Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nešto o činjenicama kako je nastala Kristova Crkva, a kako subotarska sekta

Mi krščani točno znamo kada i kako je nastala Kristova i naša Crkva. To nam vrlo zorno i detaljno opisuje sveti Luka u Djelima apostolskim. Dakle, bijaše to u nedjeljni dan, deset dana nakon Isusova uzašašća, i bijaše to u dan Židovskog hodočasničkoga blagdana Pedesetnice, tako da je Jeruzalem toga dana bio prepun i Židova i ljudi iz svih drugih naroda (Dj 2,5) I tada eto iznenada šuma s neba, kao kad se digne silan vjetar. Svi apostoli se napuniše Duha Svetoga i počeše govoriti drugim jezicima, kako im već Duh davaše zboriti. (Dj 2,2-4)

Zastanite sada nakratko i napravite jednu misaonu vježbu. Dakle, možete li zamisliti da je toga dana Duh Sveti sa sobom poveo po "jednu žensketinu (22-23 godine) za svakog apostola", a onda apostoli par sati svaki sa svojom orgijao, a možda i koju rundu napravili međusobno mijenjajući žensketine, pa tek onda izišli počeli propovijedati??? :);):)

Da vas podsjetim, pitah vas možete li zamisliti da je ovako rođena Kristova Crkva, nakon orgijanja apostola sa žensketinama koje im je doveo Sveti Duh. Ne možete!? Sigurno ne možete!? OK, priznajem, ne mogu ni ja zamisliti.

Međutim, ovo što sam predstavio samo kao jednu "duhovnu vježbu", nad kojom se čovjek smrzne, zaista je stvarnost što se tiče nastanka subotarske sekte. Vidjeli ste u tekstu o suđenju onima koji su se okupljali oko James-a White-a, Ellen Harmon, Israel-a Dammon-a i drugih, da su to bila notorna orgijališta.

P.S.
Ako dođete u kontakt s nekim subotarom (EGWistom) priupitajte ga je li ikada čuo za ovaj slučaj. Što mislite, od današnjih 20 i koji milijun subotara koliko ih za ovo uopće zna?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Potpuno neznanje.

Hristova crkva nije nastala u nedelju deset dana nakon vaskrsenja, vec pedeset dana nakon vaskrsenja, na Jevrejski praznik pedesetnice.

U bibliji Jovan opisuje sedam crkava koje deluju u sedam istotijskih razdoblja do kraja istorije sveta.
Poslednja crkva je Laodikejska, ili ostatak koji ce delovati u poslednjem vremenu, i nju Bog po prorocanstvu podize u novoj zemlji koja ce pomoci crkvi i spasiti je od srednovekovnog progonstva od strane Vatikana.

Ta zemlja je Amerika u kojoj je crkva pronasla slobodu.

Dakle, sve pise u bibliji, i ne treba nam Stvarnoslapovo misljenje.

I njegova papska crkva je crkva orgija, pedofilije, homoseksualizma, decoubistva, satanizma..itd

A njegove lazi na njegovu glavu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
P.S. Ako dođete u kontakt s nekim subotarom (EGWistom) priupitajte ga je li ikada čuo za ovaj slučaj. Što mislite, od današnjih 20 i koji milijun subotara koliko ih za ovo uopće zna?

Retko koji od njih uopšte i zna za to. Toliko retki, da bi se moglo reći da ni jedan od njih (subotara) ne zna na koji način im je nastao "verni ostatak".

Uostalom kako i bi, jer sve i da im neko činjenice iznese pred lice, oni ih prihvatiti neće, još će tvrditi kako je to delo sotone, koji eto nema preča posla nego da smešta jadnom "ostatku"...

