Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Skini ovo stavi na DVD imas sve potrebne alatke za resavanje problema verovatno ce ti trebati u buducnosti
f4ubcd-46-menu.png

f4ubcd-46-minixp.png

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Ako ga nisi cistio otkako si ga kupio to nije dobro bas.
Uradi to sve i posalji nam temperature da bi smo ustanvili da li se sta promjenilo.
Napomena: Slikaj prije i poslije ciscenja tako ti je najrealnije.
I ako se plasis da otvaras kuciste odnesi nekom strucnom.

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Testirao sam ga,kao :)...Imam puno bad sectora :( Kako da ih odklonim?
Bad sectore ces tesko otkloniti.To ti je gotovo nemoguce. Jedini nacin ti da pratis da li raste broj bad sectora. Ako ne raste mocices jos dugo da koristis disk.Ali medjutua ako ti oni rastu preporucio bi ti da kupis sebi drugi disk.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Hvala vam za odgovore,uradio sam ovo sto je nikolajub rekao i sad je ok barem za sada.Ovo bi moglo da koristi i drugim ljudima.Hvala sto djelite iskustva i znanje sa svima nama a i sam sto znam nikada mi nije mrsko nekome pomoci ili odgovoriti samo ako znam.
Hvala svima na izdvojenom vremenu i pomoci.
0iebgP6Kt2t.jpg

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Evo sad ja nekome mogu pomoci jer u ovoj temi imam dosta iskustva.Nekoliko puta mi se desavalo bas ovo sa bad sektorima.Inace radim sisteme ljudima pa imam dosta primjera gdje moram traziti alternativu.Ovaj dio sa bad sektorima a to se desava obicno gdje se cesto instalirao windows a to je obicno particija C ako je podjelen hard disk uvjek sam rjesavao tako da novi sistem instaliram na drugoj particiji D opet navodim ako je hard disk podjeljen na dvije ili vise particija.U momentima kada je samo C tj cjeli hard disk u jednoj particiji prilikom podizanja sistema sam pravio nanovo dvije particije i uvjek instalirao na onu drugu da bih zaobisao sektore gdje su bad sektori a obicno bi bili na prvom djelu hard diska.U mnogo slucajeva sam dobijao normalan sistem i bez problema a onaj los sektor bi ostavio prazan jer je neupotrebljiv.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Moze brate, samo vozi, to je stara K7 arhitektura CPU-a, ako moze da podrzi software, sta da ti kazem drugo, bitno je da imas dovoljno RAM-a.
Nema unapredjenja mnogo, osim vizualnih, ostalo ce raditi kako mora i moze....

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Za Win,7 je potrebno najmanje 1GB memorije.I radice bez problema,a sa 2GB je vec mnogo bolje.

Natrag