HRISCANSKI OTPAD-Kad se pojavio i njegovi nosioci

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pošto je tema o otpadništvu ponudio bi jedan od mnogih video klipova gde pominju Orion kao mesto odakle su im stizali gosti i to je normalno za okultizam ako znamo gde je ko raspoređen u kosmosu ali tu je čudno za neke (za mene više nije čudno) što Jelena Bela usvojim knjigama pominje Orion kao mesto odakle joj stiže Bog.

Slušajte redom ičujte u početku 12 minute odakle šta stiže i ko donosi i kome i sa kojom svrhom.,,Veštica sa kristalnim zubima koja govori o kraju sveta,, će biti do kraja raskrinkana.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Konačno da se i nas dvojica negde slažemo.
Subota CE BITI pecat kada sam Bog bude objavio na ebu svoj zakon i Subotu, a papstvo proklamovalo zakon o obaveznom svetkovanju nedelje, i nametnulo ga svi drzavama clanica Evropske unije i ujedinjenih nacija.
Nisi nista dokazao
Odbijam da diskutujem na ovakav nacin.

A jeste se dugo slagali

Samo bi malo komentirala subotu , i nedelu ,i papstvo , ovde je neko rekao da papisti nisu uveli svetkovanje nedelje , a mislim da je to Nelsim napisao . Zašto onda Laodikeja samo optužuje jednu stranu

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A jeste se dugo slagali

Samo bi malo komentirala subotu , i nedelu ,i papstvo , ovde je neko rekao da papisti nisu uveli svetkovanje nedelje , a mislim da je to Nelsim napisao . Zašto onda Laodikeja samo optužuje jednu stranu

Niko nije ''uveo nedelju'', to je tradicija i ''nije obavezno'', vec je to uspomena na Hristovo vaskrsenje.

Drugo, ovde se prica o suboti, a to nije ono sto prorostvo kaze..

Jasno je po sadasnjim politickim zbivanjima, a tu prvenstveno mislim na nedavne teroristicke napade u francuskoj, da velike sile rade na tome da stvore globalnu nesigurnost kod ljudi, strah i nepoverenje, da bi se omogucila kontrola nad zivotima ljudi. To im je prvenstveni cilj.

Sta to znaci?
Velike sile ce nametnuti stav da je nemoguce kontrolisati ljude, i da sadasnji nacin kontrole nije efikasan, te ce tragati za novim, a on ce ukljucivati neku vrstu religiozne zabrane(jer religija stvara verske fanatike - samoubice).
Ta kontrola ce ukljucivati cipovanje ljudi radi lakseg pracenja njihovog kretanja i kontrole.
Cipovanje ce biti spojeno sa nekim vidom ''kontrole svesti''. Bice sankcionisani svi oni koji imaju ''religiozni osecaj''.
Tako ce se proceniti ko je ''potencionalni fanatik -samoubica, a ko ne''. To vec postoji..

Hriscani i drugi verski opredeljeni ljudi, nece na to pristati, zato ce biti na udaru, njima ce biti onemoguceno da normalno ucestvuju u drustvenom zivotu ''da kupuju i prodaju''(a to je neophodno, da bi se sprecio kriminal i kupovina oruzja).

Dakle, ''ko ne pristane'' na cipovanje ''bice obelezen kao potencionalni terorista''(bice mu zabranjena svaka kupovina), a ako neko od religioznih ''ipak pristane na cipovanje'' ''bice mu dozvoljena kupovina'', ali pod ''konstantnim pracenjem i prismotrom''.

Prvo ce se krenuti sa jednostavnim cipovanjem, ''radi pracenja'', a kada ta faza prodje, na kraju ce zavrsiti kako sam i opisao.

Cip ce biti sredstvo transakcije, pracenja i kontrole svesti(provere religioznog osecaja).

Dakle, ovo sa subotom nema nikakve veze..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Niko nije ''uveo nedelju'', to je tradicija i ''nije obavezno'', vec je to uspomena na Hristovo vaskrsenje.

Drugo, ovde se prica o suboti, a to nije ono sto prorostvo kaze..

Jasno je po sadasnjim politickim zbivanjima, a tu prvenstveno mislim na nedavne teroristicke napade u francuskoj, da velike sile rade na tome da stvore globalnu nesigurnost kod ljudi, strah i nepoverenje, da bi se omogucila kontrola nad zivotima ljudi. To im je prvenstveni cilj.

