Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
Htela bih da pitam Meda i druga Tita, ko su te drugarice Melanija i Jula?:???: :lol:
Ma neke šabanke. :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Htela bih da pitam Meda i druga Tita, ko su te drugarice Melanija i Jula?:???: :lol:
Hteo bih da kažem svim forumašima da su čke zato što ne pišu u Slobodnim malo više. stink.
Pa sad ne znam. Ja sam na primer mnogo puta rekao Deliji da je čka zbog skoro svega što piše ali ne vredi on je sve gori. Sad mu ti kažeš da je čka što ne piše, tako da ispada da je čka kako god da okreneš :lol:
Hteo bih da kažem svim forumašima da su čke zato što ne pišu u Slobodnim malo više. stink.
Valjda će siroma da proguta ovo. Još uvijek je pod uticajem adrenalinski dobrog raspoloženja zbog Zvezdinih 7 golova.
Ma hoće...Delija je dobar momak, prava pozitiva ali kao takav meta je raznoraznih riba, ribetina i kojekavih žena vrlo diskutabilnog morala i principa. E da bi se od takvih odbranio pokušava malo da promeni sliku o sebi često lupajući gluposti, izražavajući se vulgarno, pa onda pravi budalu od sebe...:lol:
Ali nije on takav, on se samo tako ponaša stink.
I ti si isto sjajan momak, dobrica k'o pudlica i miran k'o kaluđer. stink. A i ne zameran ni tebi ni Titu, što ste nekad kao džukele dresirane da lajete na mene. stink.Ma hoće...Delija je dobar momak, prava pozitiva ali kao takav meta je raznoraznih riba, ribetina i kojekavih žena vrlo diskutabilnog morala i principa. E da bi se od takvih odbranio pokušava malo da promeni sliku o sebi često lupajući gluposti, izražavajući se vulgarno, pa onda pravi budalu od sebe...:lol:
Ali nije on takav, on se samo tako ponaša stink.
Ma lako je kad naletiš na amatere. Bili su izgubljeni na terenu. Podsetili su me na Death-a, i on na sportskim trčkara k'o luda Mara, sa svojom smejurijom od komentara. :lol:Valjda će siroma da proguta ovo. Još uvijek je pod uticajem adrenalinski dobrog raspoloženja zbog Zvezdinih 7 golova.
Tu se slažem s tobom... upoznao sam par takvih rospija na forumu, vučice u jagnjećoj koži.