Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
koji su kablovi ide ili sata ( ako sam dobro naveo ) i jesi li siguran da na tom starom kompu nije crko bas hard.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Kao sto rekose ako nije crko bas on moras ga namestiti da bude slave,sto imas nacrtano na samom hdd kako se treba namestiti dzamper(ili 2 dzampera).Nadam se da znas o cemu pricam,sa te strane hdd gde ti pise da je maxtor 80gb imas i nacrtanu malu semu sa polozajima dzampera za master i slave(sto tebi treba)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
Kao sto rekose ako nije crko bas on moras ga namestiti da bude slave,sto imas nacrtano na samom hdd kako se treba namestiti dzamper(ili 2 dzampera).Nadam se da znas o cemu pricam,sa te strane hdd gde ti pise da je maxtor 80gb imas i nacrtanu malu semu sa polozajima dzampera za master i slave(sto tebi treba)

pod uslovom da ima 2 hard diska, ako je jedan, onda nista ne bi trebao dirati, dovoljno je prikopcati

Član
Učlanjen(a)
21.11.2010
Poruka
1
I ja imam isti problem.Pre ubacivanja nove ram memorije od 2gb sam imao win7-32bit,pa kada sam ubacio dodatna 2gb,i kada odem da vidim na my computer/properties pise mi 4gb-2gb(usable).Ja reko ubacicu win 7-64bit pa ce ga citati sigurno kad ono nista ista prica.Molim za pomoc ako moze neko da Pomogne.

Dodato posle 20 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

I ja imam isti problem.Pre ubacivanja nove ram memorije od 2gb sam imao win7-32bit,pa kada sam ubacio dodatna 2gb,i kada odem da vidim na my computer/properties pise mi 4gb-2gb(usable).Ja reko ubacicu win 7-64bit pa ce ga citati sigurno kad ono nista ista prica.Molim za pomoc ako moze neko da Pomogne.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
936
Win 7 BD-ROM

pojavio mi se jos jedan BD-ROM a ne znam odakle, jedan mi je od daemon tools-a, a drugi neznam kako se pojavio. da li neko zna kako mogu da vidi kao se pojavio i kako da ga ukolonim
Untitled.jpg

Član
Učlanjen(a)
26.10.2010
Poruka
2
Pomoc oko download igara za ps2

Mozelimi neko pomoci dami kaze kako da skinem neku igru za ps2, dali trebaju neki programi (koji) i dali tamo kad udjem u neku igru sve linkove treba skinui???

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Naravno da treba skinuti sve djelove ukoliko je igrica splitovana.
Po meni najbolji program za download je jdownloader ,a ovde imas tutorijal kako ga podesiti.

Član
Učlanjen(a)
26.10.2010
Poruka
2
a dali ovo vazi i kod mene posto u mene nema rutera ima antena i iz antene ide kabal do komp. gdje je ukljucen u nesto stoe kao graficka karta.

Idali ima neki jednostvaniji program osim ovog jdownloadera

Poslednja izmena:
Natrag