Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Reci ces sad kad si sateran u cosak! Reci ces da ima i kod vas toga!

Ne vredi i da kaže. Shvati brate, ne radi se o tome da li i kod njih ima ovakih ili onakvih.

Radi se o tome da oni sebe prikazuju "svecima" i pravednicima jer ih navodno pere "Bibličarenje" i subote...

Shvataš li poentu.

Tako radite i kad crkvu pravite satanistickom, masonskom, paganskom, pedofilskom.. Nazivate nas zivotinjama, kanibalima, kurvama.. Tvrdite da saradjujemo sa vlastima i bavimo se politikom, a sve to isto i vi radite! Sve isto imate!

Imaju oni i mnogo gore.

Mnogo gore. Isto kao i Farseji koji su se svojim poznavanjem Pisama koristili da se "ovajde" kod mladih udovica. ***

*** Pod "ovajđivanjem" podrazumevam kako uzimanje nasleđa, tako i seksualne vratolomije.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jer tu mislis na papsku pedofiliju, silovanje dece, sudske procese svestenicima za ova dela, zrtvovanje dece satani u kultu ritual 9 kruga..itd..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A.S. Bartlett, svjedok pod zakletvom: Jučer sam vidio zajedno gospodina Joel Doore i gospodina Loton Lambert-a i otišao sam do njih. Čuo sam Doore-a kako mu je rekao da je starješina White bio u spavaćoj sobi s gospođicom Baker. Također sam čuo Doore-a koji je rekao da se čula buka u spavaćoj sobi.

Dakle, orgijališre im je rodilište.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ha, ha.
Bio u sobi sa Gospodjicom, i cula se buka.

Mozda se uplasila, pa su zajedno jurili misa ispod kreveta i komode.

Ali da ne pravimo vic, to se svuda moze desiti.
Coveka povuce strast, i on ucini preljubu.

To je slucaj u svim crkvama.

Razlika je u tome - sto Rimokatolici to rade sa decom.

A i u Pravoslavlju je bilo vise takvih afera sa decom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A.S. Bartlett, svjedok pod zakletvom: Jučer sam vidio zajedno gospodina Joel Doore i gospodina Loton Lambert-a i otišao sam do njih. Čuo sam Doore-a kako mu je rekao da je starješina White bio u spavaćoj sobi s gospođicom Baker. Također sam čuo Doore-a koji je rekao da se čula buka u spavaćoj sobi.

Nemoj tako Slape, možda je "otac" White malko "bučnije" molio sa gđicom Baker... Tko zna, možda je gđica Baker imala "đavole", pa ih je "otac" White "isterivao"...

Naravno, sarkazam na stranu, ali se zaista može govoriti o klasičnoj američkoj sekti, tačnije kultu, čiji licemerni osnivači koriste Sveto Pismo i posednutost istim da bi zadovoljavali svoje karnalne nagone. ***

Uostalom, nikako se ne sme zaboraviti da je iz istog miljea, kolevke, iznikao i Alfred Kinsey (Metodista, kao i Ellen Gould Harmon, udata White) , čije je "delo" i te kako začelo Kulturu Smrti, čiji sluge su i ono što sebe naziva "crkvom čekalaca (adventista) sedmog dana" .

*Prvi znak satanskog uticaja je spajanje, tačnije korišćenje Svetog Pisma, vere, za izazivanje i zadovoljavanje seksualnog nagona.

Dakle, orgijališre im je rodilište.

Catharoi, ili Perfectii poznatiji i kao zapadni Bogumili su svoje preziranje materijalnog sveta iskazivali tako što su odbijali da nose oružje, ne jedenjem mesa, izbegavanjem alkohola, pobačajima (koji su u ono vreme izazivali i smrt žene koja bi se odlučila na takav korak), ali i slobodnim i česti orgijama. Naime verovali su da se protiv greha treba boriti grehom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Opis puzanja po podu koje se dogodilo u kući kapetana Johna Megquirea u Maine, ostavio nam je dopisnik Norveškog lista,ovako: Rijetko sjede u bilo kojem drugom položaju osim na golom podu. Žena na sastanku kojem je prisustvovao spustila se na ruke i koljena i tako prepuzala prostoriju po čitavoj duljini. Muškarac, u istom položaju, slijedio ju je udarajući je povremeno glavom odostraga. Drugi se muškarac bacio u punoj dužini leđima na krevet, a u istom trenutku tri žene su ga obuhvatile svojim tijelima.
---------------
Na ovakvim događanjima je začeta i rođena subotarska sekta. Orgijalište joj je kolijevka.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da da.

Ti koji su ti to preneli, isti su lazovi kao i ti.

Kao sto su i u to vreme objavljivali razlicite lazi, pa je crkva nudila i nagrade onima koji ih dokazu.

A i ovde sam slusao razlicite gluposti, da Adventisti subotom ugase svetla i skace ko na koga stigne.

Vase crkve se na nicemu ne zasnivaju osim na lazima.