PS. Subotari su čak i u ovome licemerni. Naime, ovdašnja konferencija je Tripovog "idola", Miloša Bogdanovića, stavlla pod suspenziju, jer je "crkvu" koristio da sebi traži ženu (jurio je maloletnice), a otac njegove današnje supruge, (inače njegovog lektora, pisara, može se reći čak i autora "pisanija") ga je zbog toga što mu je zaveo kćer, tada maloletnu (imala je nepunih 18) udario (nokautirao).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire.
Pa to radite i vi.
Bavite se teoretisanjem, a postoje i fotografije gde Rimokatolicki svestenici, kardinali, i nadbiskupi, pozdravljaju nacistickim pozdravom zajedno sa Nacistima.
Postoje istorijski dokumenti
Nije stvar sta mi radimo ili sta vi radite, vec sto vi sve to zloupotrebljavate.. Vama su takve stvari poslastica, to vam je i teolgija!

To sto Tripo neprestano postavlja smece, to je pokazatelj vas samih..

Vi neprestano pravite Hristovu crkvu bludnicom tako sto koristite lazne izivrnute istorijske podatke, dok u isto vreme sakrivate iz istorije ono sto vas kompromituje.. Evo sad na primer sakrivate da ste slavili hitlerov rodjenjdan..

Meni je stvarno dosta tog vaseg prikrivanja i laznog predstavljanja.. Nikada ja adventista necu postati), ne zbog vase teologije (nebitna je), nego zbog vase pokvarenosti!

Vi cete mi reci, moz misliti, tamo neki adventisti u nemackoj slavili hitlerov rodjendan.. To cete minimizovati.. Ali cete zato vikati na katolike koji pozdravljaju hitlera rukom, iako su ovi svi lazni katolici, pa on ih je postavio na celo crkve.. A to prikrivate...

Nimalo morala nemate!

Slap zbog svega ovoga i postavlja i napada, i treba da vam nabija na nos, jer ste bezobrazni..

Kojih sam se sve gadosti nagledao od vas, prosto mi se povraca kad udjem na ovaj forum, zbog vase pokvarenosti i dvolicnosti.. A predstavljate sebe pravovernima i andjelima, dok sve druge nazivate paganima i bludnicima. Skroz ste neposteni i dvolicni, ni zasta niste!

Bolji je taj Slap od vas, pa makar on i sto puta bio pijanica kurvar, prevarant i zivotinja kako ga nazivate, vise njega cenim od vas! Jer kakav god da je on, i njega boli nepravda!

A vas je bas briga sto sve lazno predstavljate, ne interesuje vas nista, samo da sebe opravdate, makar i namestaljkama!

Odvratni ste!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vi neprestano predstavljate crkvu bludnicom tako sto koristite lazne izivrnute istorijske navode,

Zato i je pravedno da baš sada i baš ovdje budu razotkriveni kao sekta koja je začeta i rođena u orgijanjima.

Slap bas zato i postavlja sve ovo, i treba da vam to nabija na nos, jer ste bezobrazni..

Ito bez trunke grižnje savjesti. Dapače, Bog nas obvezuje drugima istinu otvarati, a istina je definitivno da su subotarsku sektu 1884./1885. rodile orgije i fanatizam.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zato i je pravedno da baš sada i baš ovdje budu razotkriveni kao sekta koja je začeta i rođena u orgijanjima.

Ito bez trunke grižnje savjesti. Dapače, Bog nas obvezuje drugima istinu otvarati, a istina je definitivno da su subotarsku sektu 1884./1885. rodile orgije i fanatizam.

Podrzavam te potpuno. Jer ako oni nas ne stede, ne treba stedeti ni njih, treba im sasuti sve u lice.. Jesu li pokazali saosecanje,postenje, jesu li se dozvali pameti, ili bar razmislili o gadostima koje nam pripisuju da li je to istina? Jesu li nas stedeli?

NE NISU!

Udaraju istom zestinom, ne stede nikoga, vec neprestano vicu ovde kako smo pagani, kanibali, da nam je crkva kurva, da su katolici zivotinje, satanisti, bludnici i pedofili.... Ne interesuje ih uopste da li je to istina, niti koga stede..

Reci ce kako to nije istina, i da mi njih napadamo, a zna se ko napada i kome je "evangelizacija" u opisu posla! A ta njihova evangelizacija podrazumeva vikati na crkvu da je "kurva"!

