Sve sto si napisao je pogresno.
Osim sto Tripo jeste malo bio preterao, i ti sam znas da sam ga ja savetovao da to ne cini.
Ja sam cak ovorio i temu, ili cak dve, o smirivanju situacije, zajednickim molitvama, a neko je poput DarthShonea izjavio - da je to lepo, ali da ce on nastaviti po starom.
Tebi svaka cast, i Antoniji, ali Stvarnoslap i DarthShone su ovde samo sa ciljem da lazuci blate i Adventiste, i Ellen White, pa i druge.
To moj cilj nije, niti ja imam tu opsesiju i potrebu, niti to bilo gde cinim.
Tripa jesam podrzao, ali tek u poslednjih par dana, kada sam video koliko lazi se ovde iznosi protiv Adventista i Ellen White, i to otvarajuci se nove teme iskljucivo za napad na Adventiste, i Ellen White, i jesam napisao da posto je tako "TRIPO SAMO NAPRED PROTIV BEZBOZNIKA"
Od kad nema rukovodstva, odnosno 'urednistva foruma - svi rade sto im je volja, i zloupotrebljavaju tu situaciju.
Ja nikog ne napadam, mogao sam i ja da budem bezobrazan pa da otvaram bezbroj tema protiv adventista. Ali to nije evandjelje. Dobra vest je ono sto mora da se propoveda, a to je ucenje o Hristu o ljubavi prema bliznjima, o pobedi nad grehom, o milosti, postenju i dobrim delima.. Sve ostalo je isprazno i ne doprinosi nicemu osim sto stvara mrznju i sukobe. To zelim da cujem, a ne da neko nekoga napada.. Meni je stvarno muka, bilo da neko napada adventiste, nas ili bilo koga drugog.. To Hriscanin ne treba da radi, i ko god to radi on velica svoju crkvu a ne Hrista..
Evo ga, slap otjerao Jovana sa foruma, nema ga nekoliko dana. Sad kad nema još i tripa, neće više biti rasprava - forum mrtav. Pustimo slapa i dartha onda da sami pišu, da vidimo kako će teći dalje rasprava.
Nije Slap nikog oterao, ne izmisljaj. Njemu je dosta takvih kao sto su Tripo i slcini (ne volim ni da ga pominjem), i znam da ako je on otisao to je zbog Tripa, pricali smo privatno.. A Slap i Jovan su sasvim lepo diskutovali dok nije dosao ovaj gospodin da ponovo napada.. Forum je istina mrtav bez ratovanja, jer sve se svelo na sukob oko toga cija je crkva kurva. A ko ovo sve potencira nego Tripo? (i njemu slicni).
Zanimljivo je da vi to ne vidite, i samo krvite Slapa za situaciju, jako ste pristrasni.. Pa nije Slap taj koji je to potencirao, nego je on otvorio temu posto sto je ovaj po stoti put ponovio kako je katolicka crkva kurva!
Sta je mogao, ovaj ga je izazvao!
Iskreno, ja cu otici sa foruma, ili cu blokirati takve koji to rade, jer meni je stvarno vise muka da slusam ko je kurva ko je idolopoklonik ko je paganin, umesto da pricamo o Hristu o ljubavi o milosti, spasenju, i dobrim delima..
Gde su nestale lepe teme?
Izgleda ih odavno nema, a nema ih zbog takvih koji potenciraju sukobe i hoce da svoju sektu istaknu..
Rekao sam, svako ko tudju zajednicu naziva "kurvom" time velica svoju sektu. Takav ne velica Hrista, niti zna sta je Hriscanstvo. Nije Hriscanstvo ici okolo i napadati druge ljude i zajednice nazivajuci ih kurvom, pedofilima, paganima kanibalima i satanistima, vec pokazivati lepotu zivljenja sa Hristom, isticati dobra dela i primere koji podsticu ljude da budu bolji, a ja takve koji napadaju druge vise necu slusati! Sve do jednih cu da ih blokiram ili odem sa foruma!
Tada bi sigurno primao na forum samo protivnike Adventista, svedoka, Ellen White, Milera, Russela...itd..
Mozda bi i promenio naziv foruma, i od tada bi se zvao "Rimokatolici i Pravoslavci protiv svih"
Vi ste slepci! Ne vidite sami sebe!
Sto rece Hristos - "izvadi brvno iz oka svojega, pa ces tada videti kako da izvadis trun iz oka brata svojega"!
Vi ne vidite sebe, a ono sto radite je jednako onome sto radi Slap. Vi ste cak i gori od njega, samo niste u mogucnosti sebe da vidite, jer vas pogled ne dopire dalje od nosa..
Hvala Bogu ja nepristrasno sagledavam situaciju, jer sam bio na obe strane. I znam koliko vas to sve boli sta ko pise, ali vi niste objektivni. Vi ste sami izazvali Slapa da to pise, jer ste ovde i sirom interneta nepresrano pisali o "crkvi kurvi"!
Slap vam nista nije kriv, vec ste vi sami radili protiv sebe, umesto da ste pricali o Hristu, ljubavi dobrim delima i podsticali ljude da budu bolje osobe! Umesto toga, ono sto ste vi propovedali je "govor mrznje" a ne Hriscanstvo!