Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To treba da dozvolimo i da se, da bi njih umilostivili, povučemo i ćutimo?

Kada bi drzali govore o Hristu, pisali o Hristu o poucnim primerima o spasenju o pobedi nad grehom.. Niko ne bi ni morao da iznosi ovakve stvari! Na ovom forumu bi bila milina pisati.. Ali oni to ne rade, mahom svi oni insistiraju na "crkvi kurvi" i to im je osnova teologije! U tome je osnovni problem!

Zasto Jovana niko ne ukorava, premda je adventista? Zato sto on ne napada crkvu, desi se i njemu po koji ispad sto je i normalno, ali ne ovakav kao njima!

Dakle, ko je koga prvi napao? Ko bez napada i izazivanja ne može, jer ponavljam samo na taj način može da privuče žrtve?

Napadaju svo vreme - te mi smo pagani, idolopoklonoci, kanibali, ubijamo decu, vavilonci, pedofili, satanisti, masoni, zivotnje, lazljivci, progonitelji, mrzitelji, hulnici, a crkva nam je "kurva" koja jase na skerletnoj divljoj zveri, kurva se sa carevima zemaljskim, a papi na celu pise 666, on sedi na stolici sa obrnutim krstom, na palici mu je zmija, na ikonama budisticki simboli, imamo pentagrame i trouglove u crkvama i na slikama, praktikujemo spiritizam, imamo kult mrtvih, verujemo u paganski koncept besmrtnosti duse, sveci su nam bogovi, a marija majka Bozja je Izida paganska boginja...

Ne mogu sve da nabarajam, te njihove odvratne napade i lazi, i onda kazu - mi njih napadamo!

Cist bezobrazluk, i pokvarenost! Oni nas napadaju svo vreme i onda kazu da mi njih napadamo!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kada bi drzali govore o Hristu, pisali o Hristu o poucnim primerima o spasenju o pobedi nad grehom.. Niko ne bi ni morao da iznosi ovakve stvari!

Problem je što oni Hrista i ne poznaju. Sve i da govore o Hristu, šta bi mogli da iznesu a da blasfemija nije? Šta?

Hrist subote svojima zapovedio nije, Hrist nigde za sebe nije rekao da je "anđeo" Mihael.....

Sve što o Hristu oni govore, ili što bi mogli govoriti, Hrist nije....

Dakle, i da ne napadaju, da ne pljuju... Hrišćanima se zvati ne bi mogli, niti bi se sa njima imalo o čemu raspravljati.

Shvati, napadi koje oni vrše, tu su samo da bi se oni prikazali "ispravnima", jer da tih napada nema, nikome, ponavljam, nikome svog "Hrista" ne bi mogli nametnuti. Svako sa iole malo soli u glavi bi ih dekonstruisao, postavljajući im pitanja.

Naime, nemoguće je pomiriti Hrista koji je za nas Bog, sa "Hristom" koji je stvorenje. Nemoguće je pomiriti Hrista koji za sebe kaže da je Adonai sa "Hristom" koji subote naređuje? Kako pomiriti Hrista koji je u Ocu i Otac u Njemu sa "Hristom" koji čeka 1800 godina u predsoblju, koji je "ćata"...?

Nikako.

I upravo zato i napadaju, pljuju....

Upravo zato sa njima razgovora, čak i da ne napadaju, lažu i muljaju, NEMA.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo zato sa njima razgovora, čak i da ne napadaju, lažu i muljaju, NEMA.
Ma dosta mi je vise njih, da slusam njihove lazi i napade, zutu stampu. To je cist bezobrazluk.. Napadaju i onda tvrde da neko njih napada. To moze samo bolestan ili pokvaren raditi.. Izazovu, nazovu crkvu "kurvom" pa onda idu okolo i vicu kako su progonjeni..

Ne nisu oni progonjeni, sve je laz!

