Da se ugasi podforum religije? Iskreno da ti kazem sta sam sve procitao ovde, mogao bih i da se slozim. Radije bih otisao na neku temu o kompjuterima i tehnologiji nego sto ovde pisem..
Svako sa iole zdravog razuma bi otšao, ali bi onda subotari ostali da sve i svakoga podučavaju religiji.
U tom slučaju postoji samo jedno rešenje.
Gašenje podforuma o religiji.
No, ni to se kao rešenje ne pokazuje ispravnim, jer ova napast (dosta mi je više uvijanja) ima svoje metode i polako napada i druge delove foruma.
podmuklo i prikriveno.
Idi na deo foruma o knjigama, teme o filozofiji i istoriji, i vidi sa čijeg je sajta skinuta i postavljena knjiga o istoriji Hrišćanstva.
Na drugom forumu, čija je primarna funkcija razmena fajlova, podmetnuli su administratoru da postavi knjigu "Pravoslavlje za početnike" na deo o Hrišćanskoj literaturi....
Na pravoslavnom forumu ih niko ne shvata ozbiljno, i nisu mogli to da urade. Kad pocnu da napadaju, samo ih upitaju "a sto ste nervozni" i kazu im - "zao nam je sto se tako osecate".. To ih ostavi bez teksta, jer oni ne ocekuju takav odgovor, ocekuju da nerviraju coveka..
Ne shvata ih ozbiljno, jednostavno ih ignorišu, ili ih tako dobro poklope da ovi podviju repove. Ali, ovde takvih što moderatora, što koirisnika nemamo, jer ovo primarno i nije verski forum. Ujedno, najopasnije je ignorisati pojavu subotarske napasti i pustiti je da se razmnožava.
Eto pravoslavni forum nisu ubili, niti mogu. Ako nesto mozemo nauciti o ponasanju iz toga bice dobro..
Nisu ni Katolički, admini su odreagovali i sve do jednog subotara banovali.
Pravoslavni i ne pokušavaju da ubiju, pokušavaju da se uvuku, tačnije pokušavali su, ali se tamo okupljaju ljudi koji i te kako umeju da prepoznaju
sektašku podmuklost.
Znas i sam kako je doticni predstavljao sebe pravoslavcem? E tako rade trolovi na drugim forumima, pretvaraju se, jer ne smeju da napadaju, ali kada je forum bez nadzora kao ovde, onda mogu da rade sta hoce..
Znam ja kako je tamo, jer sam i na tom forumu. Ovdašnji "kradljivac" identiteta je pokušao da laprda kao i ovvde, pa je tema eklspresno dobila katanac, a njegova pisanija niko i nije čitao.
Ujedno, mogu oni sebe predstavljati i vanzemaljcima, provaliće ih, dovoljno je da im postave pitanje na koje ne znaju odgovor, ili ih navuku na tanak led citiranjem svetaca, što ovima predstavlja pšroblem, jer ni jedan jedini subotarski nasrtljivac se ne usuđuje da "prlja" sebe citiranjem svetaca Crkve Istoka.
Ni jedan jedini.
Ako ti odes na pravoslavni forum, tamo te niko nece vredjati sto si subotar, niti ce te nazivati sektom.
Hoće, nazvaće ih sektom, i subotarima. I imaju sva prava da ih tako nazovu. Zato subotarski nasrtljivci tamo i ne idu, a ako i odu, glumataju Baptiste (kao Tripo, koji je na pouke.org provaljen pa su mu se svi od reda smejali)
I jos nesto, mi ne idemo na adventisticke forume da vas napadamo, ali vi dolazite na nase i to radite..
Nas ne zanimaju njihovi forumi, nama ni na kraj pameti nije da se bavimo njima.
Čitav problem počiva u činjenici da se neko lažno predsatavlja i sebe prikazuje ispravnim.
Shvataš li o čemu se radi i zašto se ovako reaguje?
Zamisli da tebi stranac uđe u kuću i počne da ti nameće pravila ponašanja, vođenja kuće, imanja, porodice, vređajući te, pri tome tvrdeći da je on ili ona vlasnik tvoje kuće iako ti dobro znaš da to nije istina...
E upravo je to oo što čine subotari i ostali sektaši (u manjoj ili većoj meri)
Sebe predstavljaju Hrišćanima, poznavaocima, ispravnima, vlasnicima....
A kakvu to vi imate Biblijsku istinu a mi nemamo , nemojte sami sebe zavaravat , kakva je to istina , da možda u toj istini piše da kurvu treba kažnjavati zemljotresom ,i govoriti tako joj treba , nekse kurva trese .
Gde je tu Božja ljubav , hvala vam na ljubavi ,i Božjoj istini .
Ljubav? Da je samo to u pitanju...
Nemaju oni ni delić, promil Biblijske istine.
niti su je ikada imali.
Da jesu, ne bi poverovali alkoholičaru, masonu i lažovu Milleru, niti bi na tome, dodajući laž na laž, budalaštinu na budalaštinu, čitav kult izgradili.
Ujedno, oni Biblije i nemaju...