HRISCANSKI OTPAD-Kad se pojavio i njegovi nosioci

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Subota CE BITI pecat kada sam Bog bude objavio na ebu svoj zakon i Subotu, a papstvo proklamovalo zakon o obaveznom svetkovanju nedelje, i nametnulo ga svi drzavama clanica Evropske unije i ujedinjenih nacija.

Oni koji ostanu verni Bogu drzanjem SVIH njegovih zapovesti, i dopustanjem da on upise svoj zakon u ljudsko srce i da Duhom Svetim u coveku izvrsi promenu i ociscenje od svakog greha - primice pecat Bozji.

Oni koji se pridruze odpalom vavilonu i prihvate ljudsku zapovest o svetkovanju nedelje - primice zig zveri.

Daj prvo makni onog naočarka zasmejava me stalno,gde samo nalaziš takve figure...:beee:

Što se tiče tvog odgovora vidim menjaš Jeleninu nauku to je dobar znak pa više ne diže nedelju amerika već papstvo.
A što se tiče subote kao pečata NIKAD pa ni tad ona to neće biti jer anđeo ne udara subotu na čelo Laodikeja već IME.A isto tako NIKAD a ni tad nedelja nije niti može biti žig zveri,nemoj da te neko čuje smejaće ti se kao onom liku koji si zalepio.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
A što se tiče subote kao pečata NIKAD pa ni tad ona to neće biti jer anđeo ne udara subotu na čelo Laodikeja već IME.A isto tako NIKAD a ni tad nedelja nije niti može biti žig zveri,nemoj da te neko čuje smejaće ti se kao onom liku koji si zalepio.

То сам и ја пробао да им објасним давно, мислиш да су узели у обзир? А имамо пример из Старог завета како то изгледа.

Језекиљ, глава 9
1. Потом повика гласно, те чух, и рече: Приступите који сте послани на град сваки с оружјем својим смртним у руци.
2. И гле, шест људи дође до високих врата, која гледају на север, сваки са својим оружјем смртним у руци, и међу њима беше један човек обучен у платно с оправом писарском уз бедрицу; и дошавши стадоше код олтара бронзаног.
3. А слава Бога Израиљевог подиже се с херувима, на којима беше, на праг од дома, и викну човека обученог у платно који имаше уз бедрицу оправу писарску.
4. И рече му Господ: Прођи посред града, посред Јерусалима, и забележи белегом чела оним људима који уздишу и који ридају ради свих гадова што се чине усред њега.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sami prosudite da li treba da slusamo vas, ili ono sto govori kontekst reci Bozje o pecatu i zigu zverinom.

ZAPOVESTI BOZJE ZNAK NA RUCI I CELU:

"А ово су заповести и уредбе и закони, које Господ Бог ваш заповеди да вас учим да их творите у земљи у коју идете да је наследите,
Да би се бојао Господа Бога свог
држећи све уредбе Његове и заповести Његове, које ти ја заповедам, ти син твој и унук твој свега века свог, да би ти се продужили дани твоји.
И нека ове речи које ти је заповедам данас буду у срцу твом.
И често их напомињи синовима својим, и говори о њима кад седиш у кући својој и кад идеш путем, кад лежеш и кад устајеш.

И вежи их себи на руку за знак, и нека ти буду као почеоник међу очима" ( 5 Mojsijeva 6. 1 - 8 )

PECAT BOZJI STAVLJEN NA CELO:

"I videh drugog anđela gde se penje od istoka sunčanog, koji imaše pečat Boga Živoga; i povika glasom velikim na četiri anđela kojima beše dano da kvare zemlju i more, govoreći:
7:3 Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg na čelima njihovim" ( otkrivenje 7. 2 - 3 )

ZIG ZVERI STAVLJEN NA RUKU I CELO:

"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима" ( otkrivenje 13. 16 )

Svako razuman i posten moze da vidi da biblija jasno kaze da su pecat i zig zakon - Bozji zakon naspram ljudskog.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sami prosudite da li treba da slusamo vas, ili ono sto govori kontekst reci Bozje o pecatu i zigu zverinom.

