- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Odgovori zašto si istrgao tekst i podvukao očito istrgnuto?
Jesi li stvarno mislio da niko neće pročitati ono što piše pre?
"Na onima koji nisu vidjeli svjetlost nije počivala krivnja za njezino odbacivanje"MS63.
Nemoj opet isto raditi..vidiš šta kaže Elen? Za koga su vrata zatvorena?
Ne zaboravi i ovo:
"Neko vrijeme nakon razočaranja 1844. godine mislila sam, kao što su to smatrali svi adventisti, da su vrata milosti zauvijek zatvorena za svijet. Taj sam stav usvojila prije nego što sam dobila svoje prvo viđenje. Svjetlost koju mi je Bog dao bila je ono što je ispravilo našu zabludu i osposobilo nas da uvidimo pravu istinu. {1SM 63.1} "
Sve moraš uzeti u obzir a ne kako bi ti hteo čuti
Jesi li stvarno mislio da niko neće pročitati ono što piše pre?
vrata su zatvorena u jesen 1844.
"Na onima koji nisu vidjeli svjetlost nije počivala krivnja za njezino odbacivanje"MS63.
Božji Duh nije mogao doprijeti samo do one grupe ljudi koja je prezrela svjetlost s neba,
Nemoj opet isto raditi..vidiš šta kaže Elen? Za koga su vrata zatvorena?
tada (22.10.1844.) su naše suosjećanje, odgovornost i molitve za grešnike prestale
Ne zaboravi i ovo:
"Neko vrijeme nakon razočaranja 1844. godine mislila sam, kao što su to smatrali svi adventisti, da su vrata milosti zauvijek zatvorena za svijet. Taj sam stav usvojila prije nego što sam dobila svoje prvo viđenje. Svjetlost koju mi je Bog dao bila je ono što je ispravilo našu zabludu i osposobilo nas da uvidimo pravu istinu. {1SM 63.1} "
Sve moraš uzeti u obzir a ne kako bi ti hteo čuti