Sta to znaci?
Velike sile ce nametnuti stav da je nemoguce kontrolisati ljude, i da sadasnji nacin kontrole nije efikasan, te ce tragati za novim, a on ce ukljucivati neku vrstu religiozne zabrane(jer religija stvara verske fanatike - samoubice).
Ta kontrola ce ukljucivati cipovanje ljudi radi lakseg pracenja njihovog kretanja i kontrole.
Cipovanje ce biti spojeno sa nekim vidom ''kontrole svesti''. Bice sankcionisani svi oni koji imaju ''religiozni osecaj''.
Tako ce se proceniti ko je ''potencionalni fanatik -samoubica, a ko ne''. To vec postoji..

Hriscani i drugi verski opredeljeni ljudi, nece na to pristati, zato ce biti na udaru, njima ce biti onemoguceno da normalno ucestvuju u drustvenom zivotu ''da kupuju i prodaju''(a to je neophodno, da bi se sprecio kriminal i kupovina oruzja).

Dakle, ''ko ne pristane'' na cipovanje ''bice obelezen kao potencionalni terorista''(bice mu zabranjena svaka kupovina), a ako neko od religioznih ''ipak pristane na cipovanje'' ''bice mu dozvoljena kupovina'', ali pod ''konstantnim pracenjem i prismotrom''.

Prvo ce se krenuti sa jednostavnim cipovanjem, ''radi pracenja'', a kada ta faza prodje, na kraju ce zavrsiti kako sam i opisao.

Cip ce biti sredstvo transakcije, pracenja i kontrole svesti(provere religioznog osecaja).

Dakle, ovo sa subotom nema nikakve veze..

Ovo iznad bi bio govor koji sam vodio sa jednim bratom pre desetak god.pominjući izazivanje bolesti radi kontrole bolesti čipom,zatim izazivanje kidnapovanja da bi se obeležio nestali čovek treba čip radi brzog nalaženja dalje,da treba lokalnim ratovima destabilizovati vlade koje nisu poslušne masoneriji i onom iznad njih u belom odelu a onda izgraditi logore i mesta za egzekuciju neposlušnih.
Da bi se to uspelo treba vladati svima a strah je najjače oružje i oni igrači dobro igraju svoje uloge.
Mire prijatno si me iznenadio gornjim tekstom.
Pošto je tema o otpadništvu da nebi ovo bili spamovi napomenuću da verovao neko ili ne iza svega stoji neka ,verska,zajednica čiji članovi pojma nemaju ko je na čelu iste i koga slučajusvi predsednici i klanjaju mu te ljube ručicu jer njih niko ne nosi kao njega a ja se sećam koga su Jevreji nosili u pustinji.

Zašto onda Laodikeja samo optužuje jednu stranu

Tako je veca zapisala a on samo prenosi njene reči.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ali tu je čudno za neke (za mene više nije čudno) što Jelena Bela usvojim knjigama pominje Orion kao mesto odakle joj stiže Bog.

Nije Hriscanski lagati, ali ako uzmeno u obzir da si ti slab Hriscanin, sto si dokazao i ponasanjem i neznanjem - to ne predstavlja nikakvo cudo.

Ellen White nije tvrdila da je Orion mesto odakle dolazi Bog.
Ona je pisala o tome - da ce Isus na putu ka zemlji o svom drugom dolasku- proci kroz Orionovu maglinu.

Bozje carstvo se ne nalazi na ni jednoj planeti niti sazvezdzu.
Bog ima mesto u kosmosu odakle upravlja svom tvorevinom - ali to nije Orion.

Veštica sa kristalnim zubima koja govori o kraju sveta,, će biti do kraja raskrinkana.

Ti si vec raskrinkam svojim lazima i zajedljivoscu.
Pitam se kako covek moze da ostane normalan i mirno da spava u takvom stanju duha u kome se ti nalazis.

Istina - ja sam u zivotu sretao negativne ljude, ali ovde na forumu je nesto posebno.
Ovde je ne moguce cuti lepu rec koja nosi blagoslov, samo Ironiju, neozbiljnost, uvrede, omalovazavanja..itd..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ellen White nije tvrdila da je Orion mesto odakle dolazi Bog.
Ona je pisala o tome - da ce Isus na putu ka zemlji o svom drugom dolasku- proci kroz Orionovu maglinu.