PA DOSTA BRE VISE!

Odvratno! Gade mi se!

Ovaj njihov ide okolo i ponavlja "trese se kurva" neprestano! FUJ BRE!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Slap bas zato i postavlja sve ovo, i treba da vam to nabija na nos, jer ste bezobrazni..

Nsu bezobrazni, nego im je napadanje Crkve jedini način da svoju sektu, svoj kult, sebe, prikažu kao ispravne.

Njih treba razotkrivati, na svakom mestu, ne samo ovde.

Eh, Slape, sada će ti onaj što ga kurve tresu, onaj što su mu idoli Simović Bogdanović i psihopata Petrović, početi da ponavlja "to je tvoj duh"...

No, baš me briga šta će klanjaoc narcisodinih prevaranata da kaže. Zato i bez ikakve griže savesti i razotkrivam tu nakaradu od kulta.

Ovaj njihov ide okolo i ponavlja "trese se kurva" neprestano! FUJ BRE!

Ma pustu ga. Šta se drugo da i očekivati od nekog ko poveruje u debilnosti? Šta se može očekivati od nekog ko je posednut trojicom prevaranata?

Da smislene stvari govori?

ko se kurvi laća, i pravedno je da ga kurve glave dođu. A vrhunac je upravo otkriće da mu je sekta kurva koja je u orgijanju začeta i rođena.

Misliš da ne orgijaju i danas?

Branch Davidian je nastao "odvajanjem" od SDA....

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I to sto pises o Hitlerovom postavljenju svojih ljudi u crkvama, to bi mogli i mi da kazemo za Adventisticku crkvu kao izgovor.

Vi to ne kazete, vi to zloupotrebljavate! A svoja zla prikrivate! Neprestano na nas vicete ovde na forumu zbog toga, a svoje gadosti krijete!

Tako radite i kad crkvu pravite satanistickom, masonskom, paganskom, pedofilskom.. Nazivate nas zivotinjama, kanibalima, kurvama.. Tvrdite da saradjujemo sa vlastima i bavimo se politikom, a sve to isto i vi radite! Sve isto imate!

Neposteni ste! Odvratni ste!

Poznato je da je tada bila izdata naredba da se slavi Firerov rodjendan, pa su neki iz straha to cinili.

Kod vas je iz straha, a kod nas je iz ljubavi prema hitleru to radjeno! Boze sacuvaj! Tacno se vidi koliko ste dvolicni i pokvareni!

Ja cu biti posten pa cu reci - da je tu bilo Katolika, a sigurno i drugih, Adventista..itd.

Reci ces sad kad si sateran u cosak! Reci ces da ima i kod vas toga!

A svo vreme nas napadate, pa i treba da vas Slap napadne istim oruzjem, jer ste bezobrazni! Niste vi nikakvi andjeli.. Jer da jeste, ne bi ove stvari pominjali i u njima uzivali u "kurvarluku". Da ste posteni! Jer u ovome uziva samo zla osoba!

Pa kad znate da to ima i kod vas, sto to pominjete?

A neeee, kod vas je to "u maloj meri" , pa odvratno! Greh se ne meri na kasicicu! A vi ste manja zajednica, pa je i manje greha kod vas, sasvim logicno, nista bolji niste, cak ste i gori, pokazujete se gorim ovde na forumu!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Miire.

Po tvojim recima i tvrdnjama, ja kazem da je Tripo potpuno u pravu sto vas napada.

Jer kod vas nema poptavka.

Kada bi mi svi Adventisti otisli sa foruma, vi bi nastavili po starom da napadate i lazete protiv Adventizma i Ellen White.

Ja sam se trudio da se to prekine i sa Tripove i sa vase strane, i imao sam dobre namere.

Ali sada vidim da je Tripo u pravu, i da treba sto vise da to cini.
Jer vasa bezboznost je nemoguca.

Svaka cast iskrenim Katolicima koji crvene zbog takvih kao sto ste vi.

Natrag