Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Zamisli da dodje neko na pouke. org i onda pocne da vice kako je "crkva kurva" i kako su pravoslavni nacionalisti?
Stavmo ruku na srce , ovde na forumu pojedinci Hrvate nazivaju svakakvim pogrdnim imenima , kao kurvama , ratnim zločincima , ustašama , kao tako vam treb kurva se kažnjava zemljotresima , i razne uvrede , i pitam vas gdeje tu kršćanski moral .

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ljude ( Pravoslavne i Rimokatolike ), vredja biblijska istina koju poseduju Adventisti.
A kakvu to vi imate Biblijsku istinu a mi nemamo , nemojte sami sebe zavaravat , kakva je to istina , da možda u toj istini piše da kurvu treba kažnjavati zemljotresom ,i govoriti tako joj treba , nekse kurva trese .
Gde je tu Božja ljubav , hvala vam na ljubavi ,i Božjoj istini .

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, nemoj da se lazemo.

Ljude ( Pravoslavne i Rimokatolike ), vredja biblijska istina koju poseduju Adventisti.
Niko te nije uzeo u obzir ni 3% na pravoslavnom forumu, niti si nekoga tamo uvredio. Ne lazi samog sebe.. Nas ne vredja ni subota ni slicno..

Ne moramo im reci da je po bibliji njihova crkva bludnica, ali ako iznesemo bilo koju drugu istinu, oni ce nas osuditi, i reci da je to ucenje Ellen White bolesne zene udarene u mozak, da je to sekta.. itd

To nisi doziveo na pravoslavnom forumu, zato nemoj da izmisljas.. Jednostavno vasa nauka je inferiorna u odnosu na nauku koja se tamo iznosi, odnosno nauku crkve. Citao sam sta si tamo pisao..

Ne smes tamo reci otvoreno da je crkva bludnica, moras da uvijas. A zasto ne mozete isto na ovom forumu da izbegavate razgovor o tome?

Sve sto nije Pravoslavno ili Rimokatolicko je za vas za osudu.

Nemoj da izmisljas, vas lepo docekaju na pravoslavnom forumu i niko vas ne osudjuje i ne naziva sektom, brojni protestanti tamo pisu, ali moraju da pokazu postovanje..

Stavmo ruku na srce , ovde na forumu pojedinci Hrvate nazivaju svakakvim pogrdnim imenima , kao kurvama , ratnim zločincima , ustašama , kao tako vam treb kurva se kažnjava zemljotresima , i razne uvrede , i pitam vas gdeje tu kršćanski moral .
E zato i imamo sve ovo, nepostovanje sagovornika i mrznja, dozvolilo se takvo ponasanje..

A kakvu to vi imate Biblijsku istinu a mi nemamo , nemojte sami sebe zavaravat , kakva je to istina , da možda u toj istini piše da kurvu treba kažnjavati zemljotresom ,i govoriti tako joj treba , nekse kurva trese .
Ne bi tako smeo da pise na pravoslavnom forumu niko od njih..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Da se ugasi podforum religije? Iskreno da ti kazem sta sam sve procitao ovde, mogao bih i da se slozim. Radije bih otisao na neku temu o kompjuterima i tehnologiji nego sto ovde pisem..

Svako sa iole zdravog razuma bi otšao, ali bi onda subotari ostali da sve i svakoga podučavaju religiji.

U tom slučaju postoji samo jedno rešenje.

Gašenje podforuma o religiji.

No, ni to se kao rešenje ne pokazuje ispravnim, jer ova napast (dosta mi je više uvijanja) ima svoje metode i polako napada i druge delove foruma. podmuklo i prikriveno.

Idi na deo foruma o knjigama, teme o filozofiji i istoriji, i vidi sa čijeg je sajta skinuta i postavljena knjiga o istoriji Hrišćanstva.

Na drugom forumu, čija je primarna funkcija razmena fajlova, podmetnuli su administratoru da postavi knjigu "Pravoslavlje za početnike" na deo o Hrišćanskoj literaturi....

Na pravoslavnom forumu ih niko ne shvata ozbiljno, i nisu mogli to da urade. Kad pocnu da napadaju, samo ih upitaju "a sto ste nervozni" i kazu im - "zao nam je sto se tako osecate".. To ih ostavi bez teksta, jer oni ne ocekuju takav odgovor, ocekuju da nerviraju coveka..

Ne shvata ih ozbiljno, jednostavno ih ignorišu, ili ih tako dobro poklope da ovi podviju repove. Ali, ovde takvih što moderatora, što koirisnika nemamo, jer ovo primarno i nije verski forum. Ujedno, najopasnije je ignorisati pojavu subotarske napasti i pustiti je da se razmnožava.

Eto pravoslavni forum nisu ubili, niti mogu. Ako nesto mozemo nauciti o ponasanju iz toga bice dobro..

