo "vozilo"... :lol:

oldspicemanonhorse.jpg

Natrag