Kakve su vam to lazljive crkve.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Svjedok Loton Lambert, pod zakletvom:

G-đica Baker i jedan čovek su otišli u spavaću sobu - potom sam čuo da glas u sobi viče 'Oh!' Vrata su se otvorila - pogledao sam u sobu - ona je ležala na krevetu i držala ga; izašli su iz spavaće sobe grleći se, ona je skakala i gurala noge između njegovih. G-đica Baker je otišla do G. Doore-a i rekla, 'odbio si me ranije', on je rekao da jeste - onda su se poljubili - ona je rekla 'ovo je dobar osećaj' - upravo pre nego što su otišli u vodu da se krste, G-đica Baker je otišla u spavaću sobu sa čovekom koga su nazivali starešina White - video sam ga kako joj pomaže da se popne na krevet - svetlo se ugasilo i vrata su se zatvorila.
----------------------
Kao što vidite, okupljanja pionira Adventizma sedmog dana bila su notorna orgijanja. Dok su se jedni u prostoriji okupljanja valjali po podu, puzali i jedni drugima među noge gurali, neki od starješina su u susjednoj sobi spolno općili ovoga puta s izvjesnom Dorindom Baker, koja se jednako kao i Ellen White okolo vucala i u viđenjima u trans padala. Izgleda da je gospođici Dorindi Baker puno draže bilo valjanje po krevetu nego po podu. A u krevetu se "povaljala", vidjesmo gore, i sa starješinom Jamesom White-om.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Svjedok Loton Lambert, pod zakletvom:

G-đica Baker i jedan čovek su otišli u spavaću sobu - potom sam čuo da glas u sobi viče 'Oh!' Vrata su se otvorila - pogledao sam u sobu - ona je ležala na krevetu i držala ga; izašli su iz spavaće sobe grleći se, ona je skakala i gurala noge između njegovih. G-đica Baker je otišla do G. Doore-a i rekla, 'odbio si me ranije', on je rekao da jeste - onda su se poljubili - ona je rekla 'ovo je dobar osećaj' - upravo pre nego što su otišli u vodu da se krste, G-đica Baker je otišla u spavaću sobu sa čovekom koga su nazivali starešina White - video sam ga kako joj pomaže da se popne na krevet - svetlo se ugasilo i vrata su se zatvorila.
----------------------
Kao što vidite, okupljanja pionira Adventizma sedmog dana bila su notorna orgijanja. Dok su se jedni u prostoriji okupljanja valjali po podu, puzali i jedni drugima među noge gurali, neki od starješina su u susjednoj sobi spolno općili ovoga puta s izvjesnom Dorindom Baker, koja se jednako kao i Ellen White okolo vucala i u viđenjima u trans padala. Izgleda da je gospođici Dorindi Baker puno draže bilo valjanje po krevetu nego po podu. A u krevetu se "povaljala", vidjesmo gore, i sa starješinom Jamesom White-om.
Ovo su na sudu svedocili ljudi pod zakletvom, i to verujuci ljudi.. Slucaj je opisan i u novinama... Mogu vikati da ovo nije istina, ali gde ima dima ima i vatre..

Ja sam licno vidjao slicne stvari u adventistickoj crkvi, pa me ni ovo ne bi zacudilo..

U krajnjem, ako o njima novine lazu, onda i o nama lazu! Ali oni imaju dvostruke arsine..

Razumem zasto ih napadas, zasluzili su, ali to ne vredi, nista neces postici. Njih treba prepustiti jadu i bedi koju su sami izabrali..

Hristova crkva ce biti uvek pljuvana i prognjena, pobedu ce izvojevati jedino Hristos, ne vredi pisati, to sam sada shvatio. Odgovarati istom merom ne vredi, bolje je trpeti.. Njihov nemir i beda, gnev na crkvu i pljuvanje je govor ih sam odaje!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Po tvojim recima i tvrdnjama, ja kazem da je Tripo potpuno u pravu sto vas napada

Bas zato sam i reagovao, zbog toga sto si rekao. Smucili ste mi se vise.. Kako vas bre nije sramota da se pravite svecima a takvim gadostima se bavite? Podmecete drugima?Ti ga jos podstices da to radi? Fuj!

Kada bi mi svi Adventisti otisli sa foruma, vi bi nastavili po starom da napadate i lazete protiv Adventizma i Ellen White.

Slap nije ni pisao protiv adventista dok nije ponovo dosao Tripo. Pisali smo o teoloskim temama sa Jovanom svo vreme..

Slap zato i pise jer necete da stanete! Na svakom forumu pisete isto i napadate! Zagadili ste ceo internet napadima na nasu crkvu, lazuci!

A ti si toliko jadan, da nisi nista ni pisao o teologiji, nego si sada skocio dajuci Tripu podrsku da prosipa ponovo djubre, toliko si jadan da je to strasno!

Zasto to radis? Pa da bi te ostavio na miru, da te ne bi napadao za golove.. Strasno!

Ali sada vidim da je Tripo u pravu, i da treba sto vise da to cini.

Jadan si i ti on, vi i jeste zasluzili da vas neko zestoko napadne. Ja sam vas uvek stedeo, ali vi ste prevrsili svaku meru.. To sto radite je toliko odvratno da mi se vec povraca! Izigravate tu nekakve nevine zrtve, izvrcete sve receno, kao da vas neko napda i laze na vas! Sta izmisljate bre!

Pa vi uzivate u ovakvim temama! Vi volite da se svadjate!

Necu vise pisati ni tebi ni njemu, ako je Jovan rad da razgovara o teologiji, ali sa vama odvratnima, necu vise da imam nista! Vi i niste adventisti, vi ste ruglo!

Poslednja izmena:
Natrag