Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
To treba da dozvolimo i da se, da bi njih umilostivili, povučemo i ćutimo?
Kada bi drzali govore o Hristu, pisali o Hristu o poucnim primerima o spasenju o pobedi nad grehom.. Niko ne bi ni morao da iznosi ovakve stvari! Na ovom forumu bi bila milina pisati.. Ali oni to ne rade, mahom svi oni insistiraju na "crkvi kurvi" i to im je osnova teologije! U tome je osnovni problem!
Zasto Jovana niko ne ukorava, premda je adventista? Zato sto on ne napada crkvu, desi se i njemu po koji ispad sto je i normalno, ali ne ovakav kao njima!
Dakle, ko je koga prvi napao? Ko bez napada i izazivanja ne može, jer ponavljam samo na taj način može da privuče žrtve?
Napadaju svo vreme - te mi smo pagani, idolopoklonoci, kanibali, ubijamo decu, vavilonci, pedofili, satanisti, masoni, zivotnje, lazljivci, progonitelji, mrzitelji, hulnici, a crkva nam je "kurva" koja jase na skerletnoj divljoj zveri, kurva se sa carevima zemaljskim, a papi na celu pise 666, on sedi na stolici sa obrnutim krstom, na palici mu je zmija, na ikonama budisticki simboli, imamo pentagrame i trouglove u crkvama i na slikama, praktikujemo spiritizam, imamo kult mrtvih, verujemo u paganski koncept besmrtnosti duse, sveci su nam bogovi, a marija majka Bozja je Izida paganska boginja...
Ne mogu sve da nabarajam, te njihove odvratne napade i lazi, i onda kazu - mi njih napadamo!
Cist bezobrazluk, i pokvarenost! Oni nas napadaju svo vreme i onda kazu da mi njih napadamo!