Nisu ni Katolički, admini su odreagovali i sve do jednog subotara banovali.

Pravoslavni i ne pokušavaju da ubiju, pokušavaju da se uvuku, tačnije pokušavali su, ali se tamo okupljaju ljudi koji i te kako umeju da prepoznaju sektašku podmuklost.

Znas i sam kako je doticni predstavljao sebe pravoslavcem? E tako rade trolovi na drugim forumima, pretvaraju se, jer ne smeju da napadaju, ali kada je forum bez nadzora kao ovde, onda mogu da rade sta hoce..

Znam ja kako je tamo, jer sam i na tom forumu. Ovdašnji "kradljivac" identiteta je pokušao da laprda kao i ovvde, pa je tema eklspresno dobila katanac, a njegova pisanija niko i nije čitao.

Ujedno, mogu oni sebe predstavljati i vanzemaljcima, provaliće ih, dovoljno je da im postave pitanje na koje ne znaju odgovor, ili ih navuku na tanak led citiranjem svetaca, što ovima predstavlja pšroblem, jer ni jedan jedini subotarski nasrtljivac se ne usuđuje da "prlja" sebe citiranjem svetaca Crkve Istoka.

Ni jedan jedini.

Ako ti odes na pravoslavni forum, tamo te niko nece vredjati sto si subotar, niti ce te nazivati sektom.

Hoće, nazvaće ih sektom, i subotarima. I imaju sva prava da ih tako nazovu. Zato subotarski nasrtljivci tamo i ne idu, a ako i odu, glumataju Baptiste (kao Tripo, koji je na pouke.org provaljen pa su mu se svi od reda smejali)

I jos nesto, mi ne idemo na adventisticke forume da vas napadamo, ali vi dolazite na nase i to radite..

Nas ne zanimaju njihovi forumi, nama ni na kraj pameti nije da se bavimo njima.

Čitav problem počiva u činjenici da se neko lažno predsatavlja i sebe prikazuje ispravnim.

Shvataš li o čemu se radi i zašto se ovako reaguje?

Zamisli da tebi stranac uđe u kuću i počne da ti nameće pravila ponašanja, vođenja kuće, imanja, porodice, vređajući te, pri tome tvrdeći da je on ili ona vlasnik tvoje kuće iako ti dobro znaš da to nije istina...

E upravo je to oo što čine subotari i ostali sektaši (u manjoj ili većoj meri)

Sebe predstavljaju Hrišćanima, poznavaocima, ispravnima, vlasnicima....

Ljubav? Da je samo to u pitanju...

Nemaju oni ni delić, promil Biblijske istine. niti su je ikada imali.

Da jesu, ne bi poverovali alkoholičaru, masonu i lažovu Milleru, niti bi na tome, dodajući laž na laž, budalaštinu na budalaštinu, čitav kult izgradili.

Ujedno, oni Biblije i nemaju...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Ukucao sam u google - hrvatski katolički forum i ne nađoh isti. Da provjerim to što Darth veli, da je bio pun subotara koji su kasnije banirani. Ja jedino poznajem katolicki.info i tebe tražim, na kojima se ne piše puno, bar ne na ovom drugom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kainose, znaš li ti do kada su ovi tvoji "pionirci" naučavali da je nakon 22.10.1844., osim njima (Adventnom narod - malom stdu), čitavom ostalom svijetu, koji je pokvaren i kojeg je Bog odbacio, završilo vrijeme za pokajanje i spasenje?

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Kainose, znaš li ti do kada su ovi tvoji "pionirci" naučavali da je nakon 22.10.1844., osim njima (Adventnom narod - malom stdu), čitavom ostalom svijetu, koji je pokvaren i kojeg je Bog odbacio, završilo vrijeme za pokajanje i spasenje?

Znam da je crkva osnovana 1863 godine. Što je bilo od 1844 do 1851 nisam baš proučavao.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znam da je crkva osnovana 1863 godine. Što je bilo od 1844 do 1851 nisam baš proučavao.

Zato i jesi dospio, i još uvijek si, u subotarskoj sekti, jer nisi proučavao kako su nastali, što su vjerovali i naučavali u to vrijeme. Već poodavno ja tebi reče - Kainose, tebe je iz Katoličke crkve odvelo neznanje o KC, a u subotarskoj sekti te još uvijek zadržava neznanje o toj sekti.

Evo pa malo prouči, kada i ako uhvatiš malo vremena. Dolje su izjave "pioniraca" s točno naznačenim godinama kada su objavljeni.

1. Pionirka Ellen White

"Uzbuđenja i lažne reformacije ne mogu nas danas pokolebati, jer znamo da je gospodar kuće ustao 1844. i zatvorio vrata prvog stana nebeskog Šatora, i sada mi dakako očekujemo da će oni ići sa svojim ovcama tražiti Gospodina, ali ga neće naći; on se sam povukao (iza zavjese) od njih. Gospodin mi je pokazao da je snaga koja je s njima puka ljudska moć, a ne Božja." (Ellen White, Present Truth, 1850. god.)

"Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. Kad je on molio za svoje neprijatelje postojala je nada za njih, i oni su mogli biti opravdani i spašeni njegovim molitvama, i u vrijeme nakon što je bio posrednik u vanjskom boravištu za cijeli svijet. Ali sada, njegov duh i naklonost napustili su svijet, i naša naklonost mora biti s Isusom, i mora biti povučena od bezbožnih... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan našim molitvama." (Ellen White, viđenje u Camden-u, New York, 29. lipnja 1851. god.)

2. Pionir James White

"Od uzašašća do zatvaranja vrata, u listopadu 1844., Isus je stajao raširenih ruku punih ljubavi i milosti; spreman primiti, i zastupati u parnici svakog griješnika koji bi došao pred Boga po njegu. Na deseti dan sedmoga mjeseca 1844., On je prešao u Svetinju nad svetinjama, gdje je odonda milosrdni veliki svećenik nad domom Božjim. ... Ja mislim da se slijedeće proročanstvo ispunilo listopada 1844. (James White, A Word to the Little Flock", 1847. god.)

"Mislim da ćemo jasno vidjeti kako ne postoji ni jedno drugo vrijeme za zatvaranje vrata, osim u jesen 1844. god. .... Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen. ..... Razlog da su žive grane osjećale da je njihov posao obavljen, bilo je to što je 2300 dana ispunjeno, te je došlo vrijeme da Isus zatvori vrata Svetinje i pređe u Svetinju nad svetinjama, primiti kraljevstvo i očistiti svetište. ... Isus je još uvijek milosrdan prema svojim svetima i uvijek će biti, i On je još uvijek njihov zagovornik i Veliki svećenik. Ali griješnik, kojemu je Isus ispružao ruke čitavo vrijeme, a koji je odbacio tu ponudu spasenja, ostao je bez zagovornika kad je Isus prešao iz Svetinje i zatvorio vrata 1844. god. Lažna crkva koja je odbacila istinu također je odbačena, kažnjena sljepoćom, i sada sa svojim ovcama i govedima idu tražiti Gospodina, kao da je još uvijek zagovornik griješnika. Ali, kaže prorok (Hs 5,6-7): 'Ali ga naći neće - povukao se od njih! Jahvu su iznevjerili: rodili su kopilad.' (James White, Present Truth, 1850. god.)

3. Pionir Joseph Bates

"Mi razumijemo da je on (Krist) bio posrednik za sve na svijetu, služeći u Svetinji (Hebrejima 9,26), u Šatoru nazvanom Svetište, od dana Pedesetnice (31. godine) do određenog vremena, kraja 2300 dana, odnosno godina - jeseni 1844. godine. U tom vremenskom trenutku, dakle, zatvorena su vrata za odbačenu Crkvu i pokvareni svijet." (Joseph Bates, The Review and Herald, 19. 1851. god.)

"Od završetka našeg rada za svijet, listopada 1844." (Joseph Bates, A Word to the Little Flock", 1847. god.)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio.

U ovoj njenoj (Ellen Gould Harmon White) izjavi mogu se videti stravične blasfemije kojih nažalost njezini sledbenici nisu ni svesni.

Pod jedan, na koji način oni (adventisti) uopšte mogu znati da je Bog ikoga odbacio? Čitajući Sveto PIsmo možda? Pa u istom i ne piše da je Bog ikoga odbacio, ponajmanje se to odnosi na odbacivanja bulažnjenja alkoholičara i masona Millera.

Pod dva, ko je njih (adventiste) ovlastio da takve stvari propovedaju? Bog sigurno nije, dakle sami su sebe, zavaravajući se nakon razočarenja što ih je Miller (u pauzi između dva lokanja viskija) slagao, "ovlastilii" da lažu.

Pod tri, gde je Bog ikada rekao da će odbaciti čoveka? Gde? Nigde, ali to onima koji PIsma iščitavaju kao da je to jedna knjiga, čiji je autor "šizofreno" odredio da se ista može iščitati i razumeti čupanjem rečenica, čitavih pasusa, i unakrsnim "iznalaženjem", nikada neće biti jasno.

Na sva ova tri pitanja odgovor je:

Niti je Bog dao išta do znanja adventistima, niti je Bog ili bilo ko ovlastio adventiste da takve stvari propovedaju, još manje je Bog ikada rekao da će odbaciti čoveka.

"JA SAM SA VAMA U SVE DANE DO SVRŠETKA SVETA" na ovim rečima pada sva budalaština, sva laž, sve blasfemije kulta čekalaca dana senke.

A te reči su reči iz Svetog Pisma

Dakle koje to Pismo "poštuju" adventisti? Sveto PIsmo?

NE., nego svoje zaludne umove.

Poslednja izmena:
Natrag