Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo su na sudu svedocili ljudi pod zakletvom, i to verujuci ljudi.. Slucaj je opisan i u novinama... Mogu vikati da ovo nije istina, ali gde ima dima ima i vatre..

Ovdje je sve jasno. Riječ je o sudskom postupku, a novine su objavile sve što su dobili od suda. Dakle, bespredmetno je uopće pitati koliko je to autentično. To je toliko autentično da ne može biti autentičnije. A što saznajemo iz toga sudskog spisa? Saznajemo da su se mjesecima, a možda i godinu i više vremena, ovi pioniri Adventizma sedmog dana okupljali na orgijanja. Očito je ovo subotarska sekta uspjela sakriti i skoro 150 godina kriti, a onda je to jedan adventist kopajući po njihovim arhivama 1986. godine naletio na taj novinski članak. Kad je već otkrio, više čovjek nije mogao naprosto zanijemiti. Nažalost, manje od par postotaka adventista uopće zna za ovo, da im je sekta začeta i rođena u orgijama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovdje je sve jasno. Riječ je o sudskom postupku, a novine su objavile sve što su dobili od suda. Dakle, bespredmetno je uopće pitati koliko je to autentično. To je toliko autentično da ne može biti autentičnije. A što saznajemo iz toga sudskog spisa? Saznajemo da su se mjesecima, a možda i godinu i više vremena, ovi pioniri Adventizma sedmog dana okupljali na orgijanja. Očito je ovo subotarska sekta uspjela sakriti i skoro 150 godina kriti, a onda je to jedan adventist kopajući po njihovim arhivama 1986. godine naletio na taj novinski članak. Kad je već otkrio, više čovjek nije mogao naprosto zanijemiti. Nažalost, manje od par postotaka adventista uopće zna za ovo, da im je sekta začeta i rođena u orgijama.
Znam za ovaj tekst, ja sam ga ranije postavio.
Ali kazem, ne vredi, oni za sramotu ne znaju! nicega se ne stide. Nastavice da lupaju, kolicinski da bombarduju i postavljaju djubre da nadjacaju kolicinom djubreta koja se moze postaviti! Meni je ovo degutantno..

Ako nista nisu naucili do sada, da ovakve teme nemaju nikakvu teolosku tezinu, i da je ovo sto rade mac sa dve ostrice i da im se moze vratiti, onda i zasluzuju da im se tako odgovori! Pa neka kukaju kako su "napadnuti"! Sve same lazi. Jadni oni! Kao su napadnuti? Pa sta oni rade ne samo na ovom forumu nego i sire, da ne pricam! Evangelizacija im je u "opisu posla" a ona obuhvata i prosipanje djubreta! Svuda i na svakom mestu gde se zateknu!

Pazi "evangelizacija" nije za njih govor o Hristu nadi spasenju i ljubavi, nego je prosipanje djubreta za njih evandjelje! I naravno napad na katolicku crkvu!

Boze me sacuvaj!

Ako je to evandjelje, hvala im!

Ma bre, necu vise da slusam takve stvari!
Sve cu ih blokirati!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pazi "evangelizacija" nije za njih govor o Hristu nadi spasenju i ljubavi, nego je prosipanje djubreta za njih evandjelje! I naravno napad na katolicku crkvu!

brate, kako ne shvataš. Da bi jednu laž (da je shabat obavezan za Hrišćane) mogli da prodaju naivnima, oni moraju da napadaju Crkvu. I to ne napadaju samo Crkvu zapada, nego i Istoka (istoj onaj mentalni bolesnik Petrović krade vernike nudeći nekakvo "pravoslavlje za početnike").

Shvataš li da moraju da napadaju. Moraju, jer nema drugog načina da se antievanđelje (a učenje svih tih sekti jeste antievanđelje) prikaže "ispravnim". Jednostavno nema.

Ocrni nosioca Evanđelja, otvorio si put antievanđelju.

Ako je to evandjelje, hvala im!

Prtoblem je što to i nije evanđelje. Nikako ne može biti:

Evanđelje je samo jedno
Čudim se da od Onoga koji vas pozva na milost Kristovu tako brzo prelazite na neko drugo evanđelje, 7 koje uostalom i ne postoji. Postoje samo neki koji vas zbunjuju i hoće prevratiti evanđelje Kristovo. 8 Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet! 9 Što smo već rekli, to sad i ponavljam: navješćuje li vam tko neko evanđelje mimo onoga koje primiste, neka je proklet.
10 Doista, nastojim li ovo pridobiti ljude ili Boga? Ili idem li za tim da ljudima ugodim? Kad bih sveudilj nastojao ljudima ugađati, ne bih bio Kristov sluga.

