Hteo bih da kažem članu foruma...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hteo bih da kažem Rusu
dobićeš od Delije pusu. :mrgreen:

(Šta se desilo sa zahvalnicama?):???:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hteo bih da kažem Rusu....

Ne znam ništa o toj Melaniji i Juli
a možda će Tito, da te zvekne po bu*i. stink.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Od Delije pusu, od Tita u bulju... ajd već jednom da završimo s tim... obojica mi dajte pusu u bulju i da se ne svađate više oko toga. Dajte malo kreativnosti.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Od Delije pusu, od Tita u bulju... ajd već jednom da završimo s tim... obojica mi dajte pusu u bulju i da se ne svađate više oko toga. Dajte malo kreativnosti.

Mogu da prihvatim da smo preterali sa lupetanjem (koje je nekad zabavno, a nekad zamarajuće i vulgarno, kako kad i kako kome, što je sasvim normalno), ali u tom slučaju imaš na raspolaganju opomenu, brisanje postova, ban i sl. Ali ti si odabrao da kroz kreativno osmišljenju opomenu preko kreativne nadogradnje Sremca uputiš kreativni pod*eb. Onda ti se ne sviđa kad na to dobiješ nekreativne odgovore. Evo, ja te više neću uznemiravati nekreativnošću, odsad svaki post prvo šaljem tebi radi testiranja na kreativnost, pa ako ga aminuješ postujem, ako ne, trudiću se da budem bolji. Neka me vodi zvezda kreacije. Ne smem da izneverim ovu armiju kreativaca na forumu. yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne svađamo se Ruse oko toga
kunem ti se, ovoga mi moga
možda nešto drugo vidiš na delu
recimo da te zveknem alatkom po čelu. stink.
Eto Ruse, ja i dalje ne umem da budem kreativan, ne moraš da ideš zaobilaznim putem i da podmuklo pod*ebavaš, možeš da budeš direktan. yes3 Daš nam opomenu, a što se mene tiče, možeš i ban, ako misliš da sam preterao.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nemoj da 'vataš na sentimentalnost, nego idi vidi sliku što sam ti spremio. :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ajd... nije loše. Taman sam pomislio da za generaciju s početka 80-ih nema više nikakve šanse... ono, zasuše vas Černobilske prašine i kiše kada ste imali 4-5 godina. Ali tračak nade se pojavio. Ližite što više ribice i ribe, ribetine izbjegavajte (zbog mogućih kompleksa)... u ribama ima fosfora a to je dobro za pamćenje i kreativnost. A i ribice vole.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Htela bih da pitam Meda i druga Tita, ko su te drugarice Melanija i Jula?:???: :lol:

Natrag