Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kad točno navedeš koja rečenica koju sam citirao ne pripada tekstu James-a White-a iz Present Truth-a.

Na tebi je dokazivanje. Navedi reference i stavi tačno rečenice iz Presenet Truth a ne ovako sa tri tačkice...nego celu rečenicu neisprekidanu..ako uopšte znaš gde se to i nalazi. Da vidimo te rečenice na engleskom u orignalu..hajde..valda ti to nije teško.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Znam ja sestro da će to biti malo sutra, ali to im zaista jeste cilj.

Tačnije cilj je onom "kradljivcu" identiteta, koji se ne zaboravimo to nalazi iza urote za uklanjanje Slapa (hvala Bogu dragome, neuspešnoj) i iza uklanjanja Taramame.

Mislim da svi veoma dobro znamo o kome se radi...

Što na kraju reći o naučavanju o "čišćenju nebeske Svetinje nad svetinjama"? Kada se sve zajedno sagleda nije se ni čuditi. Zabluda je zamjenjivana zabludom, glupost glupošću, bogohulnost bogohulnošću, pa krajnji ishod i nije mogao biti drugačiji. "Bankrot pozicije" ASD i nisu mogle iznjedriti ništa drugo doli "teološku crnu rupu".

Kvazi teološku crnu rupu, jer to što adventisti "veruju" i "naučavaju" sa teologijom nema nikakve veze.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen...."

Evo ne moraš sve samo ovu rečenicu recimo..navedi nam gde se tačno nalazi..i šta stoji posle tri tačkice... naravno navedi gde si našao ovaj tekst tj. u kojoj knjiz iz opusa Present Truth iz 1850..koja strana :)

Ono govore iz sna Milera smo videli da nema veze sa onim što si naveo da proizilazi iz rečenice..da vidimo ovo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen...."

Evo ne moraš sve samo ovu rečenicu recimo..navedi nam gde se tačno nalazi..i šta stoji posle tri tačkice... naravno navedi gde si našao ovaj tekst tj. u kojoj knjiz iz opusa Present Truth iz 1850..koja strana :)

Iz ovog brja:

1612815057427.png

A evo ti originalnog teksta gornje rečenice:

1612815400725.png

Vidi, kaže Džemo kako je vaš rad za svijet završio zauvijek 22.10.1844. :cool:

Prilozi

• 1612815303016.png
    1612815303016.png
    13,5 KB · Pregleda: 1
Natrag