Idi begaj.
Uzmi ti te knjižurine i potraži reč Orion kod veštice i vidi koliko ga je puta pomenula i šta je o njemu rekla.
Šteta,a mogla se provući kao Božji prorok ali joj se neda baš sam bezobrazan i nevernik jer ne držim reči veštice.

Bozje carstvo se ne nalazi na ni jednoj planeti niti sazvezdzu.
Bog ima mesto u kosmosu odakle upravlja svom tvorevinom - ali to nije Orion.

Saglasan sam ja ali to moraš kad siđeš reći dole veštici da je i tu pogrešila kao i da satana nije Mesija niti da su demoni Božje sluge niti da je Bog odbacio Izrailja niti žene mogu biti starešine ni učitelji niti su pagani Jakovljevi potomci niti će zemlja biti pusta niti je nedelja žih niti subota pečat a ni amerika ne diže nedelju niti su Pentakostalci satanin teren niti je žena crkva već grad veliki.....i tako joj celu večnost nabrajaj sve greške.

Ovo je divna tema za predstavljanje Bele veštice.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja znam sta pise - a ti namerno izvrces.

Ne postoje nikakve greske - vec ti samo tako predstavljas, vadeci iz konteksta i izvrcuci njene reci.

Ellen White nije bila ucitelj - vec je imala prorocki dar i iznosila je ono sto joj je Bog otkrio, a u bibliji prorocki dar je obecan i zenama, tako da je tvoje zloamerno izvrtanje ocigledno.

Sutra kada bi Bog dao nekoj zeni prorocki dar - recimo Antoniji - ti bi osuo paljbu na tu osobu, jer si sebe stavio u polozaj Boga i sudije, i ne molis se njemu da budes kod nogu Isusovih kao Marija koja je slusala rec kod nogu Isusovih u poniznosti - vec ti Boga stavljas pod svoje noge i hoces njega samog da ucis sta je istina i kako treba da se ponasa i sta da cini.

Ti si vestac - jer vestice i vesci su zli i zajedljivi, a to su tvoje osnovne karakterne osobine.

Sam prosudi da li Hriscanske rodove koje imam licno, i koje je imala Ellen White, i svaki iskreni Hriscanin - treba da zamenim za tvoje zle osobine koje ovde nudis na tanjiru, i za izvrtja, neistine, i tvoje licne interpretacije pisma koje se ne zasnivaju na kontekstu.

To je osnovni razlog zasto ti nista ne verujem, jertvoje jevandzelje ima gorak ukus, jer nije prozeto ljkubavlju i posrednickim duhom u zalaganju za spasenje ljudsko.

Ovo se moze objasniti u iskustvu danasnjih mnogobozackih naroda.

Recimo Indije ili Kine.

Gandi je odbio da postane Hriscanin upravo iz razloga sto su oni koji su se izdavali za Hriscane okupirali njegovu zemlju, i time osramotili Hristovo ime koje su nosili,
Zato je na pitanje svojih ucenika da li treba da postanu Hriscani - odgovorio "Hrist da - Hriscanin nikad"

Kada su Kineze upitali zasto nisu prihvatili Hriscanstvo - oni su odgovorili "jer je doneto bajonetima"

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisi ti preneo njene reci - vec si ih izvrnuo i ametnuo svoj smisao, a ja sam na to vec odgovorio.

Bogu verujem ali tebi ne, jer ono sto ti iznosis nema vezevsa Bogom, a jos manje sa evandzeoskim duhom.

Ako ti se ne svidza moja fotografija - ne moras je gledati, ja tvoju nisam vredzao jer i ne postoji, a i da postoji tvoja je licna stvar kako ces izgledati na njoj i vrlo ne bitno.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nisi ti preneo njene reci - vec si ih izvrnuo i ametnuo svoj smisao, a ja sam na to vec odgovorio.

Bogu verujem ali tebi ne, jer ono sto ti iznosis nema vezevsa Bogom, a jos manje sa evandzeoskim duhom.

Ako ti se ne svidza moja fotografija - ne moras je gledati, ja tvoju nisam vredzao jer i ne postoji, a i da postoji tvoja je licna stvar kako ces izgledati na njoj i vrlo ne bitno.

Čekaj Mirko ...zar ti hoćeš da kažeš da je to TVOJ LIK???

Ako DA onda mi je sve jasno :roll:
Izvini bilo je jače od mene, zaista sa tobom ne mogu ozbiljno razgovarati zasmejavaš me.

Natrag