"А ово су заповести и уредбе и закони, које Господ Бог ваш заповеди да вас учим да их творите у земљи у коју идете да је наследите,
држећи све уредбе Његове и заповести Његове, које ти ја заповедам, ти син твој и унук твој свега века свог, да би ти се продужили дани твоји.
И често их напомињи синовима својим, и говори о њима кад седиш у кући својој и кад идеш путем, кад лежеш и кад устајеш.

И вежи их себи на руку за знак, и нека ти буду као почеоник међу очима" ( 5 Mojsijeva 6. 1 - 8 )

"I videh drugog anđela gde se penje od istoka sunčanog, koji imaše pečat Boga Živoga; i povika glasom velikim na četiri anđela kojima beše dano da kvare zemlju i more, govoreći:
7:3 Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg na čelima njihovim" ( otkrivenje 7. 2 - 3 )

"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима" ( otkrivenje 13. 16 )

Svako razuman i posten moze da vidi da biblija jasno kaze da su pecat i zig zakon - Bozji zakon naspram ljudskog.

Laodikeja hajde me malo saslušaj....
Zašto koristiš Jelenin sistem vađenja iz konteksta i iznosiš POVRŠNE stvari kao alibi za neistinu?

Evo za početak uzmi sve te citate i čitaj ih u kontekstu cele poruke i zašto i kome su izrečene .

Sve sam ja to tebi pisao ali nije do mene već do tog izbora zatoBog i reče ko ne veruje istini daće mu se (Jelena,Rasel,Branham...)da veruju laži,tako čovek sam bira mile reči umesto istine.

,,ZAPOVESTI BOZJE ZNAK NA RUCI I CELU:

И вежи их себи на руку за знак, и нека ти буду као почеоник међу очима" ( 5 Mojsijeva 6. 1 - 8 ),,

Gornji izveštaj je dat JEVREJIMA jer su tvrdovrat narod i Bog im govori stalno a oni zaborave istog trenazato si trebao sve citate pokazati gde dalje Bog kažeda ih SVEŽU SEBI za ruku,da nepišu sebi na čelo,na dovratke da napišu,na postelju da zapišu pa kud god pogledaju da su im reči Božje pred očima i to je povod za te reči a ne o radu subotom Laodikeja a pogotovo ne paganima šta oni imaju sa tim savezom u Egiptu?

,,PECAT BOZJI STAVLJEN NA CELO:

7:3 Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg na čelima njihovim" ( otkrivenje 7. 2 - 3 ),,

E vidiš Laodikeja ko ovde pečatito nije samozapečaćenje kao kod veštice već anđeo pečati Jevreje damogu proći kroz nevolje živi da ih nebi neprijatelj mogao dotaći čitaj dalje Otk.i videćeš ih kako ih se nedotiču sile podzemlja.
Tako je NA ČELIMA anđeli stavljaju IME izbranicima Božjim a nema samozapečaćenja tobož ,,intelektualnom utvrđivanju u istini,,to je krilatica veštice a ne Božja reč.

,,ZIG ZVERI STAVLJEN NA RUKU I CELO:

"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима" ( otkrivenje 13. 16 ),,

DOSLOVNO,NAJBUKVALNIJE primate kartice koje očitava zverin sistem i tako kupujete i baš vas briga za broj zveri važno da ste sledbenici veštice i da hulite na darove Duha Svetoga.
Čekate nedelju na vam je ameri podignu a primate broj zveri.
MIKROČIP ugrađen u ruku ili čelo je ŽIG a broj većina Adv. već imaju.
Pitao sam tu,pametnu,ekipu mogu li bez kartice kupovati pomarketima tamo gde su kaže ne mogu a mogu li ja otići tamo bez kartice i kupiti nešto kažu ne možeš....a šta ima u kartici kažu BROJ,bravo majstori.

