Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo ga, slap otjerao Jovana sa foruma, nema ga nekoliko dana. Sad kad nema još i tripa, neće više biti rasprava - forum mrtav. Pustimo slapa i dartha onda da sami pišu, da vidimo kako će teći dalje rasprava.

Nije me oterao. Neću da grešim dušu. Nego jednostavno iscrpli teme :). Nažalost najviše su zanimljive diskusije gde su svađe.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo ga, slap otjerao Jovana sa foruma, nema ga nekoliko dana. Sad kad nema još i tripa, neće više biti rasprava - forum mrtav. Pustimo slapa i dartha onda da sami pišu, da vidimo kako će teći dalje rasprava.

Kainos, "kurva" svake vrste, optužuje mene za tjeranje drugih s foruma. Pogledajte sada čime se on bavio i kako je pokušavao mene otjerati s foruma. Ja protiv Kainosa nemam baš ništa. Dapače, kada bi se mene pitalo ja bih odredio da se Kainosa postavi ispred "adventističkog tora" kao strašilo, da ljudi ne ulaze unutra.

Evo peticija da se slap banira sa ovog foruma...molio bih forumaše da samo kažu da su za to......potrebno je 5 članova koji su za to....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Svako je kriv za svoje postupke.
Ako se ne pridrzava pravila na forumu, treba da se iskljuci na neko vreme.
Ne za uvek.

Stvarnoslap, DarthShone, pa da budem posten - i Tripo.

Tada bi ostali Antonija, Mire, Kainos, Jovan prezviter, Zaokret ( koji svrati povremeno ), i ja.

To bi bio raj od foruma.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Svako je kriv za svoje postupke.
Ako se ne pridrzava pravila na forumu, treba da se iskljuci na neko vreme.
Ne za uvek.

Stvarnoslap, DarthShone, pa da budem posten - i Tripo.

Tada bi ostali Antonija, Mire, Kainos, Jovan prezviter, Zaokret ( koji svrati povremeno ), i ja.

To bi bio raj od foruma.

Tako je brate.....mi smo za raj na forumu. Samo cepaj. Ali može da budne, pošto je slap oličenje hrišćanstva, moralan a i duhovan čovjek koji ne vrijeđa da ga vlasnik postavi kao moderatora za forum. Možda on prati naše rasprave - i sigurno je vidio slapa kao budućeg urednika na podformu Religija. Jadni mi, banirat će nas sve pad kud ćemo onda...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tako je brate.....mi smo za raj na forumu. Samo cepaj. Ali može da budne, pošto je slap oličenje hrišćanstva, moralan a i duhovan čovjek koji ne vrijeđa da ga vlasnik postavi kao moderatora za forum. Možda on prati naše rasprave - i sigurno je vidio slapa kao budućeg urednika na podformu Religija. Jadni mi, banirat će nas sve pad kud ćemo onda...

Tada bi sigurno primao na forum samo protivnike Adventista, svedoka, Ellen White, Milera, Russela...itd..

Mozda bi i promenio naziv foruma, i od tada bi se zvao "Rimokatolici i Pravoslavci protiv svih"

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve sto si napisao je pogresno.

Osim sto Tripo jeste malo bio preterao, i ti sam znas da sam ga ja savetovao da to ne cini.

Ja sam cak ovorio i temu, ili cak dve, o smirivanju situacije, zajednickim molitvama, a neko je poput DarthShonea izjavio - da je to lepo, ali da ce on nastaviti po starom.

Tebi svaka cast, i Antoniji, ali Stvarnoslap i DarthShone su ovde samo sa ciljem da lazuci blate i Adventiste, i Ellen White, pa i druge.

To moj cilj nije, niti ja imam tu opsesiju i potrebu, niti to bilo gde cinim.

Tripa jesam podrzao, ali tek u poslednjih par dana, kada sam video koliko lazi se ovde iznosi protiv Adventista i Ellen White, i to otvarajuci se nove teme iskljucivo za napad na Adventiste, i Ellen White, i jesam napisao da posto je tako "TRIPO SAMO NAPRED PROTIV BEZBOZNIKA"

Od kad nema rukovodstva, odnosno 'urednistva foruma - svi rade sto im je volja, i zloupotrebljavaju tu situaciju.
Ja nikog ne napadam, mogao sam i ja da budem bezobrazan pa da otvaram bezbroj tema protiv adventista. Ali to nije evandjelje. Dobra vest je ono sto mora da se propoveda, a to je ucenje o Hristu o ljubavi prema bliznjima, o pobedi nad grehom, o milosti, postenju i dobrim delima.. Sve ostalo je isprazno i ne doprinosi nicemu osim sto stvara mrznju i sukobe. To zelim da cujem, a ne da neko nekoga napada.. Meni je stvarno muka, bilo da neko napada adventiste, nas ili bilo koga drugog.. To Hriscanin ne treba da radi, i ko god to radi on velica svoju crkvu a ne Hrista..

Nije Slap nikog oterao, ne izmisljaj. Njemu je dosta takvih kao sto su Tripo i slcini (ne volim ni da ga pominjem), i znam da ako je on otisao to je zbog Tripa, pricali smo privatno.. A Slap i Jovan su sasvim lepo diskutovali dok nije dosao ovaj gospodin da ponovo napada.. Forum je istina mrtav bez ratovanja, jer sve se svelo na sukob oko toga cija je crkva kurva. A ko ovo sve potencira nego Tripo? (i njemu slicni).

