Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Htela bih da kažem Deliji...

Ništa ne brini, ja znam da to nije istina!yes3
Strah me samo da je sve ovo zbog tvoje sve veće popularnosti na forumu?!:???:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Htela bih da kažem Deliji...

Ništa ne brini, ja znam da to nije istina!yes3
Strah me samo da je sve ovo zbog tvoje sve veće popularnosti na forumu?!:???:

Ma ne brinem ja Mars. yes3 A i ne želim da budem žešći prema Death-u, loše pisanje o njemu ga deprimira, baca u očaj, evo i sad razmišlja da li da beži, ili da reži. :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Šta sam ti rekao za Deliju, sve je tačno, vidiš kako se raskalašno ponaša :lol:

A za rospije, jeste, da ne poveruješ kakvih sve ima, zato sam Deliju naučio da ne prođe kao ja yes3

Pa dobro sad... nećemo o tvom slučaju. Sreća je gorivo prošle godine bilo dosta jeftinije pa nisi mnogo štetovo za tih par mjeseci vozikanja.:roll: A Delija mož lako da se upeca, naivan je ko kišna glista.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa dobro sad... nećemo o tvom slučaju. Sreća je gorivo prošle godine bilo dosta jeftinije pa nisi mnogo štetovo za tih par mjeseci vozikanja.:roll: A Delija mož lako da se upeca, naivan je ko kišna glista.
Ma nisam ja k'o Death naivan, niko mu nije kriv što voli da se prima, k'o mlad majmun. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ne brinem ja Mars. yes3 A i ne želim da budem žešći prema Death-u, loše pisanje o njemu ga deprimira, baca u očaj, evo i sad razmišlja da li da beži, ili da reži. :lol:

Nemoj samo da budeš žestok, neko će ozbiljno da te shvati :lol:

Na pogrešno ciljaš, ne mislimo na isto, govorim o periodu pre nego što si postao mod ;)
Naivan je Delija do bola, ali naš je...još uvek ga neću odbaciti :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma nisam ja k'o Death naivan, niko mu nije kriv što voli da se prima, k'o mlad majmun. :lol:

Ma nemoj tako Delija, mož svakom od nas da se desi. Ni jedan od nas nema dovoljno krvi za dvije glave kad se suoči sa izazovom. A ona manja po pravilu u takvim situacijama prva se napuni.

Death
Na pogrešno ciljaš, ne mislimo na isto, govorim o periodu pre nego što si postao mod ;)

Hehehehe... mož bit svašta... ali urijetko se to meni događa.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nemoj samo da budeš žestok, neko će ozbiljno da te shvati :lol:
Naivan je Delija do bola, ali naš je...još uvek ga neću odbaciti :lol:

Konačno si skupio malo hrabrosti da ostaneš malo duže kad sam i ja prisutan na forumu. Ista si pi*ka ko i onaj Tito, uglavnom volite da ogovarate iza leđa i da napadnete na kvarno, ali dobro, to je već lični kukavičluk. yes3 stink. A vidim da ste i dalje u velikoj ljubavi. stink. Sve mi više ličiš na neku curicu - vidi se da voliš Titu, da se uvlačiš u zadnjicu. :lol:

Edit: Ode Death, us*o se. stink. Dobro, očekivao je pomoć od Tita, a onaj luftiguz, verovatno još uvek spava. stink.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Konačno si skupio malo hrabrosti da ostaneš malo duže kad sam i ja prisutan na forumu. Ista si pi*ka ko i onaj Tito, uglavnom volite da ogovarate iza leđa i da napadnete na kvarno, ali dobro, to je već lični kukavičluk. yes3 stink. A vidim da ste i dalje u velikoj ljubavi. stink. Sve mi više ličiš na neku curicu - vidi se da voliš Titu, da se uvlačiš u zadnjicu. :lol:

Edit: Ode Death, us*o se. stink. Dobro, očekivao je pomoć od Tita, a onaj luftiguz, verovatno još uvek spava. stink.

kuca.gif

Hehehehe... mož bit svašta... ali urijetko se to meni događa.

To je već tvoja stvar...moguće da sam nešto zaboravio ali ne i ostavio prostora za opservacije.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem: dobar smajli, Death, jer
Delija je raskalašan, ali odan kao ker
valjda ni njega neće doveka biti maler
žene prema njemu uopšte nisu fer. stink.

Natrag