Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Htela bih da kažem Deliji...
Ništa ne brini, ja znam da to nije istina!yes3
Strah me samo da je sve ovo zbog tvoje sve veće popularnosti na forumu?!:???:
Šta sam ti rekao za Deliju, sve je tačno, vidiš kako se raskalašno ponaša :lol:
A za rospije, jeste, da ne poveruješ kakvih sve ima, zato sam Deliju naučio da ne prođe kao ja yes3
Ma nisam ja k'o Death naivan, niko mu nije kriv što voli da se prima, k'o mlad majmun. :lol:Pa dobro sad... nećemo o tvom slučaju. Sreća je gorivo prošle godine bilo dosta jeftinije pa nisi mnogo štetovo za tih par mjeseci vozikanja. A Delija mož lako da se upeca, naivan je ko kišna glista.
Ma ne brinem ja Mars. yes3 A i ne želim da budem žešći prema Death-u, loše pisanje o njemu ga deprimira, baca u očaj, evo i sad razmišlja da li da beži, ili da reži. :lol:
Pa dobro sad... nećemo o tvom slučaju. Sreća je gorivo prošle godine bilo dosta jeftinije pa nisi mnogo štetovo za tih par mjeseci vozikanja. A Delija mož lako da se upeca, naivan je ko kišna glista.
Ma nisam ja k'o Death naivan, niko mu nije kriv što voli da se prima, k'o mlad majmun. :lol:
Death
Na pogrešno ciljaš, ne mislimo na isto, govorim o periodu pre nego što si postao mod
Nemoj samo da budeš žestok, neko će ozbiljno da te shvati :lol:
Na pogrešno ciljaš, ne mislimo na isto, govorim o periodu pre nego što si postao mod
Naivan je Delija do bola, ali naš je...još uvek ga neću odbaciti :lol:
Konačno si skupio malo hrabrosti da ostaneš malo duže kad sam i ja prisutan na forumu. Ista si pi*ka ko i onaj Tito, uglavnom volite da ogovarate iza leđa i da napadnete na kvarno, ali dobro, to je već lični kukavičluk. yes3 stink. A vidim da ste i dalje u velikoj ljubavi. stink. Sve mi više ličiš na neku curicu - vidi se da voliš Titu, da se uvlačiš u zadnjicu. :lol:
Edit: Ode Death, us*o se. stink. Dobro, očekivao je pomoć od Tita, a onaj luftiguz, verovatno još uvek spava. stink.
Hehehehe... mož bit svašta... ali urijetko se to meni događa.
Hteo bih da kažem: dobar smajli, Death, jer
Delija je raskalašan, ali odan kao ker
valjda ni njega neće doveka biti maler
žene prema njemu uopšte nisu fer. stink.