Godinama sam se borio da nije subota pečat ni nedelja žig i da su kartice kojima se plaća broj a mikročip žig i nije vredelo i negde 2006-7 Pravoslavci jedan deo je počeo razmišljati i napravili su tad ,,Digitalnog anđela,, prva tri dela i bilo mi je drago što tamo brinu o dušama naroda.
Dobro,tamo se malo otišlo u neku krajnost ali to razumem jer gde je strah tu se boji svega.

Čemu vi učite narod...kako će nedelja biti žig.....strašno.
I molim te ukloni onog lika zasmejava me.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana.

Zelim prvo da ti kazem - da je osnovni razlog sto ne zelim da poslusam ista od onoga sto iznosis "tvoje ponasanje na forumu" u ovom slucaju - jer nazivas ljude pogrdnim imenima "vestica"
To Bozji Duh nije, i on te ne nadahnjuje u takvom pisanju, pa sve drugo iz tog razloga nema neki veliki znacaj.

Kao drugo - ti iznosis SVOJA misljenja - a ne istinu zasnovanu na kontekstu Bozje reci.

Trece - rec Bozja se bavi iskljucivo covekovom duhovnoscu, i njegovom svesnom samovoljnom odlukom da prihvati Bozji plan spasenja i da ga primeni u licnom zivotu.
Nikakvi fizicki spoljasnji faktori ne mogu uticati na ovu covekovu unutrasnju odluku da sledi istinu.

U tom smislu - nikakve platne kartice, fizicka obelezja, cipovi koji se navodno stavljaju na telo ili u telo, ili u vidu platne kartice ili licnih dokumenata - ne mogu se negativno odraziti na duhovno stanje coveka koji se predao Bogu, i zivi svoj zivot u zajednici sa njim.

Naravno - to ne znaci da covek svesno treba da cini nesto sto mu nije po savesti, ali sama primena fizickih elemenata gore opisana ( primanje platnih kartica, cipovanje na telu ili u telo, ili licna dokumenata..itd, ) nema nikakve veze sa duhom, odnosno - nema nikakve efekte na duhovno stanje coveka.

Recimo da je tako kako tvrdis, onda se postavlja pitanje koje se tice slobodne volje.
U tom slucaju slobodna volja je iskljucena kao faktor koji odredzuje covekovo spasenje i sam Bog je u tom slucaju odbacuje, a prihvata da se njegov sud o covku zasniva na cisto telesnim elementima.
To u tom slucaju znaci - da ce on spasiti samo one koji u svakom slucaju odbiju da prime fizicke elemente u vidu cipa na telo ili u telo, ili u vidu platnih kartica ili licnih dokumenata - zanemarujuci sam duh ili duhovno stanje coveka.

Ovde se postavlja sledece pitanje- sta ako se ovi cipovi koji se navodno stavljaju na telo ili u telo ili predstavlja platne kartice ili licna dokumenta - bude ugradzivao ili davao ljudima prisilno.

To znaci da ce svi oni kojima ovi cipovi budu prisilno ugradzeni - da ce oni biti izgubljeni za vecnost, i da ce Bog takvu akciju ljudi da prisilno ugrade ljudima cip - prihvatiti, sto znaci da su drugi ljudi presudili u korist tog coveka da li ce on biti spasen ili izgubljen.

Sam donesi zakljucak koliko je ova filozofija providna.

Zato je rec Bozja jedino merilo po ovom pitanju, a ona kaze - da se pecat Bozji i zig zveri ticu zakonskih odredbi koje su suprodstavljene jedna drugoj.
To je Bozji zakon koji postuju verni Bogu, i zakon ljudski koji je suprotan zakonu Bozjem, a koji ce svesno samovoljno prihvatiti oni koji se poklone antihristu i pridruze duhovnom vavilonu.

Sve ostalo je sotonska prevara kojojm on zeli da indoktrinira covecanstvo i skrene poged sa sustine stvari vezane za pecat i zig, pripremajuci svet da sutra recimo odbije da primi taj navodni cip koji se stavlja na kozu ili pod kozu, ili u vidu platne kartice ili dokumenata, a da sa druge strane sirokogrudo prihvati zakon suprotan Bozjem zakonu - misleci daje to od Boga, i da nema veze sa nikakvim zigom.

