Sami prosudite da li treba da slusamo vas, ili ono sto govori kontekst reci Bozje o pecatu i zigu zverinom.
ZAPOVESTI BOZJE ZNAK NA RUCI I CELU:
"А ово су заповести и уредбе и закони, које Господ Бог ваш заповеди да вас учим да их творите у земљи у коју идете да је наследите,
Да би се бојао Господа Бога свог држећи све уредбе Његове и заповести Његове, које ти ја заповедам, ти син твој и унук твој свега века свог, да би ти се продужили дани твоји.
И нека ове речи које ти је заповедам данас буду у срцу твом.
И често их напомињи синовима својим, и говори о њима кад седиш у кући својој и кад идеш путем, кад лежеш и кад устајеш.
И вежи их себи на руку за знак, и нека ти буду као почеоник међу очима" ( 5 Mojsijeva 6. 1 - 8 )
PECAT BOZJI STAVLJEN NA CELO:
"I videh drugog anđela gde se penje od istoka sunčanog, koji imaše pečat Boga Živoga; i povika glasom velikim na četiri anđela kojima beše dano da kvare zemlju i more, govoreći:
7:3 Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg na čelima njihovim" ( otkrivenje 7. 2 - 3 )
ZIG ZVERI STAVLJEN NA RUKU I CELO:
"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима" ( otkrivenje 13. 16 )
Svako razuman i posten moze da vidi da biblija jasno kaze da su pecat i zig zakon - Bozji zakon naspram ljudskog.
Laodikeja hajde me malo saslušaj....
Zašto koristiš Jelenin sistem vađenja iz konteksta i iznosiš POVRŠNE stvari kao alibi za neistinu?
Evo za početak uzmi sve te citate i čitaj ih u kontekstu cele poruke i zašto i kome su izrečene .
Sve sam ja to tebi pisao ali nije do mene već do tog izbora zatoBog i reče ko ne veruje istini daće mu se (Jelena,Rasel,Branham...)da veruju laži,tako čovek sam bira mile reči umesto istine.
,,ZAPOVESTI BOZJE ZNAK NA RUCI I CELU:
"А ово су заповести и уредбе и закони, које Господ Бог ваш заповеди да вас учим да их творите у земљи у коју идете да је наследите,
Да би се бојао Господа Бога свог држећи све уредбе Његове и заповести Његове, које ти ја заповедам, ти син твој и унук твој свега века свог, да би ти се продужили дани твоји.
И нека ове речи које ти је заповедам данас буду у срцу твом.
И често их напомињи синовима својим, и говори о њима кад седиш у кући својој и кад идеш путем, кад лежеш и кад устајеш.
И вежи их себи на руку за знак, и нека ти буду као почеоник међу очима" ( 5 Mojsijeva 6. 1 - 8 ),,
Gornji izveštaj je dat JEVREJIMA jer su tvrdovrat narod i Bog im govori stalno a oni zaborave istog trenazato si trebao sve citate pokazati gde dalje Bog kažeda ih SVEŽU SEBI za ruku,da nepišu sebi na čelo,na dovratke da napišu,na postelju da zapišu pa kud god pogledaju da su im reči Božje pred očima i to je povod za te reči a ne o radu subotom Laodikeja a pogotovo ne paganima šta oni imaju sa tim savezom u Egiptu?
,,PECAT BOZJI STAVLJEN NA CELO:
"I videh drugog anđela gde se penje od istoka sunčanog, koji imaše pečat Boga Živoga; i povika glasom velikim na četiri anđela kojima beše dano da kvare zemlju i more, govoreći:
7:3
Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg na čelima njihovim" ( otkrivenje 7. 2 - 3 ),,
E vidiš Laodikeja ko ovde pečatito nije samozapečaćenje kao kod veštice već anđeo pečati Jevreje damogu proći kroz nevolje živi da ih nebi neprijatelj mogao dotaći čitaj dalje Otk.i videćeš ih kako ih se nedotiču sile podzemlja.
Tako je NA ČELIMA anđeli stavljaju IME izbranicima Božjim a nema samozapečaćenja tobož ,,intelektualnom utvrđivanju u istini,,to je krilatica veštice a ne Božja reč.
,,ZIG ZVERI STAVLJEN NA RUKU I CELO:
"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима" ( otkrivenje 13. 16 ),,
DOSLOVNO,NAJBUKVALNIJE primate kartice koje očitava zverin sistem i tako kupujete i baš vas briga za broj zveri važno da ste sledbenici veštice i da hulite na darove Duha Svetoga.
Čekate nedelju na vam je ameri podignu a primate broj zveri.
MIKROČIP ugrađen u ruku ili čelo je ŽIG a broj većina Adv. već imaju.
Pitao sam tu,pametnu,ekipu mogu li bez kartice kupovati pomarketima tamo gde su kaže ne mogu a mogu li ja otići tamo bez kartice i kupiti nešto kažu ne možeš....a šta ima u kartici kažu BROJ,bravo majstori.
Godinama sam se borio da nije subota pečat ni nedelja žig i da su kartice kojima se plaća broj a mikročip žig i nije vredelo i negde 2006-7 Pravoslavci jedan deo je počeo razmišljati i napravili su tad ,,Digitalnog anđela,, prva tri dela i bilo mi je drago što tamo brinu o dušama naroda.
Dobro,tamo se malo otišlo u neku krajnost ali to razumem jer gde je strah tu se boji svega.
Čemu vi učite narod...kako će nedelja biti žig.....strašno.
I molim te ukloni onog lika zasmejava me.