Nikakvi sveci i izabranici nisu, jer da jesu pisali bi jedino o Hristu i spasenju, a ne da sektu velicaju! Niko ih ne progoni zbog Hrista, vec sto u sektu uvlace.. A ko se sektom hvali taj nije Hristov, i taj je zemaljski, ili ko se osnivacem hvali!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
To je samo reakcija na reakciju. slap je itekako bezobrazan, i ako nekad nešto napišem protiv RKC, to je zbog njega. Prvo on nešto napiše, i onda sam ga nazvao lonac, i onda kad on odgovori, nadoveže se Darth i tako da sam ga nazvao poklopac, jer uvijek piše iza leđa, ne citirajući mene. Nego i ja sam slapa upitao zašto ne piše duhovnim temama, npr. kako ti veliš mire - kako pobijediti grijeh, kako postati duhovniji. Sad ću ti napisati zašto - jer njegova životna misija je pisati protiv adventista. Na svim forumima na kojima je bio samo je pisao o adventistima i EGW i to godinama. Bio je kod institucije iz Cetinja, pa je bio na adv. forum svetlostistine, i na desetinama drugih. Uvijek jedno te isto piše - on pojma nema o duhovnim temama, on ni ne zna što je duhovnost. On veli da sam ja neki borac protiv RKC i tako....pa ja ne visim na katoličkim forumima tamo soliti im pamet, kako on to radi. Laodikeja isto zna pisati o duhovnim temama, ali i on reagira nekad naprasno zbog slapa i dartha. Ne možeš samo jednu grupu napadati, a drugu braniti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To je samo reakcija na reakciju. slap je itekako bezobrazan, i ako nekad nešto napišem protiv RKC, to je zbog njega.

Zašto sam bezobrazan? :) Što se nisam divio vama subotarima? Podsjeti me, čime ste tob mene fascinirali zbog čega bih se trebao vama diviti. A ja ću podsjetiti tebe, kada sam došao na ovaj forum (ljeto 2014.) tu su bile hrpetine vašeg smeća kojim ste nasrtali na Kristovu Crkvu. I još ću te podsjetiti na jednu važnu stvar. Kada vi pišete stvari od kojih se čovjeku želudac okreće, i kada ja pišem stvari od kojih se čovjeku želudac također okreće, te dvije stvari su još uvije različite "k'o nebo i zemlja". Jer, vi u svojim napadima na Crkvu u pravilu koristite "protestantske laži", a argumenti koje ja navodim su naprosto činjenice. Evo ti najnoviji primjer baš na ovoj temi - naprosto je činjenica da vam je sekta začeta i rođena u orgijanjima.

Sad ću ti napisati zašto - jer njegova životna misija je pisati protiv adventista. Na svim forumima na kojima je bio samo je pisao o adventistima i EGW i to godinama.

Nisi posve u pravu. Jedna od mojih misija je razotkrivanje laži. Zbog toga ste vi subotari predmet mojih opservacija.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti ovo podrzavas, nikad nisi ni prestao.. Oblizujes se kada vidis kako on maltretira!

On tako pise jer vi na svakom forumu radite isto i pisete isto, i coveku je dosta. Zato ne mogu da ga ukorim!

Podrzdavas ga znam! Radujes se tome i to je odvratno!

A Slap nije prvi poceo, to vase pisanje o "crkvi kurvi" je sirom celog interneta! Normano je da je covek doziveo transformaciju kad mu svuda vredjate i nazivate crkvu "kurvom", sigurno je u pocetku pisao lepo, ali kad je video sta radite promenio se! Tako i Elizabeta je pisala lepo cak podrzavala adventiste, ali kad je videla sta radite smucilo joj se.

Rekao sam, nije Slap problem, nego vi!
I ovde na forumu se u pocetku pisalo lepo, dok nisu dosli vasi da pljuju i nazivaju crkvu kurvom, to se vidi kada se prelista forum! Ja ne lazem!