To je prevara kojom ce biti obmanuti svi oni koji ne poznaju biblijsku istinu sta predstavlja pecat Bozji, a sta zig zveri.

Amin!

ZAKON I SUBOTA ZNAK IZMEDZU BOGA I NJEGOVOG NARODA:

"I dadoh im uredbe svoje, i objavih im zakone svoje, koje ko vrši, živ će biti kroz njih.
I
subote svoje dadoh im da su znak između mene i njih da bi znali da sam ja Gospod koji ih posvećujem" ( Jezekilj 20. 11 - 12 )

Да би се бојао Господа Бога свог држећи све уредбе Његове и заповести Његове, које ти ја заповедам, ти син твој и унук твој свега века свог, да би ти се продужили дани твоји.
И вежи их себи на руку
за знак, и нека ти буду као почеоник међу очима" ( 5 Mojsijeva 6. 1 - 8 )

7:3 Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg
na čelima njihovim" ( otkrivenje 7. 2 - 3 )

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Veštica je izraz kojim je predstavljena kao osoba koja govori o kraju vremena i ima kristalne zube i to ja nisam izmislio već ti moli Boga da ti otkrije ko mi to reče pa se onda javi.

Rekoh ti a tvoja analiza nema veze sa činjenicom jer gledaš telesno pa ti je smešno što je broj i žig doslovna obeležja kojima u sistemu zveri možeš kupovati.

Moje ponašanje je u skladu sa sagovornikom,kad poštuje Božju reč uvažavam a kad je izvrće sarkazmom mu prilazimda vidi svoju službu Valu.
Već ti rekoh da nedelja nije žig niti može biti normalnoj osobi kao što ni subota nije pečat niti može biti.
Radi drugih razumnih napisaću i ovo:
Paradoks je tvrditi da PRVI dan koji Bog odeli predstavlja žig zveri a u taj isti dan je padala Pedesetnica kao veliki praznik u koji se ni jedan ropski posao nije smeo raditi kao ni sedmim danom.

Drugo,apsurd je reći da je Bog odbacio Izrailja i pagane zvati Jakovljevim potomcima a učiti kako držanje subote predstavlja pečat Božji i pagani odmorom subotom primaju pečat a Jevreji koji zaista drže subotu nemaju pečat...koliko čovek treba biti slep da bar to ne vidi?

Žig je obeležje sistema bezakonika i trgovci su smrtni ljudi a oni ne čitaju misli pa kad uđeš u market oni vide u tvom mozgu da si ti ,,intelektualno utvrđenu istini,, i saopšti da ti ne možeš kupiti a da si odmorio nedeljom isti prodavac zna i omogućuje ti da kupuješ....PSIHIJATRIJA.

Veštica isprala mozgove ili ljudi vole da im se laska pa desetcima kao plaćanjem ulaznice upadaju među 144000 duhovnih Jevreja itako sedaju na prvo mesto koje Bog Izrailju ugotovi.Šta vas briga što Bog nije odbacio Izrailja ali veštica jeste i vašem uhu to prijemčivo.
Rasel je bio pošten čovek i priznao grešku,Branham je pogrešio ali niko nido kolena nije veštici ona vas naučila huliti i kompletno izvrtati Božju reč vadeći iz onteksta i gradeći kulu za naivne i površne ,,vernike,,.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tvoj nacin svedocenja je tvoja stvar - ja se o to ogradzujem.

Za one koji odbiju zig antihristov - sledice ekonomske sankcije.
nacin kontrole je stvar onoga sa druge strane, time Hriscani ne treba da se bave.

Sto se tice Jevreja - oni imaju Subotu, ali nemaju Hrista, tako da to sto si napisao - predstavlja izgovor.
Jevreji imaju i ostale zapovesti, i da li to znaci da mi treba da ih krsimo?

Sve ostalo je receno u predhodnom komentaru i nema veze sa bilo kojim covekom - vec je to otkrivenje iz reci Bozje.