A sv. Apostol Pavle, ovde piše upravo jer su neki nudili "evanđelje" koje je navodno zahtevalo obrezanje i shabate.

Da li je sada jasno o čemu se radi i zašto oni moraju da pljuju i napadaju? Da li je sada uopšte jasno (ne tebi, svima nama) o kakvom se tu kultu radi?

Pobogu, pa onaj njihov kome su usta prepuna kurvi, ovde na forumu u potpisu ima citat upravo iz poslanice koja kult u koji je poverovao i koji nameće, proklinje!!!

Ma bre, necu vise da slusam takve stvari!
Sve cu ih blokirati!

Upravo zato sam ih i ja blokirao.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, Mire, sve znas da nije istina sto si mi pripisao, i namerno prelazis preko savesti.

Ali, to je tvoja stvar.

Podrzavaj i dalje Stvarnoslapa, i pridruzi mu se, sto vec jesi.

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, Mire, sve znas da nije istina sto si mi pripisao, i namerno prelazis preko savesti.

Ali, to je tvoja stvar.

Podrzavaj i dalje Stvarnoslapa, i pridruzi mu se, sto vec jesi.

Pozdrav!
Ma odvrarni ste! To nije evandjelje, to je pljuvanje, ja ne mogu vise da slusam vase gadosti, vec mi je muka. To je uvreda za svakog normalnog i pristojnog coveka!

Slap ne bi ovo ni pisao, nego ste vi ponovo poceli sa uvredama - "kurva ovo kurva ono..", i sad vam je kriv Slap?

Nije problem u Slapu, vec u vama! Vi ne mozete da cutite! Slap vas nije dirao, nego je pisao sa Jovanom na onoj temi dok se opet nije pojavio vas kolovodja Tripo da vice "kurva kurva.."

I sad ga ti podrzavas! Pa vi ne mozete da cutite, u opisu vaseg posla je da napadate ko ose! Vi bi se i medjusobno pobili kakvog ste duha, i jeste!

I taman se diskusija pocela vracati u normalu, kad ono, opet se pojavio kolovodja?

Ma Slap je kriv i sto ste nas napali? Kako da ne! Vi menjate teze, napadate nas i onda tvrdite da smo mi vas napali!

Pa sta ocekujes? Da ne otvara teme protiv vas? Pa ovaj vice svo vreme "katolicka crkva kurva" (bar jedno 100 puta je ponovio) i Slap onda otvori temu o "adventistockoj kurvi"!

I sta sad? Jel te to mozda vredja? I treba da te vredja! Jel vi to nama radite svo vreme na ovom forumu!

I zato sam rekao, odvratni ste, i sve cu vas na kraju blokirati! Jer nemate postenja! Necu vise da citam te vase gadosti!

A Slap, jeste, istina da ne bi trebalo da pise sve ovo, ali kojeg izbora covek ima pored vas takvih?

Vi nista drugo i ne znate da pisete osim da je crkva "kurva"!

Bolestina!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja Tripa nisam zvao, sam se ukljucio, i svako ima pravo da pise na forumu.

A sto se tice Stvarnoslapa, oduvek je taj pisao i napadao, i kad je Tripo bio tu, i kada nije.

A ti ga podrzavaj, i pripisuj njegova dela drugima.

Kad tako cini, onda neka cini to isto i Tripo.

Ja nisam za to, ali posto neko ovde ima bolestan poriv za tim, onda i te kako treba i Tripo, i to sto vise, jer sto bi vi to cinili a Tripo ne.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja Tripa nisam zvao, sam se ukljucio, i svako ima pravo da pise na forumu.
Ti ovo podrzavas, nikad nisi ni prestao.. Oblizujes se kada vidis kako on maltretira!

A sto se tice Stvarnoslapa, oduvek je taj pisao i napadao, i kad je Tripo bio tu, i kada nije.

On tako pise jer vi na svakom forumu radite isto i pisete isto, i coveku je dosta. Zato ne mogu da ga ukorim!

Kad tako cini, onda neka cini to isto i Tripo

Podrzdavas ga znam! Radujes se tome i to je odvratno!

A Slap nije prvi poceo, to vase pisanje o "crkvi kurvi" je sirom celog interneta! Normano je da je covek doziveo transformaciju kad mu svuda vredjate i nazivate crkvu "kurvom", sigurno je u pocetku pisao lepo, ali kad je video sta radite promenio se! Tako i Elizabeta je pisala lepo cak podrzavala adventiste, ali kad je videla sta radite smucilo joj se.

