Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Jel se desava samo posle igranja igrica?Jesi pogledao podesavanje iz dklika na view da vidis sta je cekirano?Odcekiraj autoarrange icons a cekiraj align icons to grid.

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Nebi trebali smetati jedni drugima,jedino ti mozda fali nesto od codeca za taj plejer,a evo ovde imas portable program pa isprobaj.I ja imam instalisana 3 plejera pa nemam problema.
Kod:
http://serbianforum.org/programi/241093-mirillis-splash-pro-ex-player-1-9-0-portable.html

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Kolega reha69,jos jedno pitanje,poceo je da odbrojava trial period,skinuo sam patchovan player?Kako to,znaci da cu za 29 dana ostati bez njega?Pozz:???:

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pa virtuelni sistem, sto znaci program umjesto sistema, umjesto da instaliras sistem ti radis neke stvari kao na sistemu samo sto nisu stvarne vec su u programu, ne mogu naskoditi originalu, takvi programi kao virtual box ili wmvare machine su korisni ko zeli da testira neke programe ili da se uci na necemu

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
100
Lako pitanje na koje ja neznam odgovor :D

evo ovako imao sam komp koji je crko i sad hocu da stavim hdd u drugi komp da kopiram fajlove...hdd je Maxtor 80Gb..na njemu je i instaliran windows....kad ga ubacim u drugi komp neprepoznaje ga....HVALA UNAPRED... :D

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
primjer: imas windows i preko virtualbox-a instaliras linux i ucis kako da radis u linuxu.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
zavisi kako si ga skopcao. da li u tom drugom kompu vec ima hdd? ako ima onda moras podesiti mastera i slejva, inace ti ne vrijedi ubacivati hdd

Natrag