Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Odgovori zašto si istrgao tekst i podvukao očito istrgnuto?
:)

Jesi li stvarno mislio da niko neće pročitati ono što piše pre?

vrata su zatvorena u jesen 1844.

"Na onima koji nisu vidjeli svjetlost nije počivala krivnja za njezino odbacivanje"MS63.

Božji Duh nije mogao doprijeti samo do one grupe ljudi koja je prezrela svjetlost s neba,

Nemoj opet isto raditi..vidiš šta kaže Elen? Za koga su vrata zatvorena?

tada (22.10.1844.) su naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike prestale

Ne zaboravi i ovo:

"Neko vrijeme nakon razočaranja 1844. godine mislila sam, kao što su to smatrali svi adventisti, da su vrata milosti zauvijek zatvorena za svijet. Taj sam stav usvojila prije nego što sam dobila svoje prvo viđenje. Svjetlost koju mi je Bog dao bila je ono što je ispravilo našu zabludu i osposobilo nas da uvidimo pravu istinu. {1SM 63.1} "

Sve moraš uzeti u obzir a ne kako bi ti hteo čuti :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kao što rekoh Džejms pod izrazom "pokvareni svet" podrazumeva dve grupe o kojima govori Elen..

:):):)

A šta Džemo podrazumijeva pod izrazom "zauvijek" - "i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen.

Koji k.r.c sada "svijetu propovjedate i 'muda pod bubrege prodajete", :) kad vam je rad za svijet zauvijek završio 22.10.1844.????

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Citiraj tekst na engleskom, daj nekom djetetu da ti prevede i postavi prijevod ovdje, i onda ćemo točno vidjeti što tebi nije jasno.

Jao...kako se praviš nevešt..a zaboravio si. De seti se teksta koji si podvukao..ako si zaboravio šta ja mogu? Ne mogu sa čovekom koji sinoć trijmfalno podvuče tekst a sda kao ne zna koji je to tekst..traži da mu taj tekst ponovo citiram..znaš ti sve... :). Ti ga citiraj.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da, da..samo sam te razotkrio kako istržeš iz kontesta..a ti se ne sećeš. Setićeš se.

S obzirom da ne znaš engleski, ja ću ti prevesti.

Mislim da ćemo jasno vidjeti kako ne postoji ni jedno drugo vrijeme za zatvaranje vrata, osim u jesen 1844. god. .... Kad smo došli do te točke vremena sve naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike su prestale, i naš jednodušni osjećaj i svjedočanstvo bilo je da je naš rad za svijet bio zauvijek završen. ..... Razlog da su žive grane osjećale da je njihov posao obavljen, bilo je to što je 2300 dana ispunjeno, te je došlo vrijeme da Isus zatvori vrata Svetinje i pređe u Svetinju nad svetinjama, primiti kraljevstvo i očistiti svetište. ... Isus je još uvijek milosrdan prema svojim svetima i uvijek će biti, i On je još uvijek njihov zagovornik i Veliki svećenik. Ali griješnik, kojemu je Isus ispružao ruke čitavo vrijeme, a koji je odbacio tu ponudu spasenja, ostao je bez zagovornika kad je Isus prešao iz Svetinje i zatvorio vrata 1844. god. Lažna crkva koja je odbacila istinu također je odbačena, kažnjena sljepoćom, i sada sa svojim ovcama i govedima idu tražiti Gospodina, kao da je još uvijek zagovornik griješnika. Ali, kaže prorok (Hs 5,6-7): 'Ali ga naći neće - povukao se od njih! Jahvu su iznevjerili: rodili su kopilad.' (James White, Present Truth, 1850. god.)

Rezimirani Džemo:

- vrata su zatvorena u jesen 1844.
- tada (22.10.1844.) su naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike prestale
- tada (22.10.1844.) je naš rad za svijet bio zauvijek završen
- tada (22.10.1844.) je griješnik ostao bez zagovornika Isusa
------------------------------
Kao što možeš vidjeti, James White je vjerovao jednako kao i žena mu. A i red je da muž vjeruje kao i žena mu, a pogotovo kad je "proročica". Kako pozivati druge da postanu njeni sljedbenici, a sam joj ne vjerovati!? :);)

Natrag