Rekao sam, nije Slap problem, nego vi!
I ovde na forumu se u pocetku pisalo lepo, dok nisu dosli vasi da pljuju i nazivaju crkvu kurvom, to se vidi kada se prelista forum! Ja ne lazem!

Ne mozete vi crkvu nazivati kurvom i onda tvrditi kako vas neko proganja!

Ja nisam za to, ali posto neko ovde ima bolestan poriv za tim, onda i te kako treba i

Bolestan potiv je kod vas, nije to moj Slapov ili Soneov poriv! To se vidi sirom celog interneta, na svim forumima, i meni je muka od toga, to je odvratno i bolesno sta radite!

Meni se vise smucilo, odvratnost do odvratnosti, ni stida ni srama nemate da nas optuzujete kako vas napadamo a vi napadate!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bolestan potiv je kod vas, nije to moj Slapov ili Soneov poriv!

Bolestan poriv????

Ah, pa da, mi smo sada bolesni jer smo se usudili da iznesemo istinu o pseudo hrišćanskom kultu...

Ne, nismo mi bolesni, mi samo i isključivo samo dekonstruišemo kult koji sebe lažno predstavlja kao hrišćanski, dok sa Hrišćanstvom nikakve veze nema, niti je ikada imao.

Zar treba da ćutimo a da oni, svugde i na svakom mestu love duše? Zar treba da ćutimo kada papagajski ponavljaju svoje sotonske optužbe, prikazujući sebe kao nekakve "izvorne hrišćane"? Zar treba da dozvolimo da Hrišćanstvo predstavljaju sluge lažnog boga, sledbenici američke sekte nastale u orgijalištu?

To treba da dozvolimo i da se, da bi njih umilostivili, povučemo i ćutimo?

Zar treba da greh slavimo, anatemu tolerišemo, da se oni ne bi našli "povređenima"?

Ujedno, naša se teologija ne zasniva na pljuvanju unaokolo... kao što se njihova nakarada od "teologije" na tome zasniva.

Dakle, ko je koga prvi napao? Ko bez napada i izazivanja ne može, jer ponavljam samo na taj način može da privuče žrtve?

Mi?

NE, nego upravo oni, subotari.

Rasprava o Budizmu, eto njih, rasprava o islamu, eto njih, rasprava o Hrišćanstvu, eto njih... i svugde sebe predstavljaju kao "poznavaoce", i "Hrišćane"...

A mi, mi smo šta?

"Bludnici, pagani, kanibali, pijandure, smrdljivci, takav nam je duh, krvoloci, i ne sledimo Bibliju..."

Laži, laži, budalaštine, kontra znanje, pravoslavcima uvaljuju nekakve priručnike, sebe predstavljaju "biblijskim pravoslavcima", mažu i varaju, igraju na antikatolički sentiment.... dok ne zadobiju "poverenje" a onda udaraju i po pravoslavnima, ismevajući se nesrećama, prozelitiraju, pljuju....

Katolike direktno napadaju, monofizite takođe... svi su "zlo nad zlom" samo su oni "ispravni"...

Upravo zato, da se ne dozvoli da mnoge povuku u svoj sotonski koven. Da mnogi zbog toga ne pogube duše. Dekonstruisaćemo njihov kult, na svakom mestu, na sve načine.

"Čudim se da se tako brzo odvraćate od onoga koji vas je pozvao Hristovom blagodaću, na drugo evanđelje, 7 koje nije drugo evanđelje, samo ima nekih koji vas zbunjuju i žele da izvrnu evanđelje o Hristu. 8 Ali ako vam čak i mi, ili anđeo sa neba propoveda evanđelje različito od onoga koje smo vam mi propovedali, neka bude proklet. 9 Kao što smo pre kazali i sad opet velim: ako vam ko propoveda evanđelje koje se razlikuje od onoga što ste primili, neka bude proklet. 10 Da li ja sad ljude uveravam ili Boga? ili nastojim da ugodim ljudima? Kad bih još ljudima ugađao, Hristov služitelj ne bih bio. Gal 1 6-10

Kanon Sabora Laodkijeskog takođe proklinje - anatemiše veru subotarsku.

Dakle.

Anathema su. Hrišćani nisu.

Da ne govorim o tome da ni PIsama nemaju, kao što to lepo kaže Tetrulijan u svom Contra Haereticum

Poslednja izmena:
Natrag