Zanimljivo je da vi to ne vidite, i samo krvite Slapa za situaciju, jako ste pristrasni.. Pa nije Slap taj koji je to potencirao, nego je on otvorio temu posto sto je ovaj po stoti put ponovio kako je katolicka crkva kurva!

Sta je mogao, ovaj ga je izazvao!

Iskreno, ja cu otici sa foruma, ili cu blokirati takve koji to rade, jer meni je stvarno vise muka da slusam ko je kurva ko je idolopoklonik ko je paganin, umesto da pricamo o Hristu o ljubavi o milosti, spasenju, i dobrim delima..

Gde su nestale lepe teme?

Izgleda ih odavno nema, a nema ih zbog takvih koji potenciraju sukobe i hoce da svoju sektu istaknu..

Rekao sam, svako ko tudju zajednicu naziva "kurvom" time velica svoju sektu. Takav ne velica Hrista, niti zna sta je Hriscanstvo. Nije Hriscanstvo ici okolo i napadati druge ljude i zajednice nazivajuci ih kurvom, pedofilima, paganima kanibalima i satanistima, vec pokazivati lepotu zivljenja sa Hristom, isticati dobra dela i primere koji podsticu ljude da budu bolji, a ja takve koji napadaju druge vise necu slusati! Sve do jednih cu da ih blokiram ili odem sa foruma!

Tada bi sigurno primao na forum samo protivnike Adventista, svedoka, Ellen White, Milera, Russela...itd..

Mozda bi i promenio naziv foruma, i od tada bi se zvao "Rimokatolici i Pravoslavci protiv svih"

Vi ste slepci! Ne vidite sami sebe!

Sto rece Hristos - "izvadi brvno iz oka svojega, pa ces tada videti kako da izvadis trun iz oka brata svojega"!

Vi ne vidite sebe, a ono sto radite je jednako onome sto radi Slap. Vi ste cak i gori od njega, samo niste u mogucnosti sebe da vidite, jer vas pogled ne dopire dalje od nosa..

Hvala Bogu ja nepristrasno sagledavam situaciju, jer sam bio na obe strane. I znam koliko vas to sve boli sta ko pise, ali vi niste objektivni. Vi ste sami izazvali Slapa da to pise, jer ste ovde i sirom interneta nepresrano pisali o "crkvi kurvi"!

Slap vam nista nije kriv, vec ste vi sami radili protiv sebe, umesto da ste pricali o Hristu, ljubavi dobrim delima i podsticali ljude da budu bolje osobe! Umesto toga, ono sto ste vi propovedali je "govor mrznje" a ne Hriscanstvo!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tako je Mire.
Niko ne treba nikog da napada ili pise o tudjem ucenju u negativnom smislu, vec ako nesto i pomene - da to bude u duhu tolerancije, a potom da iznese svoj stav, pa svideo se nekim ili ne, ili njemu tudji.
I onda druga tema.

A ne " ti svetkujes subotu, ti si otpad, Elen White plagijatorka, pape kurvari, ovi ovakvi, ovi onakvi...itd.."

Ko to moze da cita i slusa.

Ja sam za reformu, pa ako ima jos neko, nek podrzi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tako je Mire.
Niko ne treba nikog da napada ili pise o tudjem ucenju u negativnom smislu, vec ako nesto i pomene - da to bude u duhu tolerancije, a potom da iznese svoj stav, pa svideo se nekim ili ne, ili njemu tudji.
I onda druga tema.

A ne " ti svetkujes subotu, ti si otpad, Elen White plagijatorka, pape kurvari, ovi ovakvi, ovi onakvi...itd.."

Ko to moze da cita i slusa.

Ja sam za reformu, pa ako ima jos neko, nek podrzi.

Ja podrzavam promenu, ali je problem sa pojedincima, ili grupom pojedinaca, koji su umislili sebi da im je duznost da razotkrivaju "crkvu kurvu"!

To ne pomaze nikome! Ono sto pomaze ljudima jeste da nauce kako da zive Hriscanskim zivotom, kako da budu bolji ljudi, kako da se ophode prema svojim bliznjima, roditeljima, zeni i deci, kako da se suoce sa zivotnim problemima, jednom recju kako da vole i da budu voljeni! Ljudi traze nadu, utehu, a sta im takvi daju, samo im pune glavu mrznjom i kako je neko idolopoklonik, kurva, pedofil, satanista, samo usmeravaju njihov pogled na ruzno umesto na lepo tj. na Hrista!

I sta takvi ljudi mogu postati, pretvaraju se u ono sto posmatraju!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pa neke cinjenice stoje, i prisutne su svuda, u svim crkvama.
Ali, ne treba ih prenaglasavati, i stalno na njima potencirati.

Ipak, kad bolje razmislim, mi nikada ne mozemo u vecini stvari da se slozimo.

Mozda bi neki ekumenista imao suprotan stav, i zanemarivao ono sto odvaja, jer je njegov stav da su sve crkve Bozje, pa mozda sa svima moze da se slozi.

Ali, recimo - ja imam sasvim suprotan stav, da su spasenje i istina u jednoj crkvi, i da covek jedino moze biti spasen prihvatanjem te istine.
Jer ako su istina i crkva jedne, onda je i Duh jedan, i on deluje u toj crkvi, i ni u jednoj drugoj, i kroz tu jednu istinu.

Ali, i ako je to moj stav, ja se ne moram sumanuto boriti protiv drugih, i besomucno pisati 24 casa protiv drugih.

Iznecu svoj stav, biblijske dokaze, i idemo dalje.

Tesko je u toj razlicitosti izbeci sukobe, i to je cak ne moguca misija za pojedine.

Ali, treba se truditi, i raditi na tome.

Natrag