Tvoja volja je da li ces slusati sebe ili nacionane pokrete poput obraza - koji su danas najvatreniji zagovaraci ove idologije koju podrzavas.

http://serbianforum.org/threads/hri...i-njegovi-nosioci.189726/page-27#post-1769028

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Tvoj nacin svedocenja je tvoja stvar - ja se o to ogradzujem.

Za one koji odbiju zig antihristov - sledice ekonomske sankcije.
nacin kontrole je stvar onoga sa druge strane, time Hriscani ne treba da se bave.

Sto se tice evreja - oni imaju Subotu, alinemaju Hrista, tako da to sto si napisao - predstavlja izgovor.
Jevreji imaju i ostale zapovesti, i da li to znaci da mi treba da ih krsimo?

Sve ostalo je receno u predhodnom komentaru i nema veze sa bilo kojim covekom - vec je to otkrivenje iz reci Bozje.

Tvoja volja je da li ces slusati sebe ili nacionane pokrete poput obraza - koji su danas najvatreniji zagovaraci ove idologije koju podrzavas.

http://serbianforum.org/threads/hri...i-njegovi-nosioci.189726/page-27#post-1769028

Nisam čuo za crkvu ,,Obraz,,.
Jevreji drže odmor odmorom i oni neće primiti pečat zato a vi hoćete.....svašta.
Vi što ložite vatre u vašim stanovima i iznosite pepeo i nosite ogrev i čistite sneg u subotu vi zato primate pečat a Jevreji koji se drže reči oni neće....Jelena muko.

Bog je jasno rekao ko stavlja žig a ko pečat i reče za Jelenu kako će izaći mnogo takvih.
Tako kad govoriš o otpadu prvo idi pred ogledalo i makni onog pajaca zasmejava me,inače vadi ga ona kresta na sredini i dioptrija.

363141.jpg
:roll::roll::roll:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si neozbiljan sagovornok, a na prvom mestu zao covek - neobracen.
Sa tobom covek ne treba trositi vreme uzalud - jer sprdati se sa Bogom i drugima po pitanju tako ozbiljnih stvari je nedopustivo!

To ne znaci da si duhovno neizleciv slucaj, ali ti u ovom trenutku moze u tom smislu pomoci samo Gospod licnom intervencijom, a to je u domenu iskljucivo njegove volje, jer ti ocigledno istinu ne prepoznajes niti je zelis, bar ne od bilo kog coveka koji bi ti je izneo.
Zato - neka bude Bozja volja u njegovom daljem postapanju sa tobom..

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jevreji drže odmor odmorom i oni neće primiti pečat zato a vi hoćete.....svašta.

Možda po neki jer HAC uči d aće biti spašenih iz svih crkvi.

Vi što ložite vatre u vašim stanovima i iznosite pepeo i nosite ogrev i čistite sneg u subotu vi zato primate pečat a Jevreji koji se drže reči oni neće....Jelena muko.

A šta bi se trebali smrzavati? Ni to nisi shvatio kako treba. Jevreji su upali u zabludu oko subote, oni su smatrali bukvalno nikakav posao ne treba raditi. Isus je došao da im razbije zablude. Jevreji su pogrešno shvatili zapovijest da se ne radi NIKAKAV posao, pa su taj dan ruke odmarali da ništa ne uhvate u ruku. Isaija je obajsnio isto o suboti. Nikakav robovski posao i koji se mogao obaviti dan prije se nije radio. To je Isus objasnio sa činjenjem dobra, trganjem hrane. Jevreji su upali u formalizam pa ne bi ni čovjeku pomogli jer je subota. E takvu nauku Taramana zastupa.

Bog je jasno rekao ko stavlja žig a ko pečat i reče za Jelenu kako će izaći mnogo takvih.

Pa pečat je zakon u srcu ljudi. Ko ne drži subotu, ne drži ni zakon. Napisao fino Jakov. Ili svih 10 ili ništa. Nema sredine.

Natrag