Ne mozete vi crkvu nazivati kurvom i onda tvrditi kako vas neko proganja!

Bolestan potiv je kod vas, nije to moj Slapov ili Soneov poriv! To se vidi sirom celog interneta, na svim forumima, i meni je muka od toga, to je odvratno i bolesno sta radite!

Meni se vise smucilo, odvratnost do odvratnosti, ni stida ni srama nemate da nas optuzujete kako vas napadamo a vi napadate!

Sve sto si napisao je pogresno.

Osim sto Tripo jeste malo bio preterao, i ti sam znas da sam ga ja savetovao da to ne cini.

Ja sam cak ovorio i temu, ili cak dve, o smirivanju situacije, zajednickim molitvama, a neko je poput DarthShonea izjavio - da je to lepo, ali da ce on nastaviti po starom.

Tebi svaka cast, i Antoniji, ali Stvarnoslap i DarthShone su ovde samo sa ciljem da lazuci blate i Adventiste, i Ellen White, pa i druge.

To moj cilj nije, niti ja imam tu opsesiju i potrebu, niti to bilo gde cinim.

Tripa jesam podrzao, ali tek u poslednjih par dana, kada sam video koliko lazi se ovde iznosi protiv Adventista i Ellen White, i to otvarajuci se nove teme iskljucivo za napad na Adventiste, i Ellen White, i jesam napisao da posto je tako "TRIPO SAMO NAPRED PROTIV BEZBOZNIKA"

Od kad nema rukovodstva, odnosno 'urednistva foruma - svi rade sto im je volja, i zloupotrebljavaju tu situaciju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Nema urednika, na svim temama se piše off topic - uzastopni postovi, vrijeđaju se sagovornici, i to samo zbog toga što drugačije vjeruju. Jednom rječju anarhija. Je li iko pisao vlasniku foruma, zašto ovdje nema urednika?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nema urednika, na svim temama se piše off topic - uzastopni postovi, vrijeđaju se sagovornici, i to samo zbog toga što drugačije vjeruju. Jednom rječju anarhija. Je li iko pisao vlasniku foruma, zašto ovdje nema urednika?

Ne znam.

Ja nisam, ali sam prijavio par komentara gde je bilo uvreda.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Ne znam.

Ja nisam, ali sam prijavio par komentara gde je bilo uvreda.

Evo ga, slap otjerao Jovana sa foruma, nema ga nekoliko dana. Sad kad nema još i tripa, neće više biti rasprava - forum mrtav. Pustimo slapa i dartha onda da sami pišu, da vidimo kako će teći dalje rasprava.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisi posve u pravu. Jedna od mojih misija je razotkrivanje laži. Zbog toga ste vi subotari predmet mojih opservacija.

Upravo je to i moja misija. No mete su nam možda unekoliko različite.

Ja se naime ne zadržavam samo i isključivo samo na subotarima. Tu su i Raselovci, muhamedanci. Svi koji Krista stvorenjem prikazuju.

Naravno, postaviće oni, u svojoj subotnjoj aroganciji pitanje zašto samo njih, a ne recimo i budiste, šintoiste, hinduiste i slične...

Pa da im odgovorim.

Ni jedna od tih religija, ako već i negira Krista, tačnije ne poznaje Ga, ne predstavlja sebe Kršćanskom niti se klanja "Holly Bible"...

Dakle. Primarna misija nas Kršćanaje je onima koji Krista ne poznaju, navestiti Ga, a one koji sebe Kršćanima nazivaju, a Krista stvorenjem drže, dekonstruisati do poslednjeg "šrafa" njihovih lažnih "teologija"... doslovno dekonstruisati.

Ne nisu oni progonjeni, sve je laz!

Nikada oni nisu bili predemet progona. Mi jesmo i još uvek smo.

Zato, ponavljam, na laži su začeti, u laži su se rodili i od laži žive.

Natrag