A jeste se dugo slagali
Samo bi malo komentirala subotu , i nedelu ,i papstvo , ovde je neko rekao da papisti nisu uveli svetkovanje nedelje , a mislim da je to Nelsim napisao . Zašto onda Laodikeja samo optužuje jednu stranu
Niko nije ''uveo nedelju'', to je tradicija i ''nije obavezno'', vec je to uspomena na Hristovo vaskrsenje.
Drugo, ovde se prica o suboti, a to nije ono sto prorostvo kaze..
Jasno je po sadasnjim politickim zbivanjima, a tu prvenstveno mislim na nedavne teroristicke napade u francuskoj, da velike sile rade na tome da stvore globalnu nesigurnost kod ljudi, strah i nepoverenje, da bi se omogucila kontrola nad zivotima ljudi. To im je prvenstveni cilj.
Sta to znaci?
Velike sile ce nametnuti stav da je nemoguce kontrolisati ljude, i da sadasnji nacin kontrole nije efikasan, te ce tragati za novim, a on ce ukljucivati neku vrstu religiozne zabrane(jer religija stvara verske fanatike - samoubice).
Ta kontrola ce ukljucivati cipovanje ljudi radi lakseg pracenja njihovog kretanja i kontrole.
Cipovanje ce biti spojeno sa nekim vidom ''kontrole svesti''. Bice sankcionisani svi oni koji imaju ''religiozni osecaj''.
Tako ce se proceniti ko je ''potencionalni fanatik -samoubica, a ko ne''. To vec postoji..
Hriscani i drugi verski opredeljeni ljudi, nece na to pristati, zato ce biti na udaru, njima ce biti onemoguceno da normalno ucestvuju u drustvenom zivotu ''da kupuju i prodaju''(a to je neophodno, da bi se sprecio kriminal i kupovina oruzja).
Dakle, ''ko ne pristane'' na cipovanje ''bice obelezen kao potencionalni terorista''(bice mu zabranjena svaka kupovina), a ako neko od religioznih ''ipak pristane na cipovanje'' ''bice mu dozvoljena kupovina'', ali pod ''konstantnim pracenjem i prismotrom''.
Prvo ce se krenuti sa jednostavnim cipovanjem, ''radi pracenja'', a kada ta faza prodje, na kraju ce zavrsiti kako sam i opisao.
Cip ce biti sredstvo transakcije, pracenja i kontrole svesti(provere religioznog osecaja).
Dakle, ovo sa subotom nema nikakve veze..