Hitlerovi rođendani i orgijanja subotara

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I ja ti savjetujem da ne trošiš vrijeme na to. Samo kažeš - "boli me 'ona stvar' što su pioniri adventizma orgijali, meni to uopće ne smeta" - i nas dvojica prelazimo na "vjerske" teme. :)

Na koju itinu ti misliš? Na ono tvoje da zemaljki Isus nema nikakve veze niti s križem, niti sa žrtvom niti s krvlju!?!?!?

Jei li ti sve pročitao što ti je mire napisao? Hoćeš li da ti ga citiram? :)

Mire nije kao ti...ako je rekao koju težu reč..daleko je on od tvojog razmišljanja..on je iskren i volim ga i cenim kao brata. Sa drugima nekima je izazvan i preterivao je ali sam priznaje da nije trebao tako.

Sve u svemu kažem daleko si od Mireta u iskrenosti i želji za pravom diskusijom. Ugledaj se nekada na njega.

Ovo rekoh...istina ne zavisi od pojedinaca već od Božije blagodati da je otkrije.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jei li ti zaista načisto sa svojom ljubavi prema miri? :) Je li ga zaista iskreno voliš, ili bi ga priveo svome bogu Velikom Arhitekti?

Zašto...tebi je valda normalno "da svak na svakog reži i da sa foruma beži. Tako biti neće...izvini nemaš sreće" :).

Eto bolje malo da pesničimo nego da se "pesničimo". Valda je to bolje...

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Nego Jovane, je li Sv. Duh Jahve, i gdje to nalaziš u Pismu?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zašto...tebi je valda normalno "da svak na svakog reži i da sa foruma beži. Tako biti neće...izvini nemaš sreće" :).

Eto bolje malo da pesničimo nego da se "pesničimo". Valda je to bolje...

Forum ima više funkcija, a jedna od važnijih funkcija je "bistriti" različite stvari i pitanja. Ne zovi "režanjem" to što netko inzistira da respektiraš činjenice.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ellen White uopste ne govori o tome, vec onima koji su odbacili Isusovu posrednicku sluzbu u Svetinji nad Svetinjama, da ih je sotona prevario tako sto ih je obasuo nesvetim uticajem, u kome je bio svetlosti, i sile, ali ne i slatke ljubavi.

Naravno, Isus je ustao sa odredjenog mesta, i otisao, a tada se tu prikrao sotona, i prevario one koji su odbacili svetlost o Isusivoj posrednickoj sluzbi.

Tu ona ne kaze da je to bio presto Bozji pored Oca, vec neko drugo mesto, mozda u Svetinji, jer u bibliji pise "da je sotona imao pristup do samog Bozjeg prestola"

Natrag